- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
سلام ^___^
بعد از مدتها قراره دوباره پادکست داشته باشیم...
بخاطر من که وُیس نمیدید حداقل روی آروین رو زمین نندازید پس وُیس بدید دیگه
نمیخوام زیاد حرف بزنم...
موضوع پادکست هم آزاد با حال و هوای تابستانه هستش دیگه...
خوشحال میشیم اگه وُیس بدید ^___^
چند سال دیگه این پادکستها برامون کلی خاطره خوب میمونه...
فقط چنتا نکته :
۱. اگه میخواید پیغام خصوصی کنید حتماً وُیس هاتون رو روی یک سرور معتبر مثل پیکوفایل یا درایوها آپلود کنید .
۲.وُیس هاتون رو به همرام نامکاربری و یا نام واقعیتون برای من پیغام خصوصی ،یا تو تلگرام بفرستید. اگه جای دیگه هم میخواید بفرستید مشکلی نیست پیغام خصوصی بدید شمارمو بدم
۳. محدودیت زمانی هم برای ارسال وُیس هاتون وجود نداره. فکر نکنم کسی بیشتر از من حرف بزنه ولی
۴.اگه براتون سخته ریکورد کردن و...میتونید وُیس هاتون رو تو تلگرام ریکورد کنید و بفرستید، هیچ محدودیت فرمتی هم وجود نداره.
۵. درصورتی که وُیس توسط بیش از دونفر به ضبط رسید، کسی که اون وُیس رو ارسال میکنه، حتماً لینک پروفایل فرد/افراد دیگری که وُیسشون هست رو هم ذکر کنه.
۶. حدود دو هفته هم برای ارسال وُیس هاتون وقت دارید.این زمان ممکنه تمدید بشه.
۷. حتما وُیس بدید ولی و اگه باورتون نمیشه که این پادکستها خاطرهست از اونایی که برای برای پادکستهای گذشته شرکت کردن بپرسید.
۸. اگه انتقادی، پیشنهادی هم برای پادکست دارید حتما مطرح کنید. [ترجیحاً تلگرام پیام بدید ]
۹.اگرم نمیدونید چی بگید، زیاد سخت نگیرید.[به قول گفتنی هرچه دل تنگت میخواهد بگو ]
۱۰. سوالی چیزی هم داشتید میتونید تلگرام پیام بدید بپرسید...
https://t.me/the_sustainables
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم
بعد از مدتها قراره دوباره پادکست داشته باشیم...
بخاطر من که وُیس نمیدید حداقل روی آروین رو زمین نندازید پس وُیس بدید دیگه
نمیخوام زیاد حرف بزنم...
موضوع پادکست هم آزاد با حال و هوای تابستانه هستش دیگه...
خوشحال میشیم اگه وُیس بدید ^___^
چند سال دیگه این پادکستها برامون کلی خاطره خوب میمونه...
فقط چنتا نکته :
۱. اگه میخواید پیغام خصوصی کنید حتماً وُیس هاتون رو روی یک سرور معتبر مثل پیکوفایل یا درایوها آپلود کنید .
۲.وُیس هاتون رو به همرام نامکاربری و یا نام واقعیتون برای من پیغام خصوصی ،یا تو تلگرام بفرستید. اگه جای دیگه هم میخواید بفرستید مشکلی نیست پیغام خصوصی بدید شمارمو بدم
۳. محدودیت زمانی هم برای ارسال وُیس هاتون وجود نداره. فکر نکنم کسی بیشتر از من حرف بزنه ولی
۴.اگه براتون سخته ریکورد کردن و...میتونید وُیس هاتون رو تو تلگرام ریکورد کنید و بفرستید، هیچ محدودیت فرمتی هم وجود نداره.
۵. درصورتی که وُیس توسط بیش از دونفر به ضبط رسید، کسی که اون وُیس رو ارسال میکنه، حتماً لینک پروفایل فرد/افراد دیگری که وُیسشون هست رو هم ذکر کنه.
۶. حدود دو هفته هم برای ارسال وُیس هاتون وقت دارید.این زمان ممکنه تمدید بشه.
۷. حتما وُیس بدید ولی و اگه باورتون نمیشه که این پادکستها خاطرهست از اونایی که برای برای پادکستهای گذشته شرکت کردن بپرسید.
۸. اگه انتقادی، پیشنهادی هم برای پادکست دارید حتما مطرح کنید. [ترجیحاً تلگرام پیام بدید ]
۹.اگرم نمیدونید چی بگید، زیاد سخت نگیرید.[به قول گفتنی هرچه دل تنگت میخواهد بگو ]
۱۰. سوالی چیزی هم داشتید میتونید تلگرام پیام بدید بپرسید...
https://t.me/the_sustainables
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم
آخرین ویرایش: