- شروع کننده موضوع
Sampadik
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تــهران
به نظر من به قول خودشون جلوگیری از تربیت نخبگان آینده!
واقعا درست میگین...الان سمپاد سر در گمه و خودش هم نمی دونه چیکار می کنه...تو خلاهبه نقل از کیمیا.پ :شاید قبل از اینکه آقای اژه ای برن هدف های عالی ای وجود داشت اما در حال حاضر که میخوان سمپاد رو بمالن بره هدفی باقی نمونده!
باز هم نظر های بیهوده...به نقل از فائزه موحدیان فر :بهتره هدف رو تعيين كنيم به جاي گفتن اي كاش ها كه بخودي از بحث هم منحرف نشيم
من احساس ميكنم هدف اصلي سمپاد پرورش و اموزش نخبه ها بوده كه البته پرورش از اموزش مهم تره كه شايد به اين جنبه ش توجه نشده و شايد يكي از دلايلش هم جلوگيري از فرار مغز هاست كه در اين زمينه صلا موفق نبوده
به نقل از Sharareh73 :میخوان یه سری آدم تربیت کنن که فقط سرشون تو کتاب باشه و از دور ورشون هیچی نفهمن.....
به نقل از this is me! :چرا خو همچین حرفی میزنی؟؟کدوم مدرسه ایه ک مث سمپاد این همه کارای فوق برنامه داشته باشه بازارچهُ کارگاهامونُ مناظرهُ کلی کارای فوق برنامه دیگه ک انجام میدیم ب خاطر اینه ک میخوان ما کله مون تو کتاب باشه؟!
به نقل از this is me! :اگه ناراضی ای از سمپادُ جلوی رسیدن ب اهدافتُ گرفته خب چرا نمیری؟!چرا موندیُ داری غر میزنی؟؟
+هدفش این بوده ک مث بقیه مدارس نباشه ک زیر نظر آموزش پرورش،یه سری آدم بی اعتماد ب نفسُ توسری خور بار میارن ک یاد نگرفتن فکر کننُ کلن یه جوری تربیت شدن ک بعیده ازشون بخاری بلند شه..
هنوزم هدفش همینه ها ولی ن دیگه مث اون موقه ها
چرا خو همچین حرفی میزنی؟؟کدوم مدرسه ایه ک مث سمپاد این همه کارای فوق برنامه داشته باشه بازارچهُ کارگاهامونُ مناظرهُ کلی کارای فوق برنامه دیگه ک انجام میدیم ب خاطر اینه ک میخوان ما کله مون تو کتاب باشه؟!
والا من که غر زدم خودم الان از سمپاد رفتمبه نقل از this is me! :اگه ناراضی ای از سمپادُ جلوی رسیدن ب اهدافتُ گرفته خب چرا نمیری؟!چرا موندیُ داری غر میزنی؟؟
+هدفش این بوده ک مث بقیه مدارس نباشه ک زیر نظر آموزش پرورش،یه سری آدم بی اعتماد ب نفسُ توسری خور بار میارن ک یاد نگرفتن فکر کننُ کلن یه جوری تربیت شدن ک بعیده ازشون بخاری بلند شه..
هنوزم هدفش همینه ها ولی ن دیگه مث اون موقه ها
چرا خو همچین حرفی میزنی؟؟کدوم مدرسه ایه ک مث سمپاد این همه کارای فوق برنامه داشته باشه بازارچهُ کارگاهامونُ مناظرهُ کلی کارای فوق برنامه دیگه ک انجام میدیم ب خاطر اینه ک میخوان ما کله مون تو کتاب باشه؟!
به نقل از كياناز :تمام مدارس سمپاد هم اينجور نيست، خيلي هاشون حتي در حد همون كتاب وزارتي و يه ذره بالاتر كار ميكنن، فعاليتايه فوق، صفر!