جنگ !

• شروع کننده موضوع nils
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

nils

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
0
با این که خیلیا میگن امروز دیگه جنگی مثل جنگ های قدیم اتفاق نمی‌افته بازم تو خیلی از کشورها جنگه ! داخلی یا خارجی
حالا سوال اینه که اگه جنگ شه یه روز [ دور از جون ((: ]
می‌مونید ؟ یا می‌رید؟ (از کشور)
فرض کنید شرایط موندن و رفتن براتون یکسان باشه!
و اگه می‌مونید حاضرید برید مناطق جنگی برای کمک؟!یا حتی دفاع؟!
دلایلتونم بگید ! مرسی (:

آخرین ویرایش:

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
جزو سخت ترین سوالاتی که میشه از من پرسید
از یه طرف دلیلی نمی بینم که برم.
و از طرف دیگه وجدانم اجازه نمیده بمونم
ولی به احتمال زیاد برم جنگ
ارزش های انسانی رو به زندگی راحت ترجیح میدم

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
می‌رم یه جای دیگه آسوده زندگی‌م رو می‌کنم.
جنگ رو من شروع نکردم که بخوام درگیرش کنم خودمو. آدم وطن‌پرستی هم نیستم. جون کسایی که نمی‌‌شناسمشون هم تقریباً اهمیتی نداره واسم، اگر هم داشت کاری از دستم بر نمیومد.

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
من قبلا(یه ماه پیش :|) مثل تو فکر می کردم.
چند تا فیلم حماسی ببینی نظرت عوض میشه :-"
مثلا braveheart
آدم جوگیری هم نیستم. :‌))

شما الآن بخواید به این سوال جواب بدید، اوّل شرایط رو تصور می‌کنید که به سببش ببینید چیکار می‌کنید. با قاطعیت می‌گم شرایطی که ما می‌تونیم از جنگ تصور کنیم، به مراتب خیلی بهتر از شرایط جنگه. جنگ واقعاً بده. می‌دونم نمی‌تونم اون‌طور که باید تصورش کنم.

• لایک
امتیازات: nils

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
آدم جوگیری هم نیستم. :‌))

شما الآن بخواید به این سوال جواب بدید، اوّل شرایط رو تصور می‌کنید که به سببش ببینید چیکار می‌کنید. با قاطعیت می‌گم شرایطی که ما می‌تونیم از جنگ تصور کنیم، به مراتب خیلی بهتر از شرایط جنگه. جنگ واقعاً بده. می‌دونم نمی‌تونم اون‌طور که باید تصورش کنم.
آره. جنگ چیز وحشتناکیه!
منم نگفتم جوگیری که :|
ولی طبق شرایطی که تو ذهنم دارم، ترجیح میدم برم :)

• لایک

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
ولی طبق شرایطی که تو ذهنم دارم، ترجیح میدم برم :)
ببین؛ من الآن بهت می‌گم تصور کن تو یه محیط با دمای ۱۰۰ درجه هستی. به نظرت اون چیزی که تو می‌تونی تصور کنی کوچک‌ترین شباهتی به واقعیت داره؟ اون "احساس" رو فقط وقتی که توی شرایطش قرار بگیری درک می‌کنی. الآن صحبت کردن راجع‌بهش اعتباری نداره.

• لایک
  • شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

nils

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
0
جزو سخت ترین سوالاتی که میشه از من پرسید
از یه طرف دلیلی نمی بینم که برم.
و از طرف دیگه وجدانم اجازه نمیده بمونم
ولی به احتمال زیاد برم جنگ
ارزش های انسانی رو به زندگی راحت ترجیح میدم
اگه یه چیزی رو توی جنگ از دست بدی ....ببخشید ! مثل یه عضو از بدنت و بعد ۲۰ سال ببینی که اون جنگ به هیچکدوم از ارزش هاش نموند ! مثل یه جنگ سیاسی!(انقلاب) یا اگه چند سال بجنگی و عمرت بره و با یه توافق همه چی حل بشه! افسوس نمیخوری ؟ که ای کاش عمرمو نمیذاشتم تو این راه؟

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
اگه یه چیزی رو توی جنگ از دست بدی ....ببخشید ! مثل یه عضو از بدنت و بعد ۲۰ سال ببینی که اون جنگ به هیچکدوم از ارزش هاش نموند ! مثل یه جنگ سیاسی!(انقلاب) یا اگه چند سال بجنگی و عمرت بره و با یه توافق همه چی حل بشه! افسوس نمیخوری ؟ که ای کاش عمرمو نمیذاشتم تو این راه؟
به هیچ وجه!
من اگه برم به خاطر ارزش هام میرم. میرم که از انسانیت "خودم" دفاع کنم. برام مهم نیست که بعدش مردم چه بلایی سر خودشون میارن. اگه برم فقط به خاطر خودم میرم.

• لایک

صال

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی۲
شهر
اسفراین
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
آزاد بجنورد
رشته دانشگاه
پرستاری
میرم( البته برای دفاع)
1.چون دینم گفته
2.حقیقتا سوپرمن بازیم خیلی خوب کار میکنه( جنگ هم شروع نشه بخاطر بچه ی ملت خودمو ناکار میکنم)
3.ارزش هام اجازه نمیده و اینکه بشینم خونه ببینم کسایی ک توانایی جنگیدن ندارن میرن و جونشونو میدن و من ی جا نشستم
ی چنتا دیسلایک بدین بخندیم=))

آخرین ویرایش:

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
به شخصه اگر جنگ به خاطر ارزش هايي باشه كه بهشون اعتقاد دارم باشه مي جنگم ولي اگر بر سر نژاد پرستي و ملي گرايي (كه فرق زيادي با هم ندارند) يا منافع اقتصادي باشه چنين كاري نمي كنم
براي مثال تحت هيچ شرايطي از طرف اين نظام به جنگ نمي روم ولي اگر موقعيتي پيش اومد كه (تخيلي) مي تونستم به نيروهاي ناتو در جنگ با تروريست ها يا به نيروهاي حافظ صلح بپيوندم اين وظيفه رو حس مي كردم چون مطابق با ارزش هام هستند و اونوقت بايد تصميم مي گرفتم كه اولا آيا در جنگ مي توانم مفيد واقع شوم و ثانيا به عنوان يك سرباز مفيدتر واقع مي شوم يا يك نيروي تكنيكال (مهندسين صحنه نبرد و طراح سلاح و ..)

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی
ببینید توی این مورد جو خیلی تاثیر داره، ما و شوق مرگ با صدای اهنگران.

boodika

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ناکجا
سال فارغ التحصیلی
1398
خب این سوال خیلی به شرایط بستگی داره...اگه موقعیتی پیش بیاد که به ارزش های شما ایرادی وارد شه و یا اگر عزیزی و یا کسی رو در جنگ از دست بدی ...اگر شخص وطن پرستی باشی خب میمونی و میجنگی(همونطور که در بالا دوستان بهش اشاره کردن)...باز هم من معتقدم در جنگ شرایطی پیش میاد که اصن به شما اجازه تصمیم گیری داده نمیشه...به قول معصومه آباد جنگ مسئله ریاضی نیست که حلش کنی...جنگ جنگه...خیلیا نظرشون موقعی که جنگ شروع میشه عوض میشه..کلا این سوال جزو اون دسته از سوالایی هست که باید حسش کنی بعد نظر بدی..

بالا