در سرشماری اینترنتی شرکت کنید

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام

بیاید باکلاس باشیم بافرهنگ باشیم و یکم خارجی رفتار کنیم

خیلی مسخرست پول نفت و مالیات رو دولت کلی هزینه کنه یه عده مامور بیان دم در نیم ساعت سوالات سرشماری جواب بدیم

https://www.sarshomari95.ir

پرکردنش خیلی راحت و واضحه. واسه خانواده تون پر کنید.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : در سرشماری اینترنتی شرکت کنید

ضمن اینکه گویا اگر اونجا پر کنیم و کد بگیریم مامور که میاد فقط کد پیگیری رو میدیم بهش و لازم نیست دیگه وقت بذاریم برای اطلاعات دادن حضوری. البته اینو شنیدم، مطمئن نیستم، اما منطقی به نظر میاد.

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

بله همینطوره.
قرعه کشی هم میکنن بین اونایی که اینترنتی شرکت کردن جایزه میدن.( ۱۰۰۰ جایزه یک میلیون تومانی)
حالا اینش مهم نیس مهم خود اینترنتی شرکت کردنس که کلی صرفه جویی میشه تو هزینه ها.
+ من همین الان شرکت کردم :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

خب منم شرکت کردم الان ولی دلم برای سر به سر گذاشتن مامور سرشماری تنگ میشه. 8->

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

يه سوال فني پيش اومد مگه نبايد كد ملي همرو وارد كنيم؟ خوب مگه دولت خودش كد ملي همه رو نداره؟ چه اونايي كه الان در قيد حيات نيستن چه اونايي هم كه تازه دارن متولد ميشن امار همرو داره ديگه سرشماري دقيقا چيكار ميخواد بكنه؟

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از خــــــــــــــــتـــــه :
يه سوال فني پيش اومد مگه نبايد كد ملي همرو وارد كنيم؟ خوب مگه دولت خودش كد ملي همه رو نداره؟ چه اونايي كه الان در قيد حيات نيستن چه اونايي هم كه تازه دارن متولد ميشن امار همرو داره ديگه سرشماري دقيقا چيكار ميخواد بكنه؟
فقط کد ملی نیس که.
وضعیت تحصیل و وضعیت شغلشونم هست.
و اینکه در 365 روز گذشته چند فرزند زنده به دنیا آورده.

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از «Reza 7» :
فقط کد ملی نیس که.
وضعیت تحصیل و وضعیت شغلشونم هست.
و اینکه در 365 روز گذشته چند فرزند زنده به دنیا آورده.
خوب هركسي واسه بچش شناسنامع ميگيره واضحه ديگه شغل هم شايد اونايي كه شغل ازاد دارن به دردشون بخوره در هر صورت الان اگه سيستم ثبت احوال قوي داشته باشيم ديگه اينا اصلا نيازي نيست به نظرم كشور اساسا يه كشور بايد وضع دانشجو اينا همرو بدونه بدون اينكه كسي بخواد اعلام كنه

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

خوب هركسي واسه بچش شناسنامع ميگيره واضحه ديگه شغل هم شايد اونايي كه شغل ازاد دارن به دردشون بخوره در هر صورت الان اگه سيستم ثبت احوال قوي داشته باشيم ديگه اينا اصلا نيازي نيست به نظرم كشور اساسا يه كشور بايد وضع دانشجو اينا همرو بدونه بدون اينكه كسي بخواد اعلام كنه
تو برخی کشورها باید بری محل زندگیتو اعلام بکنی به پلیس. بعدش دیتابیس های اطلاعاتی قوی ای دارند از وضعیت مردم ولی تو ایران نداریم چنین چیزی. حالا واسه جوون ها شاید باشه تاحدودی ولی واسه گذشته ها خیلی نیست. بعدشم شما فقط شهری نگاه کن. مثلا تو یه سری روستاها و شهرهای کوچیک طرف میمیره ولی نمیرن شناسنامش رو باطل کنن. کلی هم مهاجرت اتفاق میافته. عده زیادی از مردم کار میکنن اما اطلاعاتی از نحوه کارکردنشون نیست چون قرارداد و بیمه اینا ندارن.
سرشماری در اصل واسه شناخت توزیع جمعیته. اینکه چقدر جمعیت کجا هستند و میانگین تحصیلاتشون چیه و چقدرشون کار میکنن و چقدرشون بیکارن و میانگن سن و ...

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از میم ح میم دال :
تو برخی کشورها باید بری محل زندگیتو اعلام بکنی به پلیس. بعدش دیتابیس های اطلاعاتی قوی ای دارند از وضعیت مردم ولی تو ایران نداریم چنین چیزی. حالا واسه جوون ها شاید باشه تاحدودی ولی واسه گذشته ها خیلی نیست. بعدشم شما فقط شهری نگاه کن. مثلا تو یه سری روستاها و شهرهای کوچیک طرف میمیره ولی نمیرن شناسنامش رو باطل کنن. کلی هم مهاجرت اتفاق میافته. عده زیادی از مردم کار میکنن اما اطلاعاتی از نحوه کارکردنشون نیست چون قرارداد و بیمه اینا ندارن.
سرشماری در اصل واسه شناخت توزیع جمعیته. اینکه چقدر جمعیت کجا هستند و میانگین تحصیلاتشون چیه و چقدرشون کار میکنن و چقدرشون بیکارن و میانگن سن و ...
ببخشید من اینقد سوال میکنم :-"
خوب پس با این حساب توی کشورای پیشرفته سرشماری معنی ای نداره درسته؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ببخشید من اینقد سوال میکنم :-"
خوب پس با این حساب توی کشورای پیشرفته سرشماری معنی ای نداره درسته؟
چرا اونها هم انجام میدن. اما با پیشرفت های جدید به نظر میرسه سرشماری هم تغییرات جدی ای میکنه. به هرحال با وجود تکنولوژی های جدید و توسعه ضریب نفوذ اینترنت به نظر میرسه روش ها هم خیلی بهتر میشن. ولی خب حتی پیشرفته ترین کشورها هم اینجوری نیستن که همه به اینترنت همه جا دسترسی داشته باشند و یا همه استفاده کنند.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

اینکه از طرف مدرسه کد آماری رو میخان مشکلی نیس بدیم؟ بعد باز دوباره به مامور هم خواهیم داد این کد رو؟

بالا