دورهمی شماره دو تابستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام

دورهمی شماره 2 تابستون
یکشنبه 29 مرداد ساعت 6 عصر 5 عصر

یک جای مناسب قرار میگذاریم بسته به تعداد نفرات. تشکیل شدنش هم قطعیه چون قبلا با چند نفر اوکی شده.

هرکس میاد پیام خصوصی بده به من.

آخرین ویرایش:
8-|
يك ماه تهران بودم ، هيچ برنامه اى نذاشتيد
هعى 8-|

8-|
يك ماه تهران بودم ، هيچ برنامه اى نذاشتيد
هعى 8-|
شرمنده دیگه نشد.

به درخواست دخترها برنامه رو یکم کشیدم جلوتر به ساعت 5 عصر. محل برنامه رو خصوصی اعلام میکنم بهتون. لطفا زودتر اعلام کنید. ممنون.

یه سوالی برام پیش اومده . چرا خب اسم کسایی که قراره شرکت کنند رو اینجا نمی گید . من خودم رو نمیگم ولی اگه کسی قصد داشته باشه بیاد مگه هدفش دیدن اون افراد نیست ؟ خب باید بدونه کیا میان تا ببینه دوست داره شرکت کنه یا نه .

حالا عدل باید بذارید یه روزی که من ارائه دارم؟؟ سومی هم داره؟(لااقل برای سومی برنامه ریزی کنم!)

@صفر بتوان صفر
برعکسش هم ممکنه! یعنی یکی بخواد بیاد و چون ببینه X قراره بیاد دیگه نیاد!!

حالا عدل باید بذارید یه روزی که من ارائه دارم؟؟ سومی هم داره؟(لااقل برای سومی برنامه ریزی کنم!)

@صفر بتوان صفر
برعکسش هم ممکنه! یعنی یکی بخواد بیاد و چون ببینه X قراره بیاد دیگه نیاد!!

دقیقا خودم بخاطر بر عکسش پرسیدم =))=))

یه سوالی برام پیش اومده . چرا خب اسم کسایی که قراره شرکت کنند رو اینجا نمی گید . من خودم رو نمیگم ولی اگه کسی قصد داشته باشه بیاد مگه هدفش دیدن اون افراد نیست ؟ خب باید بدونه کیا میان تا ببینه دوست داره شرکت کنه یا نه .
اگر کسی بیاد هدفش آشنایی با آدم جدید و تفریح اینا میتونه باشه. اساسا امکان اعلام اسامی نیست چون همه دقیقه 90 اعلام میکنن.

میشه حداقل یه حدودی بگید از محل جایی که میخواید برید ؟! برای امثال من جدا مهمه که کجاست اون محل کذایی ، اگه فرضا شرق تهران باشه کلی راهه برای فردی مثه من ! یعنی مثلن ساعت 1 شب میرسم من خونه !!

• لایک
امتیازات: fteh
میشه حداقل یه حدودی بگید از محل جایی که میخواید برید ؟! برای امثال من جدا مهمه که کجاست اون محل کذایی ، اگه فرضا شرق تهران باشه کلی راهه برای فردی مثه من ! یعنی مثلن ساعت 1 شب میرسم من خونه !!
محدوده خیابون ولیعصره. از چهارراه ولیعصر تا پارک وی.

1 شب دیره؟

سلام

دورهمی شماره 2 تابستون
یکشنبه 29 مرداد ساعت 6 عصر 5 عصر
امروزه یعنی؟ :(
این انصافه آخه؟ :)) من سر کلاس باشم؟ :))

خوش بگذره بهتون ^__^
عکس‌م بگیرین که دل‌شون(مون؟) بسوزه :))

تعلیم رانندگی یکشنبه بعد از ظهر خر است :(

جوش نزنید دوستان!!به دلیل نیامدن بعضی از عزیزان کنسل شد امروز!(آآآآه من گرفت!!!) ایشالا دفعه بعد همه مون باشیم!

عاقا منم میخواستم بیام ولی باید زود میرفتم ... آه منم از اون موقعی که میرفتم تاثیرگذار بود ... :)

Back
بالا