The Blacklist

• شروع کننده موضوع

Ромина

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانــــ یکـــــ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394
The Blacklist / لیست سیاه "معرفی و نقد"

داستان این سریال درباره شخصی به نام ریموند ردینگتون "Raymond Reddington" یا به اختصار رد ” Red ” که جیمز اسپیدر (James spader) به ایفای این نقش میپردازد ،میباشد.ردینگتون یک خلاف کار بزرگ و حرفه ای است که زمان زیادی مامورین پلیس و اف بی آی دنبای او بودند.روزی او تصمیم میگیرد خود را تحویل قانون بدهد. اما برای این کار شرایطی در نظر دارد. او میخواهد تنها با یک پلیس کار کند و با همکاری آن پلیس بقیه افراد خلاف کار و تبهکار معروف را دستگیری کند…

مشاهده پیوست 40

و این هم شخصیتهای اصلی

مشاهده پیوست 41

به شخصه اعتراف میکنم که اوایل خوشم نمیومد از سریال، چند قسمت اول از فصل اول درست شبیه فیلم سکوت بره ها بود،به نظرم هم اومد که بازیگر شخصیت ردینگتون جذابیت کافی رو نداره(احمقانه است البته این دلیل)
اما بعد از دو سه قسمت که روال داستان و شخصیت رد دستم اومد،نتونستم ولش کنم
شخصیت رد یه شخصیت کریزماتیک و کلاسیکه،جوری که از گوش دادن قصه های بی ربط در عین حال مرتبطش،زمانی که داره به یه نفر شلیک میکنه،سیر نمیشم
میشه گفت در عین بی رحمی،پر از احساسه
درست یک جا هم خودش اشاره کرد که هر وقت یه نفر رو میکشه،یه تیکه از وجود خودش هم میمیره
در کل فیلم رو به شدت به افرادی که دنبال ژانر های منحصر و افراطی نیستن توصیه میکنم
میتونم به جرئت بگم ژانر فیلم همه چیز تقریبا هست،دراما،اکشن،جنایی،خیلی خیلی کم رمانتیک،کمدی و کلا همه چیز.
فیلم از سال 2012 در حال پخشه و الان توی زمان بین دو نیمه ی سیزن چهاره
همین دیگه
کسی فیلم رو دیده؟
نظرتونو راجب فیلم و کاراکتر ها بگین.
نقد کنین لطفا
استقبالم بکنین :-"

پ.ن: اگر تاپیک تکراریه شرمنده.من نمیتونم اینهمه صفحه بگردم
جستجو هم که فقط ارسالای کاربرا رو سرچ میکنه...

آخرین ویرایش:
بالا