Amir R

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir R
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Amir R

برای شروع فک کنم خوب بلشه
میدونم خودم که کپی هست :D
image.jpeg

کار اولی عالی بود
من به شخصه هیچی نقاشی بلد نیستم جز در حد همون چشم چشم دو ابرو ولی از دید یه ادم ناشی یه نظر میدم: اگر میتونید بیشتر روی سایه زنی کار کنید و به عبارتی از حالت طرح درش بیارید و تبدیلش کنید به یه اثر
که اصطلاحش هم فکر میکنم همون سایه زنی باشه
ولی در کل به نظرم استعداد زیادی دارید

+من با چهار سال سابقه،میشه گفت اولین باریه که توی البوم هنری پست میدم،اگر اسپمه از مدیر محترم و شخص شخیص Amir Rپیشاپیش عذرخواهی میکنم،با قوانین این بخش آشنایی ندارم.

به نقل از Ромина :
کار اولی عالی بود
من به شخصه هیچی نقاشی بلد نیستم جز در حد همون چشم چشم دو ابرو ولی از دید یه ادم ناشی یه نظر میدم: اگر میتونید بیشتر روی سایه زنی کار کنید و به عبارتی از حالت طرح درش بیارید و تبدیلش کنید به یه اثر
که اصطلاحش هم فکر میکنم همون سایه زنی باشه
ولی در کل به نظرم استعداد زیادی دارید

+من با چهار سال سابقه،میشه گفت اولین باریه که توی البوم هنری پست میدم،اگر اسپمه از مدیر محترم و شخص شخیص Amir Rپیشاپیش عذرخواهی میکنم،با قوانین این بخش آشنایی ندارم.
ممنون بابت نظر
خوشحال شدم خوشتون اومد
سعیمو میکنم تو نقاشی های بعدی
باز هم نظر بدین خوشحال میشم البته اگه مدیر ها مشکلی با نظر دادن تو همین تاپیک نداشته باشن

نقاشی های قبلی رو تغیرر دادم
اینم اولین نقاشی که ذهنی کشیدم
image.jpeg

این نقاشی ها رو طی مدتی که پشت کنکور بودم کشیدم زیاد اهل نقاشی نیستم ولی واقعا از این کار لذت میبرم

این نقاشی ها همشون یه چورایی یه دلیل داشت شاید نشون دهندهی حس من تو اون لحظه بود

عکس هارو ادیت نکردم فقط با گوشی سیاه سفید کردم چون اگه اینکارو نمی کردم عکسا یه تم قرمزی داشتن که خوشم نمیومد

دوستان ترجیحا در آلبوم هنری فقط آثار شخص باشد و نظرات در پ.خ به خود فرد بیان شود.

و در ضمن در هر پست تنها یک اثر هنری وجود داشته باشد.

با تشکر از همکاری شما

Back
بالا