به نظر من فقر ریشه ی بیشتر دلایل هست. تا جایی که من میدونم قشر مرفه زیاد سمت مسائل سکسیستیِ تجاوز به کودکان کشیده نمیشن!
1- بله ولی اشاره کردم که فقر ریشه "عمده" دلایل. میتونید تو دلایلی که دادم بیماری های روانی و عصبی رو هم ببینید.1. تا جایی که من میدونم "پدوفیلی" ربطی به فقر نداره. یک جور بیماری هست که باید از نوجوانی شناخته و درمان بشه [که این کارو نمیکنن] انقد همه چیز رو به فقر و رفاه ربط ندین. این چیزا با آموزش و درمان درست میشه.
2. "سکسیستی" یعنی جنسیتی. به مسائلی میگن که توش تبعیض جنسیتی و این چیزا باشه. ربطی به تجاوز و کودک آزاری نداره. تو استفاده از کلمات بیشتر دقت کنید.
شما غلط میکنی نمیخوای متجاوز رو مقصر بدونی، محیط و جامعه و هر کوفت دیگه فقط محرکن، در نهایت خود اون فرده که تصمیم میگیره، و قطعا مقصر اونه. یه معقوله ای هست به اسم انسانیت و اینو هیچ چیز جز خود فرد نمیتونه از بین ببرتش.و وقتی که نمیتونیم اون میل سکشوالمون رو برطرف کنیم، کشیده میشیم سمت کودک آزاری. یه موجودِ بی آزار و آروم که هیچ درکی از کاری که باهاش میکنیم نداره! چی از این بهتر؟
نمیخوام متجاوز رو مقصر بدونم. باید جامعه اصلاح شه. یه کم بالاتر ها رو نگاه کنیم!
برات خیلی سخته مثل آدم حرف بزنی؟شما غلط میکنی نمیخوای متجاوز رو مقصر بدونی، محیط و جامعه و هر کوفت دیگه فقط محرکن، در نهایت خود اون فرده که تصمیم میگیره، و قطعا مقصر اونه. یه معقوله ای هست به اسم انسانیت و اینو هیچ چیز جز خود فرد نمیتونه از بین ببرتش.
تو همچنان میخوای متجاوز رو مقصر ندونی، من بحثم سر اینه که تو مقصر نمیدونیش وگرنه قانون که مجازات درست رو داره براش، و اینکه یاد بگیر برای خودت حرف نبافی، تو الان داری اشاره میکنی به اینکه خانواده قاتل آتنا اصلانی رو فولان، خب من کجای حرفم اصلا سمت اون بود که بخوام دفاع کنم یا مخالفت کنم که حالا تو حرفو کشیدی به اونجا؟برات خیلی سخته مثل آدم حرف بزنی؟
متجاوز کار بدی کرده و اعدام میشه! چیز بیشتری میخوای؟ میخوای جسدشم آتیش بزنیم؟ خوبه؟ یا حتی خانوادشو تیکه تیکه کنیم؟ کار بدی کرده و از جامعه حذف میشه! همین! دیگه اینکه بعد از اعدامش زندگی خانوادش رو جهنم کنیم از کجا میاد؟
من مقصر میدونمش. ولی نه مطلقا! مسخرست که متجاوز زندگی مزخرفی داشته باشه که کارش به اینجا بکشه و بعد ما تو اسنتا کمپین بندازیم بر علیه اش! ریشه یه جای دیگست. چرا همه تقصیرو میندازیم گردن متجاوز؟ اخبار نشون داد.گفتن انسانیت نداره. ولی گفتن چرا نداره؟ دولت ابراز تاسف کرد. بهتر نبود عذرخواهی میکرد؟تو همچنان میخوای متجاوز رو مقصر ندونی، من بحثم سر اینه که تو مقصر نمیدونیش وگرنه قانون که مجازات درست رو داره براش، و اینکه یاد بگیر برای خودت حرف نبافی، تو الان داری اشاره میکنی به اینکه خانواده قاتل آتنا اصلانی رو فولان، خب من کجای حرفم اصلا سمت اون بود که بخوام دفاع کنم یا مخالفت کنم که حالا تو حرفو کشیدی به اونجا؟
1. کسی که از اعدام دفاع می کند نمی تواند حرف از انسانیت بزند پس لطفا خیلی حق به جانب نباشید!شما غلط میکنی نمیخوای متجاوز رو مقصر بدونی، محیط و جامعه و هر کوفت دیگه فقط محرکن، در نهایت خود اون فرده که تصمیم میگیره، و قطعا مقصر اونه. یه معقوله ای هست به اسم انسانیت و اینو هیچ چیز جز خود فرد نمیتونه از بین ببرتش.
من کجای حرفم از اعدام دفاع کردم که شما داری خزعبل میچینی برای من و محکومم میکنی به نابغه بودن و امثالهم؟1. کسی که از اعدام دفاع می کند نمی تواند حرف از انسانیت بزند پس لطفا خیلی حق به جانب نباشید!
2. اینکه شما یا هر فرد سالم دیگری که تحت شرایط قابل قبول بزرگ شده است و مشکل روانی خاصی ندارد, دست به تجاوز نزده است دلیل بر تجلی انسانیت نیست, صرفا محیط و شرایط مناسب.
3. در هر صورت چنین اقداماتی خارج از رفتار طبیعی انسان هستند لذا مشکل روانی محسوب می شوند. مشکلات روانی نیاز به تشخیص و درمان یا, در صورت نبود امکان درمان, کنترل دارند به این معنا که باید علت این رفتار پیدا شود و تلاش شود مشکل از ریشه حل شود. وگرنه بدوی ترین راه حل ظاهری و موقتی که نیاز به یک نابغه ای مانند شما هم ندارد مقصر دانستن صد در صدی فرد خاطی و کشتن (حذف) فرد است و چند صده امتحان شده است و به طرز معجزه آسایی باعث حل مسئله نشده است.
شما غلط میکنی نمیخوای متجاوز رو مقصر بدونی، محیط و جامعه و هر کوفت دیگه فقط محرکن، در نهایت خود اون فرده که تصمیم میگیره، و قطعا مقصر اونه. یه معقوله ای هست به اسم انسانیت و اینو هیچ چیز جز خود فرد نمیتونه از بین ببرتش.