تمام مطالبی که منتشر می کنید میتونه روزی علیه شما استفاده بشه

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام
اما الان شما هر چیزی تو اینترنت منتشر میکنید ذخیره میمونه و پاک نمیشه. تمام سرچ های شما و ایمیل های شما و سایت هایی که بازدید می کنید و علایق و سلایقتون تو اینستا و تلگرام و فیس بوک اینا ذخیره میشه.
به نظرتون این یکم خطرناک نیست؟ مثلا فردا شما یک فرد معروف بشید آیا ممکن نیست اینها علیه شما استفاده بشه؟ یا سیاستمدار بشید؟ یا اصلا واستون مهم نیست؟
مثلا صحبت هاتون با دوست دخترنون منتشر بشه یا عکس هایی که خصوصی فرستادید و ...

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94
منکه همین حرف بزنام منتشر شه کلی بدبختم :))
بخوام جایی استخدام بشم اینا جلوشون باشه میگن تعادل نداری پاشو برو خونتون :-"

× از خدا بترسیم ولا غیر :-"
ایشونم خودشون در جریانن :-"

آخرین ویرایش:

_.khakestari

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4d
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
بيوتك
من اينكه هيچ ديتايي پاك نميشه رو تقريباً سه سال پيش شنديم و اون موقع برام خيلي وحشتناك بود و كم كم يه رنگ در همه جوامعي كه توشونم رفتار كردم كه بعداً پشيمون نشم و الان تقريباً برام مهم نيست . حتي اين حرف بزن اينجا خيلي مي تونه معرف آدما باشه و مي تونه تصور ديگران رو از ما عوض كنه:)
اين رو گوش بديد:)
[حجم : 14.1 مگابایت | زمان : 6 دقیقه و 08 ثانیه | #نفاق_انسان_را_بیچاره_میکند ]

hanita.ard

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
....
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
قزوین
رشته دانشگاه
شیمی محض
عکس دردسر ساز منتشر نکردم...
چت حطرناکم نداشتم
چیزیم منتشر بشه
خب شد دیگه...
نمیشه کاریش کرد....

صال

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی۲
شهر
اسفراین
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
آزاد بجنورد
رشته دانشگاه
پرستاری
منتشر بشه
من که فکر نمی کنم عکس یا چیز خاصی داشته باشم
حالا اگر هم چیزی بوده آدم معروف باهاش کنار میاد
نیازی به مثال هم نداره
و اینکه ما انسان ها هر روز تغییر می کنیم

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94
ترامپ انقدر گند زده تو دنیای واقعی ، به جاییش نیست
ما چقدر میتونیم گند داشته باشیم مگه تو مجازی ؟ :))

× البته هیشکی نمیتونه ترامپ باشه :))
این حجم از گند کاری فقط مخصوص ترامپه :))

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
من اينكه هيچ ديتايي پاك نميشه رو تقريباً سه سال پيش شنديم و اون موقع برام خيلي وحشتناك بود و كم كم يه رنگ در همه جوامعي كه توشونم رفتار كردم كه بعداً پشيمون نشم و الان تقريباً برام مهم نيست . حتي اين حرف بزن اينجا خيلي مي تونه معرف آدما باشه و مي تونه تصور ديگران رو از ما عوض كنه:)
اين رو گوش بديد:)
[حجم : 14.1 مگابایت | زمان : 6 دقیقه و 08 ثانیه | #نفاق_انسان_را_بیچاره_میکند ]
خیلی خوب بود ویسی که گذاشتین .. واقعا مشکل جامعه همینه ..

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
این رو گوش دادم ؛ بعد مدت ها تقریبا برای همین هم لاگین کردم که جواب این رو بدم :))
ببینید با منطق سخنران کاملا موافقم ؛ این ک آدم نباید دو رو باشه .
اما مساله موقعی بد میشه که من مثلا خیلی از کار های 15 سالگیم توی اینترنت الان برام یه چیز خنده داره و خب ممکنه آینده برام اگر کسی افشا کنه مایه آبروریزی باشه ؛ حالا اون موقع زیادی بچه بودیم ، اما آدم ها تغییر میکنن . یعنی ممکنه یکی واقعا تغییر کرده باشه و کار های بهتری انجام بده ؛ یعنی لزوما اسمش نفاق و دورویی نیست ، ولی این همیشه می مونه توی نت و میتونه (سو)استفاده شه ازش .

