دوست دارید چیکاره بشید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
آدم یاد انشاهای دوران راهنمایی میافته ! خیلی وقته دیگه از این سوالات کسی نمیپرسه. ولی جدی میخواید چیکاره بشید؟ من رویاهاتون کیه؟

من خیلی دوست دارم مدیر بشم. مدیر یک مجموعه خیلی بزرگ. چیزیه که واقعا ته دلم میخوام بشم.

آدم یاد انشاهای دوران راهنمایی میافته ! خیلی وقته دیگه از این سوالات کسی نمیپرسه. ولی جدی میخواید چیکاره بشید؟ من رویاهاتون کیه؟

من خیلی دوست دارم مدیر بشم. مدیر یک مجموعه خیلی بزرگ. چیزیه که واقعا ته دلم میخوام بشم.
جناب مطهری شما کلا مدیر به دنیا اومدین؟ :-"
یه لشکر سمپادی رو مدیریت میکنین بس نیس؟ :-"
ایشالا مدیر گوگل بشین!

+من دوس دارم پزشک مغز و اعصاب بشم...دوس دارم روی بیماری هایی که الان درمان ندارن،کار کنم :)
مثل ام اس،سرطان،قطع نخاعی ها،مرگ مغزی ها و...

ایده آلم اینه که جذب کارخونه های خفن داروسازی بشم و روی بیماری های خاص برای ساخت دارو کار کنم.:-"

دامپزشك بشم و براي حيوونايي كه جايي براي زندگي ندارن پناهگاه بزنم 8-^

من همیشه آرزو داشتم داروساز بشم . بعدشم روی ساخت دارو واسه بیماری میگرن و دیابت تحقیق کنم . کار کردن تو یه آزمایشگاه بزرگ با ی عالمه همکار پژوهشگر روی بیماری هایی ک مردمو مدتهاست آزار میده از کوچولویی آرزوم بود . انشالله ک بشه :-)

دلم که می خواد دکتر مغز واعصاب بشم مثل دکتر لی
اما اگه نشدم می خوام موسیقی دان بشم یا نجار :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

به شدت میخوام که زیست شناس بشم.8->
فیلد های مورد علاقم هم بیوشیمی و تکامل و اکولوژیه ;;)

دلم میخواد یک هکر قوی بشم! بعد مثلا google رو هک کنم(یک قسمت مهمش رو) بعد ازم درخواست کنند که هکر سفیدشون بشم و ...

دلم میخواد یک هکر قوی بشم! بعد مثلا google رو هک کنم(یک قسمت مهمش رو) بعد ازم درخواست کنند که هکر سفیدشون بشم و ...
جان؟ :))
پزشکی شهید بهشتی چیکار میکنی شما؟ :دی

يه گردشگر جغرافيايي :-) عكاس ، و روي گياهان دارويي و حشرات تحقيق كنم :-)

خب من دوست دارم خیلی چیزا باشم :D
ولی از خیلی وقت پیش همیشه دوست داشتم یه کافه داشته باشم طبق معیارای خودم ک هم توش موسیقی هم کتاب هم رنگو نقاشی هم گل و گیاه داشته باشه و توش خوراکیهای اختراع شدمو کلی شیرینی و نوشیدنی مختلف با کیفیتو شکل عالی سرو کنم
گاهی وقتام دوست دارم یه کیک دیزاینر فوق العاده خفن باشم یا یه آشپز حرفه ای!
درکنارشم یه کارپرهیجان مثل پزشک اورژانس بودنو دوست دارم :D
یا یه وقتایی دوست دارم فقط شبو روز نقاشی بکشم و رنگ بپاشم به این ور اونور
یا جهانگرد بشم البته اگه جهانی مونده باشه تا اون موقع:/
هنوز نفهمیدم دقیقا چی میخوام!ولی فک کنم تو بهترین حالت زندگیم یه چیزی بشم که همه ی اینارو باهم داشته باشم

آخرین ویرایش:
من دوست دارم توی یه اتاق فکر باشم...تصمیم گیری برای جهت دهی یه عده از آدما و این چیزا...تاثیرگذاری غیر مستقیم روی جامعه از طریق رسانه و چیزای دیگه...یکم افسانه ایه ولی خب خیلی هیجان انگیزه...

آخرین ویرایش:
Back
بالا