- شروع کننده موضوع
Radium
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی ری
- شهر
- ری و تهران
سلام
من ۲۹ سالمه
دنبال همشاگردیهام و دبیران عزیزم هستم که بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ در سمپاد شهید بهشتی ری باهم بودیم.
خیلی مشتاقم دستکم تو دنیای مجازی دوباره ارتباط داشته باشیم ولی نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم هیچچچ نشونی ازشون در هیچکجای اینترنت پیدا نمیکنم انگار که اصلا چنین افرادی هیچوقت وجود نداشتن.
واقعا نمیدونم تاپیک رو جای درستش ایجاد کردم یا نه.
لطفا اگر جاش اشتباهه منتقلش کنید.
لطفا اگر نشونی از افراد زیر دارین به من اطلاع بدین یا اگر احیانا خودشون تمایلی نداشتن دستکم آدرس تلگرام من رو بهشون معرفی کنید.
بی هیچ ترتیبی،
دبیران:
استاد شیاسی، دبیر زیستشناسی
استاد علی علی، دبیر هنر
استاد نیکمنش، دبیر شیمی و فیزیک
استاد داوود بختیاری، دبیر عربی، بچهی بامعرفت نازیآباد که خیلی لطف گردن من دارن (اشکم درومد همین الان)
آقای مهرداد عبادی، ناظم رفیق
همشاگردیهام:
سعید طوسی، قاری خوشصدای کلاسمون
ابوالفضل نجفی
فرزاد (گمانم...) ترابی
محسن حسینپور، اولین بغلدستیم
شایان میامی
مهرداد آبنیکی
آدرس تلگرامم:
https://telegram.me/Pharmer
با سپاس بیپایان،
"ممد" رحمانی
من ۲۹ سالمه
دنبال همشاگردیهام و دبیران عزیزم هستم که بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ در سمپاد شهید بهشتی ری باهم بودیم.
خیلی مشتاقم دستکم تو دنیای مجازی دوباره ارتباط داشته باشیم ولی نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم هیچچچ نشونی ازشون در هیچکجای اینترنت پیدا نمیکنم انگار که اصلا چنین افرادی هیچوقت وجود نداشتن.
واقعا نمیدونم تاپیک رو جای درستش ایجاد کردم یا نه.
لطفا اگر جاش اشتباهه منتقلش کنید.
لطفا اگر نشونی از افراد زیر دارین به من اطلاع بدین یا اگر احیانا خودشون تمایلی نداشتن دستکم آدرس تلگرام من رو بهشون معرفی کنید.
بی هیچ ترتیبی،
دبیران:
استاد شیاسی، دبیر زیستشناسی
استاد علی علی، دبیر هنر
استاد نیکمنش، دبیر شیمی و فیزیک
استاد داوود بختیاری، دبیر عربی، بچهی بامعرفت نازیآباد که خیلی لطف گردن من دارن (اشکم درومد همین الان)
آقای مهرداد عبادی، ناظم رفیق
همشاگردیهام:
سعید طوسی، قاری خوشصدای کلاسمون
ابوالفضل نجفی
فرزاد (گمانم...) ترابی
محسن حسینپور، اولین بغلدستیم
شایان میامی
مهرداد آبنیکی
آدرس تلگرامم:
https://telegram.me/Pharmer
با سپاس بیپایان،
"ممد" رحمانی