کمپل یا سولومون

برا شروع کمپل یا سولومون

• رای‌دهندگان
    26

2000tina

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
تهران
دانشگاه
هاروارد
رشته دانشگاه
ریاضی محض-پزشکی
ســـلام بچــــــــه ها!!!

به نظرتون زیست شنــاسی کمپــل بهتره یا سولومون؟؟؟؟؟

لطفــــآ" زودتر بگـــین چون میخام از نمایشگاه کتاب بـــخرم!!!!!!

پاسخ : کمپــل بهتــره یا سولومون؟؟؟

آخه نمی شه که اینطوری مقایسه کرد . هرکسی هر کتابی رو که باهاش راحت تره رو میخونه . ولی خب بعضی ها میگن کمپبل کامل تره نسبتا .
درضمن فقط این ها کتابای زیست عمومی نیستن : )

کمپبل.
توضیحات کمپبل خیلی قشنگ و مفهومی تره.خیلی بهتر گفته.

اگه بدون معلم میخای بخونی کمپبل خیلی بهتره!!!!!

کمپبل خوانی :-"

اصولا هر طوری که بخوانید و بفهمید خوب است. با این حال این روش را من توصیه می کنم:

اول خلاصه های آخر فصل را نگاهی بیندازید. اگر چیزی را نمی فهمید اشکالی ندارد. تنها برای این که یک نمای کلی از فصل داشته باشید و بدانید کلا چه خبر است.
بعد از اول شروع کنید و هر مبحث را دو بار بخوانید. البته هر بار را طوری بخوانید که کاملا بفهمید و به فکر دور های آتی نباشید. لازم شد سوال بپرسید، در اینترنت تحقیق کنید و ... . بار دوم هم به همین صورت. مطمئن باشید برای بار دوم هم نکاتی باقی خواهد ماند که یاد بگیرید. توصیه من این است که برای بار اول در کتاب خط نکشید و یا این که خلاصه برداری نکنید. این ها را بزارید برای دور دوم. دور اول فقط کتاب را در دست بگیرید و روش متمرکز بشید.
بعد از این که همه مبحث ها را خواندید یک بار دیگر همه فصل را بخوانید تا در مجموع به جمع بندی برسید.
شاید طول بکشد اما دیگر فهمیدید و مرور های آتی کمتر از 10% این زمان نیاز خواهد داشت. بین مطالعه هرکدام از مبحث ها و حتی بین مطالعه هر مبحث می تواند فاصله بیفتد. این اصلا اشکالی ندارد.
در ضمن نگرانی سختی مطلب نباشید. برای همه همین طور است. مهم استقامت شماست که تعیین کننده می شود.

بنظر من هردوش باید خوند
چند بار
#جدی

خانم بنظر من من کمپل بهتره . ولی اگه بعد از اینکه کمپل رو خوندین ، به سولومون هم نگاهی بندزین بهتره. موفق باشید :)

برای شروع کمپبل بهتره

برا شرع کمپل بهتره یا سولومون

سلام. کمپبل بهتره. توضیحاتش قشنگ تره

کمپبل درسته اولا [-|
دوما ک بخدا تاپیک نمی‌خواست تو مباحث المپیاد زیست می‌پرسیدی :|
سوما کمپبل بهتره :))

موافق نیستم

صد کمپبل

Back
بالا