- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
Radikal_2002
عزازیل
- نام مرکز سمپاد
- یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
- شهر
- گیلان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سلام یه مدال روسی دارم نمیدونم روش چی نوشته اگه میشه ترجمه کنید . ممنون
ساخاروف مگه دانشمند هسته ای نبود؟؟اگه اشتباه نخونده باشم پشتش نوشته "برای وجدان و کار طولانی" و روش نوشته "جانباز کار"، اصولا این اصطلاح برای کسانی بهکار میره که در راه وجدان کاری حتی از جونشون هم میگذرن
مدالت ضرب شوروی، جنس نقره و با کیفیت EF عه، ولی برای مناسبتش من ۴۰% احتمال میدم برای اهدا به ساخاروف ضرب شده باشه ؛)
×اگه پادیاژ واژه رو در نظر بگیریم "وجدان و کار طولانی" غلط درمیاد و احتمال اینکه مدال برای ساخاروف ضرب شده باشه بیشتر میشه!
خب دیگه، همون زمان بهش لقب "وجدان شوروی" رو دادن و با همین عنوان ازش یاد کردن، البته نظام کمونیستی شوروی معمولا برای کارگرا بیشتر از افراد برجسته مدال ضرب میکرده!ساخاروف مگه دانشمند هسته ای نبود؟؟
همون جانباز کار، در واقع نوشته کارگر با وجدان که معنی تحتاللفظیش میشه این!یه سوال دیگه جلوی سکه زیر نماد شوروی چی نوشته؟
الان این دست من چکار میکنه؟؟خب دیگه، همون زمان بهش لقب "وجدان شوروی" رو دادن و با همین عنوان ازش یاد کردن، البته نظام کمونیستی شوروی معمولا برای کارگرا بیشتر از افراد برجسته مدال ضرب میکرده!
همون جانباز کار، در واقع نوشته کارگر با وجدان که معنی تحتاللفظیش میشه این!
اولا که همون که استنلی گفت درسته، مدال کارگر باوجدانه، فقط احتمال دادم که ممکنه مال ساخاروف باشهالان این دست من چکار میکنه؟؟
مگه مال ساخاروف نیست؟؟
گفتم که فقط از متن پشتش حدس با درصد کم چنین برمیومد که مال ساخاروفه، الان دیگه مطمئنا همونه که تو میگی، من تا الان بیشتر از صد نمونه مدال شوروی از زیر دستم رد شده حدود هشتاد تاش واسه کارگر بودهفک کنم مال ساخاروف نیست.این مدال «کارگر» نمونه ست.