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
من براي مصاحبه دانشگاه شاهد كه داشتم ميرفتم
كل عكساي تلگرامم رو پاك كردم اينستام رو هم همين طور
عكس چادر و گل و بوته گذاشتم
و و و تلفن مامانم رو بهشون دادم بدهر حال رد شدم از مصاحبش فهميدم با داشتن شماره هم ميشه كلي اطلاعات فهميد
خب من ادم خيلي مذهبي اي نيستم زياد و اينو همه راحت با چك كردن اينستا يا تلگرامم ميفهمن و ابدا مشكلي ندارم باهاش

آخرین ویرایش:
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید قدوسی(ره)
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
دانشگاه زنجان
رشته دانشگاه
فیزیگ
ببین دو حالت داره. یا کسی که می بینه متوجهه که ادما حریم خصوصی دارن و حق دارن تو اونجا هر طور عشقشون می کشه زندگی کنن ، یا نمی فهمه. اگر بفهمه کلا نادیده میگیره. چون بهت حق میده هر کاری تو حریم شخصیت بکنی ، اگر نمیده پس احمقه. نباید تلاش کنی که بهش بفهمونی. ببخشید این مثالو می زنم ، ولی یه رئیس جمهور یا مردم عادی حق دارن برن دستشویی، و کار مشخصی می کنن. پس احمقه اون کس که مثلا رئیس جمهورو تو دستشویی ببینه و اونو بابت اون کارش مواخذه کنه.

دهقان خلافکار128

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی دُ
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره ریاضی 95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
ببین دو حالت داره. یا کسی که می بینه متوجهه که ادما حریم خصوصی دارن و حق دارن تو اونجا هر طور عشقشون می کشه زندگی کنن ، یا نمی فهمه. اگر بفهمه کلا نادیده میگیره. چون بهت حق میده هر کاری تو حریم شخصیت بکنی ، اگر نمیده پس احمقه. نباید تلاش کنی که بهش بفهمونی. ببخشید این مثالو می زنم ، ولی یه رئیس جمهور یا مردم عادی حق دارن برن دستشویی، و کار مشخصی می کنن. پس احمقه اون کس که مثلا رئیس جمهورو تو دستشویی ببینه و اونو بابت اون کارش مواخذه کنه.
باشه ... من با حریم شخصی که گفتی خیلی موافقم ... اما خب مثالت یکم مشکل داره ... بحث اینجاست که مثلا رئیس جمهور اگه یه عکسی که از نظر اسلامی مشکل داشته باشه رو لایک کنه کلی بهش ایراد میگیرن ... دسشویی کردن حیاتیه ... باید دسشویی کنه ... :))
مثلا اون بنده خدایی که قراره ۳۰ سال بعد رئیس جمهور بشه و الان تو اینستا یه عکس مورد دار ( از نظر بعضی افراد! ) رو لایک کنه بعدا ممکنه رقیباش از این چیزا بتونن استفاده کنن ...
.......
ولی خب در کل من بیشتر نگران این حجم از اطلاعاتم ... :D
اگه قرار باشه برای هر آدم اینهمه اطلاعات ذخیره بشه تو چن سال زندگیش خیییلی حجم زیادی میشه ...!

Flying_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان7
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
هیچ
دانشگاه
تربیت مدرس
رشته دانشگاه
پیشرانش
با قضیه حریم خصوصی به شدت موافقم که هرکاری تو حریم خصوصیت انجام میدی به بقیه هیچ ربطی نداره
ولی دنیای مجازی دیگه حریم خصوصی نیست برای مثال شما تو صفحه اینستات که قفل هم کردی که هرکسی نبینه مثلا، هر عکسی از خودت یا هر چیز دیگه ای که میذاری، چقدر به امنیتش مطمئنی؟!!! از کجا میدونی کسی نتونه صفحت رو باز کنه؟!!! تلگرامت چی؟! صفحه فیسبوکت؟!!!
آره میگن امنیتش بالاست و این حرفا ولی واقعا غیرقابل دسترسیه؟!!!

True Detective

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
94
اگه چیز خلافی نباشه خیلی بد نیست چون دیگه منتشر شدن عکسا و اطلاعات شخصی آدمای معروف عادیه

فاطیما

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Esf
سال فارغ التحصیلی
99
خب این بر میگرده به اینکه چه چیزایی رو دیده باشی،بخونی،لایک کنی و ...
مسلما یکم نگران کننده است...ولی خب نه اونقدر که آدم بخواد فکر و ذکرش این چیزا بشه...

درسته که توی فضای مجازی باید یه چیزی به اسم حریم خصوصی باشه ولی همه میدونیم که خیلی کمتر از فضای واقعیه....و اینکه اون عکسایی که بر فرض مثال توی اینستا گذاشته میشن،حتی اگه صفحه قفل هم باشه بازم فالوور ها که میتونن ببینن و بعدا بر علیه ـمون استفاده کنن...یا تو تلگرام...مثلا از چت هامون اسکرین بگیرن و بعدا بخوان بر علیه ـمون استفاده کنن...خلاصه اینکه هرچیزی امکان داره!

بالا