- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
S R H
Artist Plus
- نام مرکز سمپاد
- سمپادی نیستم:-(
- شهر
- امیدیه
سلام دوستان،من متأسفانه افتخار سمپادی بودن رو ندارم.و امسال خیلی دوست داشتم که بیام اما به هر دلیل که بود تا آخرین روز آزمون هیچی نخوندم و دویست تا با آخرین نفر اختلف داشتم و...خلاصه نتونستم بیام.از سال هفتم با المپیاد آشنایی دارم و امسال خواستم به طور جدی المپیادو شروع کنم.اول بگم مدرسه راهنمایی و دبیرستان ما با وجود سمپادی نبودن ولی خیلی سختگیر هستن و مثلا نمره پنج مدرسه ما در حد نمره بیست بقیه مدارس شهرمون هست.و تو استان هم رتبه های خوبی داریم و دبیرستانمون هم تا حالا چند تا رتبه سه رقمی در حد صد و خورده ای برای پزشکی و مهندسیای نرم افزار و اینا خروجی داشته.ولی متاسفانه با چیزی به نام المپیاد آشنایی ندارن و میتونم بگم تا حالا تو شهر ما هیچکس تو المپ شرکت نکرده به جز پارسال که بالاخره یکی از دوستان تجربی بنده استارت کار رو زد و قبول شد برای زیست.من رشتم ریاضیه و مخالفت خیلی باهام شده که چرا رفتم ریاضی و بازار کارش خوب نیس.اینم بگم تو شهر ریاضی فقط دبیرستان ما داره و یه کلاس بیشتر نیس و فک کنم در کل فقط من تو ریاضی ثبت نام کردم:-(ولی من عاشق ریاضیاتم.و تو راهنمایی ریاضیاتم در حد هجده بود با وجود سختگیری مدرسه.ولی از یه طرف ترسیدم که تو المپ موفق نشم چون ریاضیاتم هفده هجده هست.ب نظرتون حرف درستیه؟و اینکه عاشق فیزیک هستم و موندم واقعا ریاضی یا فیزیک.از یه طرف سمپادیهای زیادی جلوی روی من هستن خب:-(ولی مشکل منابعو ندارم چون اینترنتی سفارش میدم مشکل کلاس هم حالا تاببینیم چی میشه شاید بتونم تو یکی از دوره های طلایی ها یا آیریسک شرکت کنم البته شاید.حالا بااین وجود میگین قید المپو بزنم یا نه؟میرم دهم....یه سوال دیگه.اونایی که شهرستانین چجور موفق شدین و برنامه ریزیتون چجوری بوده؟خلاصه انرژی+بدین