به نظرتون استقلال مالی تو چه دوره ای، و چه سنی باید باشه؟ چرا کمتر دیده میشه که بچه ها تو سن های نوجوانی دنبال کار کردن و درآمد باشن؟ به نظرتون چه آموزش هایی لازمه؟ و چه راه هایی براش پیشنهاد می کنین؟
این خیلی تایپک خوبیه به نظرم:)
خب به نظرم یه نوجوون از وقتی که تو جامعه حضورش پررنگ تر میشه میتونه یه سری مسئولیت هایی رو قبول کنه و انجام بده..این هم به نفع خودشه که فقط مصرف کننده باقی نمیمونه و هم داره به جامعه سود میرسونه...از یه وجهی هم داره یه فنی یاد میگیره و هوش اجتماعیش تقویت میشده..من به عینه دیدم اونور اب طرف اگه یه فنی بلد باشه که بتونه ازش پول دربیاره میتونه زندگیشو بچرخونه اگه مدرک تحصیلی انچنانی هم نداشته باشه!
به هر حال کمک میکنه تا زودتر با محیط بازار و مردم اشنا شه که خودش تجربه خیلی خوبیه..
ولی تو کشور خودمون کار کردن نوجونا رو فقط شما تو قشر ضعیف تر میبین نه قشر مرفه یا حداقل من که ندیدم یه جوون از قشر مرفه بره کار کنه!اونم هر کاری..
مثلا یادمه یه عکسی از دختر اوباما تو فضای مجازی دست به دست میشد که کار میکنه و واکنش های ما این بود که مگه دختر رییس جمهور امریکا هم کار میکنه؟و...
دقیقا همینه کلا کار کردن نوجوونا تو ایران مثل تابو چون جا افتاده فقط قشر ضعیف میره کار میکنه...نتیجشم این میشه پسره با سی سال سن هنوز از باباش پول تو جیبی میگیره...و هیچیم بلد نیس!
یه دلیلشم که ما ایرانیا اینطوریم فکر میکنم وابستگی زیاد خانواده ها به بچه هاست..خب دوست ندارن بچه هاشون سختی بکشن..مثلا من اینو خیلی شنیدم که میگن ما دوست نداریم بچه مون تو این سن با سختی ها اشنا شه ما که از سن اینا کار کردیم هیچی از جوونیمون نفهمیدیم نمیخایم اونا عین ما شن!!
برای اینکه تو ایرانم ترویج شه بنظرم اول باید از خانواده ها شروع شه یعنی به خانواده ها اموزش داده شه بعد از اموزش پرورش که انقدر دیدگاه درس محوری نداشته باشه یکم بچه ها رو تشویق به یادگرفتن یه کاری کنه...