- شروع کننده موضوع
Sampad_shop
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
سلام، وقتتون بخیر
بالاخره سمپادشاپ راه افتاد!
در قدم اول گفتیم از پیکسل شروع کنیم که اگه استقبال شد ماگ و تیشرت و قاب موبایل و ... رو هم اضافه کنیم.
کاتالوگ رو از لینک زیر دانلود کنید:
کاتالوگ پیکسل ها
نحوه ی محاسبه ی قیمت:
پیکسل معمولی: 3000تومان
پیکسل معمولی تعداد بالای 10 تا : 2000تومان
پیکسل سفارشی (هر طرحی که خودتون بخواید) : 4000تومان
توجه: قیمت های فوق برای سمپادی ها با 10% تخفیف و سمپادیایی ها با 15% تخفیف ارائه محاسبه میشود.
هزینه ی پست برای تهران (از 1عدد تا 25عدد) : 6000تومان
هزینه ی پست برای شهرستان (از 1 عدد تا 25 عدد): 8000 تومان
*پیشنهاد میکنم کسایی که محل زندگیشون یه جاست (مثلا دوستن یا هم محلی ان یا همکلاسی ان) یه سفارش به صورت مشترک بدن که هزینه ی پست کمتر بشه.
نحوه ی پرداخت:
وجه مورد نظر رو به این شماره کارت:
6037991451138170
به نام انسیه رمضانپور
واریز کنید.
نحوه ی سفارش: کدِ پیکسل های مورد نظرتون + شماره پیگیری یا عکس رسید پرداختیتون + اسمتون و آدرس دقیق و شماره تلفنتون رو پ.خ کنید یا به تلگرام Sampad_shop@ پی ام بدید.
سفارش شما نهایتا تا 4روز میرسه به دستتون
برای سفارش دادن و اطلاعات دیگه میتونید به من پ.خ بدید یا توی تلگرام به telegram.me/Sampad_shop پی ام بدید. B-)
بالاخره سمپادشاپ راه افتاد!
در قدم اول گفتیم از پیکسل شروع کنیم که اگه استقبال شد ماگ و تیشرت و قاب موبایل و ... رو هم اضافه کنیم.
کاتالوگ رو از لینک زیر دانلود کنید:
کاتالوگ پیکسل ها
نحوه ی محاسبه ی قیمت:
پیکسل معمولی: 3000تومان
پیکسل معمولی تعداد بالای 10 تا : 2000تومان
پیکسل سفارشی (هر طرحی که خودتون بخواید) : 4000تومان
توجه: قیمت های فوق برای سمپادی ها با 10% تخفیف و سمپادیایی ها با 15% تخفیف ارائه محاسبه میشود.
هزینه ی پست برای تهران (از 1عدد تا 25عدد) : 6000تومان
هزینه ی پست برای شهرستان (از 1 عدد تا 25 عدد): 8000 تومان
*پیشنهاد میکنم کسایی که محل زندگیشون یه جاست (مثلا دوستن یا هم محلی ان یا همکلاسی ان) یه سفارش به صورت مشترک بدن که هزینه ی پست کمتر بشه.
نحوه ی پرداخت:
وجه مورد نظر رو به این شماره کارت:
6037991451138170
به نام انسیه رمضانپور
واریز کنید.
نحوه ی سفارش: کدِ پیکسل های مورد نظرتون + شماره پیگیری یا عکس رسید پرداختیتون + اسمتون و آدرس دقیق و شماره تلفنتون رو پ.خ کنید یا به تلگرام Sampad_shop@ پی ام بدید.
سفارش شما نهایتا تا 4روز میرسه به دستتون
برای سفارش دادن و اطلاعات دیگه میتونید به من پ.خ بدید یا توی تلگرام به telegram.me/Sampad_shop پی ام بدید. B-)