هدف نهایی سمپاد چیست؟

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
به نظر من به قول خودشون جلوگیری از تربیت نخبگان آینده!

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک
پاسخ : هدف نهایی سمپاد چیست؟

منظورتون رو نگرفتم..................
بیشتر صحبت کنین.

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

شاید قبل از اینکه آقای اژه ای برن هدف های عالی ای وجود داشت اما در حال حاضر که میخوان سمپاد رو بمالن بره هدفی باقی نمونده!

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک

به نقل از کیمیا.پ :
شاید قبل از اینکه آقای اژه ای برن هدف های عالی ای وجود داشت اما در حال حاضر که میخوان سمپاد رو بمالن بره هدفی باقی نمونده!
واقعا درست میگین...الان سمپاد سر در گمه و خودش هم نمی دونه چیکار می کنه...تو خلاه

alienboy

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان رشت
شهر
رشت

هدف اینه که کسایی رو به مرز باور اینکه میتونن توی زندگیشون کاره ای بشن بروسونه و دوستی های تازه ای رو میون دانش آموزای با اعتماد به نفس و مستعد به وجود بیاره

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

فعلآ نابودی سمپاد!
اژه ای کجایی ...

SH.H

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تهران...(ایشال

میخوان یه سری آدم تربیت کنن که فقط سرشون تو کتاب باشه و از دور ورشون هیچی نفهمن.....

mamoot

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همونجا

هدفی وجود نداره

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

ما یه معلم داریم که خیلی آدم حسابیه و خیلی تو سمپاد بوده .
چند وقت پیش داشت واسمون حرف می زد ، بعد می گفت که کشور هایی که مثل ما کشور های جهان سومند ، تنها راهی که واسه پیشرفت آموزش کشورشون دارند ، اینه که یه سری آدمایی که قابلیت های زیاد تری دارن از دیگران را یه کاری کنه که ب جای این که مثل همه آدما پله پله بالا برن ، با آسانشور بفرستتشون بالا . بعد اینا می تونن کمک کنن که کلا سطح جامعه بره بالاتر . ولی اگه این کار نکنن ، بالا بردن سطع علمی همه جامعه ، با این سرعت ، اصلولا کار غیرعملی ای هستش .

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

بهتره هدف رو تعيين كنيم به جاي گفتن اي كاش ها كه بخودي از بحث هم منحرف نشيم
من احساس ميكنم هدف اصلي سمپاد پرورش و اموزش نخبه ها بوده كه البته پرورش از اموزش مهم تره كه شايد به اين جنبه ش توجه نشده و شايد يكي از دلايلش هم جلوگيري از فرار مغز هاست كه در اين زمينه صلا موفق نبوده

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک

به نقل از فائزه موحدیان فر :
بهتره هدف رو تعيين كنيم به جاي گفتن اي كاش ها كه بخودي از بحث هم منحرف نشيم
من احساس ميكنم هدف اصلي سمپاد پرورش و اموزش نخبه ها بوده كه البته پرورش از اموزش مهم تره كه شايد به اين جنبه ش توجه نشده و شايد يكي از دلايلش هم جلوگيري از فرار مغز هاست كه در اين زمينه صلا موفق نبوده
باز هم نظر های بیهوده...

hc3

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

هدف اینکه ما این همه درس میخونیم باسه اینک ب آمریکا کمک کنیم نه ب کشور خودمون...!!!

hastee khanoom

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
صنعتي شريف تهران
رشته دانشگاه
فيزيک هسته اي

به نظر من بال و پر دادن به آرزوي آدمايي بوده که راه خوشبختيشون رو درس خوندن مي دونن.

ولي بال و پر منو که شکونده

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

بد بخت کردن یه سری دانش آموز

در واقع از بین بردن آرمان ها و هدف های عده ای دانش آموز که میتونستن خیلی خیلی مفید باشن و اینا همه چی رو خراب کردن :|

منتقد

مهمان

هدف کل مجموعرو نمیدونم اما خیلی از اهداف منو نابود کرد
خیلیاشو عوض کرد(عوضی کرد)
بودن تو سمپاد یک تجربه بود واسه من اما تجربه تلخ
اما خب چیز هایی که سمپاد داره شعارشو میده آماده سازیه یک بستره واسه اینکه کسانی که استعداد کمی و فقط کمی متمایز با بقیه دارن بهتر بتونن حرکت کنن

this is me!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرز 1
شهر
تــــــ هـــــــ رونـــــــــ!
مدال المپیاد
ندارم و علاقه ای هم بهش ندارم اصلــــا

