کانون از کی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 83145
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

83145

Find Pretty Womans from your town for night
نام مرکز سمپاد
????? ???
شهر
New York
سال فارغ التحصیلی
1400
تلگرام
• بسم الله الرحمن الرحیم •

سلام دوستان ;
خواستم بدونم برا اینکه داشگاه خیلی خوبی مثل - هاروارد - قبول بشی باید از چه زمانی داخل ازمون های موسساتی مثه کانون شرکت کنی ؟

دبیرستان دوره اولم باید بری یا لازم نیست

◘ من پایه هفتمم و فردی این مطلب رو گفت که از همین الان باید در این ازمون ها شرکت کنی تا در سال کنکور ترازت رو بالا نگه داری و ... ◘

** خواستم ببینم حرف ایشون درسته یا خیر؟ **

ممنون که وقت برای خوندن گذاشتین :x

سلام دوستان ;
خواستم بدونم برا اینکه داشگاه خیلی خوبی مثل - هاروارد - قبول بشی باید از چه زمانی داخل ازمون های موسساتی مثه کانون شرکت کنی ؟

◘ من پایه هفتمم و فردی این مطلب رو گفت که از همین الان باید در این ازمون ها شرکت کنی تا در سال کنکور ترازت رو بالا نگه داری و ... ◘

قطعا غلطه
از یازدهم یا دوازدهم

سلام دوستان ;

گیر دادی به هاروارد ؟
علم مهم تره یا اسم دانشگاه ؟
تازه فکر نکنم کانون خیلی در رفتن شما به هاروارد نقش داشته باشه .

به فکر المپیاد باش وعلاقه زیاددددددددددد تو یه درس باید پیدا کنی ودر حد بالا توش شاخ باشی وایده بدی بازم بگردی ادماییی هستند توی سایت دانشگاهای خارجی میرن بهشون پیام بده گفگو کن

ترجمه شده
تخیل فکری، قدرت شخصیت و توانایی قضاوت درست از جمله عواملی است که در فرایند پذیرش دانشجو تاثیرگذارند و این ویژگی ها نه توسط نمرات امتحانی دانشجو بلکه به واسطه ی فعالیت های او خارج از کلاس، نظر اساتید و مشاوران تحصیلی و از طریق مصاحبه مشخص می شوند. نمرات امتحانی در واقع شاخصی است از موفقیت آکادمیک دانشجو اما ما علاوه بر این در بررسی درخواست ها و صلاحیت متقاضیان مواردی چون کارهای فوق برنامه و خصوصیات فردی را نیز دخیل می کنیم.

اول. دوست من، به نظرم تا می تونی توی مدرسه و دوران زندگی کارهای مختلف بکن و کلیشه هایی مثل رفتن به هاروارد و ... رو از ذهنت بیرون کن.
بیل گیتس که عکسش رو برای تصویر پروفایلت انتخاب کردی، از هاروارد اخراج شده :)

دوم. به نظر من، موسساتی مثل کانون قاتل خلاقیت و هر چیزی هستن که یه سیستم آموزشی خوب باید داشته باشه. اغلب افراد موفقی که می شناسم، معمولا سال آخر و یا دو سال آخر آزمون آزمایشی برای کنکور دادند.

سوم. نیازی نیست که کنکور بدی، کلی راه باحال مثل المپیاد و خوارزمی و ... هست که چیزهای زیادی بهت یاد می دن.
اگه هم که لازم شد کنکور بدی، راحت درس می خونی و کنکور میدی. ترس نداره.

چهارم. هر کسی ویژگی های خودش رو داره، با ویژگی های خودش زندگی می کنه و درس می خونه، و می تونه که به موفقیت برسه. نیازی نیست که به همه ی شیوه های پیشنهاد شده گوش بدی و بهشون عمل بکنی.

موفق باشی :)

آخرین ویرایش:
اول المپ بخون اگه موفق نشدی سال آخر کانون شرکت کن بعدش اگ خیلی خرخون باشی و هوشت هم خوب باشه شریف قبول میشی و بعدش ۴ سال میخونی آخرش میفهمی تا یه رزومه قوی نداشته باشی که پیوست اپلای کنی نمیتونی تو خارج کشور هیچ غلطی بکنی
تازه اینجاست که میای شهر خودت میشینی خونه فکر میکنی میبینی باید بشینی واسه کنکور تجربی بخونی
آخرش اگه خیلی خوش شانس باشی میشی رتبه یک تجربی پارسال که ۴ سال پیشش رتبه ۲ کنکور ریاضی بود
این است .....

خب منم یه زمانی دلم میخواست برم آکسفورد
بعد رفتم که المپیاد بخونم که مدال جهانی بگیرم
میدونی چیه؟اگه به این دلایل درس بخونی فقط خودت رو خسته میکنی آخرش هم به نتیجه ای نمیرسی
الان تو سنت کمه و خیلی رویا پردازی یکم که بزرگتر بشی میفهمی همه چیز به این سادگیا هم نیست و فعلن باید ایران بمونی و حالا حالا ها باید تلاش کنی و بعد هااااا شاید بتونی انقدر توی رشته ات شاخ بشی که بری اون ور آب ولی درکل زیاد خودتو اذیت نکن تو این سن:)

حتی المپیاد هم هیچ اجباری نیستش شرکت کنی من که سودی جز مدال توش نمی بینم المپیاد رو هدف اصلی قرار نده همین طور کنکور رو به دنبال علم باش فعلا و البته ازش لذت ببر. به کنکور و هارواردو ... هم فکر نکن.

راكفلر ميگه اگه هدفتون فقط پولدار شدن باشه هيچ وقت ثروتمند نميشين . تو هم اگه هدفت فقط هاروارد باشه هيچ وقت بهش نميرسي . به اين فك كن كه براي چي ميخواي هاروارد بري .

Back
بالا