- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
میدونستید ثبت نام اتباع غیرایرانی در سمپاد ممنوعه؟ با این قانون موافقید یا مخالفید چرا؟
کی گفته ؟ ""جدای از این، اقلیت های دینی هم حق ثبتنام ندارن با اینکه ایرانی هستن!
اول به این درک برسن که ایران فقط برای مسلمونا نیست، اتباع خارجی پیشکش!
از بچه ها شنیدم مدیرمون گفته قبول شدن مسیحیها به ما ربط نداره خودشون برن یه مدرسه دیگه که قبولشون کننکی گفته ؟ ""
ما تو مدرسمون زرتشت داشتیم "" شاید جدیدن اینطور شده
از بچه ها شنیدم مدیرمون گفته قبول شدن مسیحیها به ما ربط نداره خودشون برن یه مدرسه دیگه که قبولشون کنن
تحقیق کردم دیدم کلا اکثر مدارس سمپاد ممنوعیت ورود اقلیت های دینی رو دارن
خب قضیه مدارس شما فرق دارهچیزه.. "" اخه یکی بچه های خیلی قدیمی سمپادیا هم مسیحی بود """
اخه ب مودیریتون چ ربطی داره ""
حالا اون کاربر سمپادیا رو من از نزدیک ندیدم نمیدونم چقدر راست گفته "" ولی ساناز دوستمم زرتشت بود حتی دینیش با ما جدا بود الانم دانشجوعه """
بعضی اقلیتها رو گیر میدن مثلن بهاییت اینا حتی تو مدارس عادی ولی معمولن ادیان الهی کاریشون ندارنااااا
خب قضیه مدارس شما فرق داره
در گیلان فقط مسیحی و مسلمون تعداد قابل توجهی دارن، مسیحیا هم خیلی کمن، برای همین امکان تدریس دینی جدا براشون نیست برای همین هم قبولیا نمیان
این وضع در شهر های زیادی وجود داره و واقعا رفتار درستی نیست
کی گفته؟؟من تو شهری بودم که سنی زیاد داشت(که جزو اقلیت ها هستن تو ایران) ..همشونم تو سمپاد به راحتی تحصیل میکردن..تو همین مشهد هم زرتشتی بود تو مدرسه سمپاد..اصلا تابحال نشنیدم من اینوجدای از این، اقلیت های دینی هم حق ثبتنام ندارن با اینکه ایرانی هستن!
چرا میرن ولی سمپاد دینیشون رو پوشش نمیده، بنابراین نمیتونن سمپاد درس بخوننینی مسیحیا تو گیلان کلن مدرسه نمیرن برا دینیشون ؟ ""
چون تا اونجا ک میدونم کلاس دینی اقلیتها تو همون مدرسه نیست . مثلن این ک زرتشت بود ؛ خب اونقدر زرتشت تو کل شیراز ک نداشتیم تو یه پایه ؛ برا همین کلشون یه کلاس بودن تو کل شیراز از همممه مدارس دولتی غیر انتفاعی سمپاد و نمونه "" ینی کلاس دینیشو خارج از مدرسه میرفت .
شرمنده فکر کردم واضح گفتم(فقط مسیحی و مسلمون تعداد قابل توجهی دارن مسیحیا هم خیلی کمن ینی چی ؟ نفهمیدم فقط کمن یا زیادن بالاخره مسیحیا )
گفتم که هرجایی فرق داره، بعد به این صورت نیست که راه ندن، اکثر جاها امتحان میگیرن ولی سر دروس دینی و عربی و قرآن اکثرشون میرن مدارس مخصوص خودشونکی گفته؟؟من تو شهری بودم که سنی زیاد داشت(که جزو اقلیت ها هستن تو ایران) ..همشونم تو سمپاد به راحتی تحصیل میکردن..تو همین مشهد هم زرتشتی بود تو مدرسه سمپاد..اصلا تابحال نشنیدم من اینو
چرا همچین حرفی میزنی؟ حالا چون شما نداشتین دلیل بر این نیست که اجازه نمیدن ثبت نام بشنجدای از این، اقلیت های دینی هم حق ثبتنام ندارن با اینکه ایرانی هستن!
قبلاً درموردش گفتم، بعضی مدارس ممنوعیت ورود دارن (شنیدم) و حتی پیروان ادیان الهی رو راه نمیدنچرا همچین حرفی میزنی؟ حالا چون شما نداشتین دلیل بر این نیست که اجازه نمیدن ثبت نام بشن
دبیرستان ما حداقل ۱۰ تا اقلیت مذهبی داره:/
خوب من تو تهرانم هیچ کدوم از مشکلاتی هم کی میگه تو مدرسمون وجود نداشته چیزی از شهرای دیگه نمیدونم شایدم حرف شما درست باشهقبلاً درموردش گفتم، بعضی مدارس ممنوعیت ورود دارن (شنیدم) و حتی پیروان ادیان الهی رو راه نمیدن
تقریبا هیچ مدرسهای پیروان ادیان غیر الهی رو راه نمیده
درمورد ادیان الهی هم از بین مدارسی که قبولشون میکنن درصدی هستن که امکانات مورد نیاز رو در اختیار دانش آموز نمیذارن و یه مقدار سختگیرانه هم باهاشون برخورد میشه
در کل حرفی از این نیست که در این مورد هم بی عدالتی میکنن، حرف اینه که رسیدگی نمیشه، مثلا یه مسیحی توی سمپاد تهران به مراتب راحت تر از یه مسیحی توی سمپاد یه شهر کوچیکتر تحصیل میکنه که این برای شهرهایی با تنوع زیاد مذهب مثل ارومیه، اصفهان یا کرمانشاه چندان خوشایند نیست