چگونه صبور باشیم ؟

• شروع کننده موضوع

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
راستش اولش خیلی شک داشتم بیام اینو بنویسم ، گفتم جالب نیست و اینا ، بعد گفتم سگ تو ضرر ، کسی ک اینجا خیلی منو نمیشناسه ؛

اقا من ب شخصه خودم رو آدم پرخاشگری میدونم ، مخصوصا تازگی ، یه ماه آخر کنکور و یه ماه بعد از اون . و خودم اصلا خوشم نمیاد . یعنی مثلا تا کسی باهام مخالفت می کنه ، اولا از درون ناراحت میشم و ثانیا ممکنه با یه برخورد تند و پرخاش جواب بدم و حدودا ۱۰ ثانیه بعدش هم ب شدت پشیمون میشم .

می خواستم دو تا چیز رو بفهمم .

۱- ببینم کسی راه حلی چیزی واسه این ک آدم انقدر عصبی و مشوش ب نظر نرسه نداره ؟

۲ - آیا چنین مرضی مشترک بین هم سن هام (اواخر نوجوانی) هست ؟ یا آیا این میتونه ب خاطر شرایط کنکور باشه ؟

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90
ببین طبیعی که نیست این چیزا.
حالا شاید ربطش بدید به کنکور و نتایج و استرس و اینجور چیزا ولی میتونید روی خودتون کار کنید بگید من دیگه داد نمیزنم.
به این کار میگن کنترل شخصی.یعنی چی؟یعنی شما مشکلات زندگی رو یه چالش ببینید و مثلا زمانی که دچار تشویش ذهنی هستین به خاطر کنکور،خودتون حواستون رو جمع کنید که باید رفتار درستی داشته باشم و گناه بقیه چیه که من به خاطر فشاری که از کنکور بهم وارد شده از مکانیزم جابه جایی پرخاشگری استفاده کنم و عصبانیتم رو سر اونا خالی کنم؟؟!
درسته؟
موفق باشین در ترک این عادت.

فاطیما

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Esf
سال فارغ التحصیلی
99
دلایل عصبانیتتون رو بیارین روی کاغذ...سر وقت بهشون فکر کنین
ببینین واقعا دلایلش منطقی هست...یا اصلا ارزش پرخاشگری رو داره
موقع عصبانیت سعی کنین اون محل رو ترک کنین...خودم به شخصه موقع عصبانیت یه سری حرفا به عزیزانم میگم که بعدش به شدت ناراحت میشم بابت گفتنشون!...برای همین سعی کنین موقع عصبانیت حرف نزنین
به خودتون قول بدین که کاری رو نکنین که بعدا پشیمون بشین
اگه نتونستین روی قولتون بمونین خودتون رو تنبیه کنین...از مورد علاقه ترین چیزتون بزنین تا تنبیه کنین خودتون رو
سعی کنین چیزای سختی رو برای تنبیه بذارین تا دوباره تکرارش نکنین اشتباهتون رو
و در آخر سر مدام با خودتون تکرار کنین که باید بتونین ترک کنین عادت بدتون رو

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
فقط سکوت کن. شده جوراب توی دهنت کنی... ولی سکوت کن که حرفت ممکنه خیلی آسیب برسونه و خودت بیشتر از همه آسیبشو میبینی. عذاب "چرا اینو گفتم یا چرا اینو نگفتم" از عذاب "چرا اینو گفت یا چرا اینو نگفت" بیشتره چون اولی اسمش حسرته و دومی اسمش نفرت. و باور کنید حسرت رو نمیشه با نفرت حتی مقایسه کرد.

• شروع کننده موضوع

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
دلایل عصبانیتتون رو بیارین روی کاغذ...سر وقت بهشون فکر کنین
ببینین واقعا دلایلش منطقی هست...یا اصلا ارزش پرخاشگری رو داره
موقع عصبانیت سعی کنین اون محل رو ترک کنین...خودم به شخصه موقع عصبانیت یه سری حرفا به عزیزانم میگم که بعدش به شدت ناراحت میشم بابت گفتنشون!...برای همین سعی کنین موقع عصبانیت حرف نزنین
به خودتون قول بدین که کاری رو نکنین که بعدا پشیمون بشین
اگه نتونستین روی قولتون بمونین خودتون رو تنبیه کنین...از مورد علاقه ترین چیزتون بزنین تا تنبیه کنین خودتون رو
سعی کنین چیزای سختی رو برای تنبیه بذارین تا دوباره تکرارش نکنین اشتباهتون رو
و در آخر سر مدام با خودتون تکرار کنین که باید بتونین ترک کنین عادت بدتون رو
فقط سکوت کن. شده جوراب توی دهنت کنی... ولی سکوت کن که حرفت ممکنه خیلی آسیب برسونه و خودت بیشتر از همه آسیبشو میبینی. عذاب "چرا اینو گفتم یا چرا اینو نگفتم" از عذاب "چرا اینو گفت یا چرا اینو نگفت" بیشتره چون اولی اسمش حسرته و دومی اسمش نفرت. و باور کنید حسرت رو نمیشه با نفرت حتی مقایسه کرد.
ممنونم از پاسخ هاتون
واقعا هر دوش خوب بودن

فاطیما

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Esf
سال فارغ التحصیلی
99

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
امیدوارم راه حل مشکلت رو پیدا کرده باشی و حرفای بچه ها برات مفید بوده باشه . اما از این بعد مشکلاتتون رو به جای تاپیک جدا توی این تاپیک مطرح کنید .
مشاوره ی روانشناسی

Con_Blindness

میخام¢کار
نام مرکز سمپاد
q o m
شهر
q o m
راستش اولش خیلی شک داشتم بیام اینو بنویسم ، گفتم جالب نیست و اینا ، بعد گفتم سگ تو ضرر ، کسی ک اینجا خیلی منو نمیشناسه ؛

اقا من ب شخصه خودم رو آدم پرخاشگری میدونم ، مخصوصا تازگی ، یه ماه آخر کنکور و یه ماه بعد از اون . و خودم اصلا خوشم نمیاد . یعنی مثلا تا کسی باهام مخالفت می کنه ، اولا از درون ناراحت میشم و ثانیا ممکنه با یه برخورد تند و پرخاش جواب بدم و حدودا ۱۰ ثانیه بعدش هم ب شدت پشیمون میشم .

می خواستم دو تا چیز رو بفهمم .

۱- ببینم کسی راه حلی چیزی واسه این ک آدم انقدر عصبی و مشوش ب نظر نرسه نداره ؟

۲ - آیا چنین مرضی مشترک بین هم سن هام (اواخر نوجوانی) هست ؟ یا آیا این میتونه ب خاطر شرایط کنکور باشه ؟

جواب سوال 1: برو دکتر معمولن دپاکین تجویز میکنن! که حالت ازینرو به اونرو میشه شاید آسنترا هم بدردت بخوره مال کاهش استرس و اضطراب و متعادل کردن سطح سرتونین مغزه!

جواب سوال 2: بله میتونه؛ طبق قانون هرچیزی ممکنه... بله میتونه باشه میتونه هم ب این دلیل نباشه ، نمیگم برو پیش روانشناس×ن× برو پیش یکی ک هم تجربه داشته باشه هم سرش ب تنش بیارزه هم آدم لاشی نباشه! اون احتمالا بتونه کمکت کنه برای این جواب!

بالا