hastikhanoom کاربر خاکانجمنخورده سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,126 امتیاز 23,690 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم سال فارغ التحصیلی 97 2017/6/29 #1 اینجا کتابای اختصاصی ریاضی معرفی میشه تا انتخاب راحت تر داشته باشین.
rezvaneh.nasir کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 107 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2017/8/8 #2 سلام دوستان نظرتون راجب کتاب مبتکران واجب و تکمیلی برای شیمی چی هست؟مخصوصا برای سوم وپیش؟
mhs.1d کاربر نیمهحرفهای ارسالها 261 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر یزد سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه ریاضی 2017/8/8 #3 به نقل از rezvaneh.nasir : سلام دوستان نظرتون راجب کتاب مبتکران واجب و تکمیلی برای شیمی چی هست؟مخصوصا برای سوم وپیش؟ کلیک کنید تا باز شود... مبتکران واجب و تکمیلی بیشتر به درد سوم میخوره واسهی پیش، خیلی سبز و آیکیو(پیش۱) و تختهسیاه(پیش۲) کتابای به نظر بهترین
به نقل از rezvaneh.nasir : سلام دوستان نظرتون راجب کتاب مبتکران واجب و تکمیلی برای شیمی چی هست؟مخصوصا برای سوم وپیش؟ کلیک کنید تا باز شود... مبتکران واجب و تکمیلی بیشتر به درد سوم میخوره واسهی پیش، خیلی سبز و آیکیو(پیش۱) و تختهسیاه(پیش۲) کتابای به نظر بهترین
rezvaneh.nasir کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 107 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2017/8/8 #4 به نقل از mhs.1d : مبتکران واجب و تکمیلی بیشتر به درد سوم میخوره واسهی پیش، خیلی سبز و آیکیو(پیش۱) و تختهسیاه(پیش۲) کتابای به نظر بهترین کلیک کنید تا باز شود... برای سوم و پیش خیلی سبز دارم و با توجه به تعاریفی که از مبتکران شنیدم تردید پیدا کردم و ممنونم از راهنماییتون
به نقل از mhs.1d : مبتکران واجب و تکمیلی بیشتر به درد سوم میخوره واسهی پیش، خیلی سبز و آیکیو(پیش۱) و تختهسیاه(پیش۲) کتابای به نظر بهترین کلیک کنید تا باز شود... برای سوم و پیش خیلی سبز دارم و با توجه به تعاریفی که از مبتکران شنیدم تردید پیدا کردم و ممنونم از راهنماییتون