اگه ناراضی ای از سمپادُ جلوی رسیدن ب اهدافتُ گرفته خب چرا نمیری؟!چرا موندیُ داری غر میزنی؟؟ :-?
+هدفش این بوده ک مث بقیه مدارس نباشه ک زیر نظر آموزش پرورش،یه سری آدم بی اعتماد ب نفسُ توسری خور بار میارن ک یاد نگرفتن فکر کننُ کلن یه جوری تربیت شدن ک بعیده ازشون بخاری بلند شه..
هنوزم هدفش همینه ها ولی ن دیگه مث اون موقه ها :-<

به نقل از Sharareh73 :
میخوان یه سری آدم تربیت کنن که فقط سرشون تو کتاب باشه و از دور ورشون هیچی نفهمن.....

چرا خو همچین حرفی میزنی؟؟کدوم مدرسه ایه ک مث سمپاد این همه کارای فوق برنامه داشته باشه بازارچهُ کارگاهامونُ مناظرهُ کلی کارای فوق برنامه دیگه ک انجام میدیم ب خاطر اینه ک میخوان ما کله مون تو کتاب باشه؟! :-? :-?

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از this is me! :
چرا خو همچین حرفی میزنی؟؟کدوم مدرسه ایه ک مث سمپاد این همه کارای فوق برنامه داشته باشه بازارچهُ کارگاهامونُ مناظرهُ کلی کارای فوق برنامه دیگه ک انجام میدیم ب خاطر اینه ک میخوان ما کله مون تو کتاب باشه؟! :-? :-?

تمام مدارس سمپاد هم اينجور نيست، خيلي هاشون حتي در حد همون كتاب وزارتي و يه ذره بالاتر كار ميكنن، فعاليتايه فوق، صفر!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از this is me! :
اگه ناراضی ای از سمپادُ جلوی رسیدن ب اهدافتُ گرفته خب چرا نمیری؟!چرا موندیُ داری غر میزنی؟؟ :-?
+هدفش این بوده ک مث بقیه مدارس نباشه ک زیر نظر آموزش پرورش،یه سری آدم بی اعتماد ب نفسُ توسری خور بار میارن ک یاد نگرفتن فکر کننُ کلن یه جوری تربیت شدن ک بعیده ازشون بخاری بلند شه..

من نمیگم نا راضیم ... اتفاقا خیلی هم عاشق سمپادم ... واسه اومدن به سمپاد هم خیلی تلاش کردم و یکی از بترین هدف ها و آرزوم هام بوده ... ولی نه این سمپاد و مدرسه ای که الانم ... منم منظورم از این هدف هدف اصلیت سمپاد نبود هدف این سمپادی که الانه رو گفتم

وگرنه من با اون سمپاد اصلی هیچ مشکلی ندارم ... مشکل منم همین سمپاد به ظاهر سمپاد جدیده ... :)

منتقد

مهمان

به نقل از this is me! :

والا من که غر زدم خودم الان از سمپاد رفتم
بعدشم همونجور که گفتن همه مدارس سمپاد هم فوق برنامه ندارن
نمونش اراک که سالی یک نمایشگاه میزدن آخرشم به دعوا کشیده میشد
چقدر واسه کارسوق زدن خودم رفتم بحث کردم با مدیر
به کجا رسید؟
فقط اسم سمپادو یدک کشیدیم
گرچه اصل سمپاد هم زیاد متفاوت نبود(تفاوت از نظر مثبت)

this is me!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرز 1
شهر
تــــــ هـــــــ رونـــــــــ!
مدال المپیاد
ندارم و علاقه ای هم بهش ندارم اصلــــا

به نقل از كياناز :
تمام مدارس سمپاد هم اينجور نيست، خيلي هاشون حتي در حد همون كتاب وزارتي و يه ذره بالاتر كار ميكنن، فعاليتايه فوق، صفر!

ولی بازم جوی ک تو فرزانگان هس نمیخاد خرخون بار بیاره هرچند الان خیلی چیزا با رفتنمون زیر نظر آموزش پرورش عوض شده L-:

بالا