تفکیک جنسیتی در محیط های آموزشی

• شروع کننده موضوع

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
طرحی که گاها توسط برخی مسعولین مطرح میشه یعنی تفکیک جنسیتی که دوازده سال در مدرسه شاهدش هستیم به دانشگاه ها هم برسه به نظرتون تبعات این طرح چیه نمی تونه مسبب برخی اسیب های اجتماعی باشه یا شاید فکر کنید که کمک کننده است.نظرتون چیه؟

boodika

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ناکجا
سال فارغ التحصیلی
1398
راجع به این موضوع خیلی بحث شده:/

مخالفم

boodika

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ناکجا
سال فارغ التحصیلی
1398
Nesume problema

ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭

هرچه هستی بمان و داراباش هرچه داری ببخش و مسکین شو
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی ناحیه 1 (طلایه داران سابق)
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
برنز المپیاد فیزیک*
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق قدرت - فیزیک محض
من نمیدونم از یه طرف خوبه از طرف دیگه مخالفم!
از این جهتی که اکثر افراد در سن بحرانی نوجوانی بیشتر در فشار محیطی قرار دارند به نظر من تا سن اواخر دبیرستان باید تفکیک صورت بگیره!
ولی در دانشگاه به هیچ وجه چون نه تنها موجب بهبود آموزشی نمیشه بلکه دانشجو رو از محیط اجتماعی جامعه واقعی دور میکنه!
در ضمن بخش بزرگی از ازدواج های کشور رو دانشجو ها تشکیل میدن و غیر قابل چشم پوشی هست و حذف اون میتونه به مراتب به درصد ازدواج های موفق ضربه بزنه!
در ضمن در دانشگاه معمولا پسر ها بیشتر از دوستاشون از خانم ها بیشتر خجالت میکشند و این موجب افزایش نمره دانشجویان پسر به صورت غیر مستقیم میشه!(البته به تفکر من نه همه)
البته یه تحقیقی از دبیرستان جیمز در انگلستان انجام شد که نشون میده پسر ها از استاد خانم بیشتر درس یاد میگیرن و دختر ها از استاد آقا بهتر درس یاد میگیرن!
البته نمیدونم چقد صحت داره ولی فک کنم 9 سال پیش شنیده بودم با این که به پارامتر های دیگری هم مثل قدرت بیان استاد هم بستگی داره ولی در صورت تقریبا یکسان بودن شرایط و قدرت بیان!

• شروع کننده موضوع

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
بله حتما!
تفکیک جنسیتی از گهواره تا گور..
انجمن جامعه شناسی
ممنون من ندیدم عذر می خوام الان ب مدیر انجمن میگم ؟!ی مشکلی من نبودم ی مدت سایت عوص شدع الان مدیر کجاس؟

boodika

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ناکجا
سال فارغ التحصیلی
1398
ممنون من ندیدم عذر می خوام الان ب مدیر انجمن میگم ؟!ی مشکلی من نبودم ی مدت سایت عوص شدع الان مدیر کجاس؟
انقدر سخت نگیر..
حالا هست دیگه..فکر نکنم زیاد مهم باشه

بالا