- شروع کننده موضوع
amir poorya
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
با توجه به پایان یافتن فصل تابستان و علاقه ای که بچه ها به بازی کردن در این فصل دارند تصمیم گرفتم یه جشنواره! برگزار کنیم و به بهترین ها "خورشید طلایی سمپادیا "! اعطا کنیم. شاید این جشنواره رو گسترش هم دادیم و به رقابت با جشنواره های بزرگ دیگر پرداختیم ! تا شما چه استقبالی کنید!
از شما می خوام بهترین های این تابستون رو در گروه های زیر انتخاب کنید تا ما در عالم مجازی یه جایزه ای به پدید آورنده ی این بازیها اعطا کنیم. دقت کنید که من با شما شوخی نمی کنم نشان "خورشید طلایی سمپادیا" رو به صورت گرافیکی طراحی کرده و در پایان جشنواره به ایمیل برندگان ارسال خواهیم کرد! اون وقت بازدید کننده ی خارجی هم واسه ی سمپادیا جذب می کنیم :دال
نکته : در هر گروه زیر فقط یک انتخاب دارید. فقط یک نام برای هر گروه ارسال کنید.
الف : گروه بهترین بازی جدید تابستان - بازی نباید دنباله ی بازی قدیمی باشد -
ب : گروه بهترین بازی دنباله دار تابستان - بازی باید دنباله ی یک بازی قدیمی باشد -
پ : گروه ماندگارترین شخصیت بازی های رایانه ای (دوست داشتنی ترین شخصیت بازیهای مورد علاقه تون رو انتخاب کنید )
ت: گروه بهترین سبک بازی رایانه ای ( کدام سبک بازی ها رو ترجیح می دهید؟)
ث : گروه بهترین وسیله برای بازی کردن (یکی از این ها را انتخاب کنید: PS1&2&3 --Xbox & Xbox360 -- PSP -- Mobile phone -- Nitendo Wii & GameCube &... -- PC )
ج : گروه بهترین بازی موبایل (توضیح بیشتری بدید و نام گوشی رو ذکر کنید - این بخش آزمایشی است و شاید برنده نداشته باشد)
ح : گروه بهترین بازی آنلاین (اینجا فقط بازیها را معرفی کنید مثل سکند لایف و انتروپیا و اسپور و...)
خ : گروه بهترین سایت بازیهای آنلاین ( اینجا فقط اسم سایت رو بگید)
از شما می خوام بهترین های این تابستون رو در گروه های زیر انتخاب کنید تا ما در عالم مجازی یه جایزه ای به پدید آورنده ی این بازیها اعطا کنیم. دقت کنید که من با شما شوخی نمی کنم نشان "خورشید طلایی سمپادیا" رو به صورت گرافیکی طراحی کرده و در پایان جشنواره به ایمیل برندگان ارسال خواهیم کرد! اون وقت بازدید کننده ی خارجی هم واسه ی سمپادیا جذب می کنیم :دال
نکته : در هر گروه زیر فقط یک انتخاب دارید. فقط یک نام برای هر گروه ارسال کنید.
الف : گروه بهترین بازی جدید تابستان - بازی نباید دنباله ی بازی قدیمی باشد -
ب : گروه بهترین بازی دنباله دار تابستان - بازی باید دنباله ی یک بازی قدیمی باشد -
پ : گروه ماندگارترین شخصیت بازی های رایانه ای (دوست داشتنی ترین شخصیت بازیهای مورد علاقه تون رو انتخاب کنید )
ت: گروه بهترین سبک بازی رایانه ای ( کدام سبک بازی ها رو ترجیح می دهید؟)
ث : گروه بهترین وسیله برای بازی کردن (یکی از این ها را انتخاب کنید: PS1&2&3 --Xbox & Xbox360 -- PSP -- Mobile phone -- Nitendo Wii & GameCube &... -- PC )
ج : گروه بهترین بازی موبایل (توضیح بیشتری بدید و نام گوشی رو ذکر کنید - این بخش آزمایشی است و شاید برنده نداشته باشد)
ح : گروه بهترین بازی آنلاین (اینجا فقط بازیها را معرفی کنید مثل سکند لایف و انتروپیا و اسپور و...)
خ : گروه بهترین سایت بازیهای آنلاین ( اینجا فقط اسم سایت رو بگید)