تماشای گروهی | فیلم دوازدهم: Inception

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Leo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
سلام.
از امروز تا هفته بعد دوشنبه(30 مرداد) وقت دارید فیلم رو ببینید و نظرتون رو درموردش بگید(نقد یا نظر کوتاه).
IMDB: 8.8
محصول سال 2010
برنده جایزه اسکار بهترین میکس صدا، بهترین فیلم برداری، بهترین جلوه های ویژه و بهترین تدوین صدا

92f99d9d41ab87b37b942e2408f93fedf146bc16.jpg

دانلود کیفیت 1080P فیلم
دانلود کیفیت 720P فیلم
دانلود زیرنویس

آخرین ویرایش:
دو سال پیش دیدم و پارسال هم یه بار دیگه فقط میتونم بگم شاهکاره این فیلم :دی اصلا با یه بار دیدن این فیلم نمیتونین درکش کنین زیباییشون باید چندبار ببینید :دی

كلا دو دسته آدم وجود دارن . اونايي كه inception ديدن و هيچي نفهميدن و اونايي كه فك ميكنن كامل فهميدن ولي نفهميدن. اينو بخونيد ميفهمين چي ميگم: http://www.zoomg.ir/2015/5/20/30067/inception-ending-analysis/

سه چهار سال پیش دیدم .
موضوعش جدید وجالب بود.
من مه واقعا جذب فیلم شدم.
اونجا هم بود که لئوناردو دیکاپریو رو شناختم.

عالییییییییییییییییی بود

ایده فیلم واقعا جذاب بود
فیلمی که همیشه تو ذهنم میمونه...

ميدوني تابستونه
بعد يه فيلمي گذاشتي كه اكثرا همه مخصوصا اوناييكه بهتر ميتونن در باره فيلم حرف بزنن ديدن
اونم. و هفته
وقتش رو كم كن
تابستون فك كنم سه چهار روز يه بار بزار

نظر شخصي
يه فيلم ناشناس بزار چون اونوقت نقدش چالش بر انگيز ميشه

اونم خودت انتخاب كن نظر سنجي نكن

اين فيلم و تمام فيلم هاي بلند نولان بي نظيرن
شايد اسپم:عمويي بود كه مي فرمود كار هاي نولان از خودش بزرگترن
برخلاف كارگردان هاي دگ (مثلا استيون اسپيلبرگ كبير كه به خاطر اسم ايشوت رفتم و مسخره ترين فيلم عمرم رو ديدمbfg)

سلام.
از امروز تا دو هفته بعد یعنی 7 شهریور وقت دارید فیلم رو ببینید و نظرتون رو درموردش بگید(نقد یا نظر کوتاه).
IMDB: 8.8
محصول سال 2010
برنده جایزه اسکار بهترین میکس صدا، بهترین فیلم برداری، بهترین جلوه های ویژه و بهترین تدوین صدا

92f99d9d41ab87b37b942e2408f93fedf146bc16.jpg

دانلود کیفیت 1080P فیلم
دانلود کیفیت 720P فیلم
دانلود زیرنویس
این فیلم رو فکر کنم بقیه هم مثل من دیده باشن.من خودم این فیلم رو سه بار دیدم و انقدر سر موضوع فیلم بحث کردم که واقعا دیگه یه موضوع تکراری شده برام. به نظرم از فیلم هایی که معروفیت کمتری دارند استفاده بشه بهتره.

دو سال پیش دیدم و پارسال هم یه بار دیگه فقط میتونم بگم شاهکاره این فیلم :D اصلا با یه بار دیدن این فیلم نمیتونین درکش کنین زیباییشون باید چندبار ببینید :D
تو ک در جریانی این فیلم تو تاپ فایو منه:D

@hastikhanoom
نه خشن نیست. مردنش در حد با یه کلت زدن و درجا مردنه :-"

این دو تا موزیک رو از این فیلم گوش کنید
لذت ببرید ( ترجیحا پشت سر هم گوش بشه)

Time
Dream is Collapsing
_-_-_-_
اثر hans zimmer :x

***خطر اسپویل***
سلام علیکم
خیلی دوست داشتم یه نقد بنویسم براش ولی در حدی نیستم که بنویسم. به همین دلیل نظرمو میدم دربارش.

باید بگم این فیلمو من دوبار دیدم. هنوز اگر فیلم نداشته باشم حاضرم دوباره ببنیم.(فراستی طور) نکته مهم این فیلم این بود که نولان کارگردانشه! باید بگم از نولان خیلی خوشم میاد بخاطر اینکه دستانش خطی نیستن. یعنی از این فیلما نیس که وسطش بفهمی تا آخر چه چیزی میشه. نولان کاری میکنه که وسط فیلم از شدت هیجان کف و خون بالا بیاری.:D

من توصیه میکنم فیلم Memento رو حتما ببینین ازش. سه گانه بتمن هم که نیاز به تعریف نیست. نولان همیشه رازآلود میکنه داستانو که اینو خیلی دوست دارم. بازیگرای این فیلم هم که نیاز به حرفی ندارن. دی کاپریو خیلی دوس دارم هم صداش خوبه هم بازیش. تام هاردی هم که اصلا نمک فیلم بود. کن واتانابه هم باحال بود مخصوصا اون صحنه که گفت کل خط بوئینگو میخرم. و البته اون شیمیدانی که داروی خواب درست میکرد که خیلی دوستش داشتم. مایکل کین هم که به صورت بای دیفالت توی فیلمای نولان هست و اونم عالی بود.

و قسمت مورد علاقه فیلم موسیقیش بود. یعنی این هانس زیمر نابغه هست. فوق العاده و هیجان انگیز بود.( از اینجا میتونین آلبوم فیلمشو دانلود کنین.)

و البته این بچه هاش که بازیگراش عوض شدن. اول فیلم یه چی بود و آخرش یه چیز دیگه. خلاصه همینارو میتونستم درباره فیلم بگم. من خودم فیلمارو چند روز میبینم. یعنی خوصله دیدن فیلم ندارم خیلی. یادمه اولین بار که میخواستم این فیلمو ببینم امتحان ترم فیزیک داشتم. گفتم ده دقیقه می بینم بعدش میشینم میخونم. کل فیلمو دیدم.:D البته امتحانم 20 شدم.

دوستان یه نگاهی به عنوان تاپیک بندازید :/
پست های بی ربط حذف میشن. میتونید پ.خ بدید به هم دیگه اگه میخواید :)

سلام
اگر بخوام چیزی در موردش بگم باید بگم در کل حرف نداشت که میشه قسمت مثبت نقد با تمام ویژگی هاش
در کنار خیلی خوب بودنش من در آخر برداشتم این بود که نولان میخواسته پایانش باز باشه، ولی خب خیلی موفق نبود
از اونجای که وسط فیلم میگه وقتی تو رویا باشیم فرفره هیچ وقت از حرکت وای نمی ایسته و تغییری در حرکتش ایجاد نمیشه، اما آخر فیلم فرفره رو به انزوال بود
به نظر من اگر میخواست پایانش باز باشه باید همون اول فیلم رو قطع میکرد نه اینکه ادامش بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا