شهرزاد1و2

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع miena.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

miena.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسفراین
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
فناوری اطلاعات سلامت
اینستاگرام
خب شاید بیشتریاتون این سریال رو دنبال می کنید
وشاید هم نه...
نظرتون در باره این سریال چیه هم سری اول وهم دوم؟

سری اول شهرزاد خیلی متن فیلم نامه اش قوی بود...آدم رو ترغیب میکرد که نگاهش کنه هر هفته!
سری دومش رو هنوز موفق به دیدنش نشدم....نظر هم نمیدم!

سری دومش تا الان چیز خاصی نداشته
دوز شهرزادش پایین بوده کلا

فصل دوش اندازه فصل یکش جذاب نبوده تا الان !

به نفعشونه همین فصل دوم تموم کنن. نمیدونم چرا ولی سریالای ایرانی زیاد ظرفیت چند فصلی شدن رو ندارن! حتی قهوه تلخ مهران مدیری هم هر چی پیش رفت کیفیتش کمتر شد. یه حالت تکراری بودن پیدا میکنن.
شهرزاد هم فکر نکنم از این قاعده مستثنی باشه :-"

یک شهرزاد هر قسمتش پر از اتفاق بود و تا چهار قسمتش کلی اتفاق افتاده بود و فوکس فیلم بیشتر روی رابطه ی عاشقانه ی بین شهرزاد و فرهاد بود اما الان چهار قسمت گذشته بدون هیچ اتفاق خاصی صرفا داره اون خاله زنک بازی های فصل اول را ادامه میده و بیشتر رو جریانات سیاسی که طبعا جذابم نیست داره مانور میده

من که اصلا این فیلمو ندیدم
اما هرچی که هست مامانم عاشقشه
ب نظرم خیلی فیلم جذابی نباید باشه...

جنجال های سیاسی و شکنجه ها و برخوردای شدید با مخالفان حکومت در زمان دکتر مصدق که تو این سریال میبینیم به نوعی نشانگر وضعیت کنونی هست
....
به نظرتون آخرش چی میشه؟!
من فکر میکنم فرهاد به خاطر فعالیت های سیاسیش بالاخره سر خودشو به باد میده و میکشنش و شهرزاد در آخر دوباره با قباد ازدواج میکنه

سری اولو با دوم مقایسه میکنییییییییییی:O
سری دوم هیچی نداره:|

شاید اتفاقات جالب ترش هنوز شروع نشده باشه ..

فکر میکنم فصل دوم داره بیشتر به مسائل سیاسی میپردازه که درواقع بازتاب وضع فعلیه.
و فصل اول را بعنوان مدرکی استفاده کرده برای اینکه فرهاد را کسی نشون نده که صرفا شعار میده بلکه کسی که خودشم بها داده برای عقایدش...

فکر میکنم فصل دوم داره بیشتر به مسائل سیاسی میپردازه که درواقع بازتاب وضع فعلیه.
و فصل اول را بعنوان مدرکی استفاده کرده برای اینکه فرهاد را کسی نشون نده که صرفا شعار میده بلکه کسی که خودشم بها داده برای عقایدش...
آره به نظرم شاید مهم ترین هدف سریال شهرزاد نشان دادن استبداد حاکم بر جامعه باشه ..مرد سالاری، حقوق زنان مطلقه به فرزندشان ، فساد در دستگاه اداری، سرکوب مخالفان ، بی عدالتی و ...

یه سوال اکرم مخ قبادو زد یانه:)) انصافا خوش گل تره از شهرزاد:-"

خیلی مسخره بود که بلقیس رو کشتن:|

كجاي كاري از قباد بارداره

وااااي!!اصلا من نابود شدم ديدم پرت شد پايين

آره منم ! دیگه دارن شورشو درمیارن همش پشت سرهم کشت و کشتار! :| :|
ولی دیگه بلقیس که کشتن بی مزه شد
بعد میگم این اکرم از کجا فهمید قباد پسر نصرته ؟

Back
بالا