چه حسی از موفقیت دیگران دارید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hawjamir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    #موفقیت

چه حسی نسبت به موفقیت دیگران دارید؟

• رای‌دهندگان
    42

hawjamir

امیرحسینم :))
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
97
خیلی از آدمای اطراف ما چشم دیدن خوشبختی ها و موفقیت دیگران رو ندارن!
حتی خود ماهم شاید اینجوری باشیم
شما چطوری هستین؟آیا از ته دل احساس خوشحالی میکنین واسه اون فرد یا نه؟!

از دیدن موفقیت همه خوشحال میشم. حتی اگه موفقیتش به معنی شکست من باشه :))
+البته اگه طرف نیاد مخمو با پز دادن بخوره :|

کلا حس خاصی ندارم ولی بعضیا ک بعد از موفقیت رو اعصاب میرن دوس ندارم موفق بشن :|

من از خودشون ذوق زده تر میشم:))
ولی بعدشم میخوام اونقدر تلاش کنم تا منم موفق شم یه جورایی موفقیت های دیگران انگیزس واسم....

طبیعتا بستگی داره چه حسی نسبت به اون طرف داشته باشی ((: من برای موفقیت رفیقام از ته دل خوشحال میشم، یادم میاد وقتی یکی از دوستام تیم جهانی شد همچین داد زدم از فرط خوشحالی 2 روز گلو درد داشتم ((: ولی خب از اون طرف یه فردی که بنظرم با تقلب و عوضی بودن به یه موفقیتی میرسه ناراحت میشم از موفقیتش.

مونده کی باشه...
یا خیییییلی ذوق زده یا بی تفاوت .

حس خاصب ندارم معمولا ولی اگه کسایی باشن که می دونم مثلا آدم های موذی ای هستن و با زیراب زدن و موذی بودن موفق شدن اعصابم خورد می شه

خیلی از آدمای اطراف ما چشم دیدن خوشبختی ها و موفقیت دیگران رو ندارن!
حتی خود ماهم شاید اینجوری باشیم
شما چطوری هستین؟آیا از ته دل احساس خوشحالی میکنین واسه اون فرد یا نه؟!
خب اینکه بعضیا چشمدیدن موفقیتتو ندارن که درسته و کاملا هم موافقم
من خودم فقط در دو حالت احساس حسادت میکنم و خوش حال نمیشم یکی وقتی که کسی با خودم تو رقابت باشه و من هم تا حد زیادی برا موفقیت تلاش کرده باشم و لیاقتشو داشته باشم ولی نشه دوم وقتی که یه نفر رسیدن به یه جایی یا چیزی یا کلا یه موفثیتی را برا بقیه بدمیدونه بعد خودشو به در و دیوارمیزنه که به همون موفقیت برسه
در حالت عادی از موفقیت کسایی که جز این دو دسته نیستن بسیار هم خوشحال میشم و اگه آشناباشه هم که انگار خودش یه امتیاز مثبت برات !

کاملن بستگی به آدمش داره :‌د
اگر یکی باشه که ازش بدم می‌آد خبرشو بشنوم ناراحت می‌شم به شدّت (کلّن ۲-۳ نفر آدم این شکلی هست تو زندگی‌م)
ولی اگر ازش بدم نیاد (حتّی نیازی نیست خوشم بیاد) مقدار زیادی خوش‌حال می‌شم.
در هر دو حالت البته دلم می‌خواد که کاشکی منم به اون موفّقیّت رسیده بودم :د حسودیه اسمش، یا غبطه، یا هر چی :-"

بستگی داره که اون طرف کی باشه :-??
اگه کسی باشه که بدونم خیلی واسه چیزی که خواسته تلاش کرده و موفق شده خب خوشحال میشم.

زمان راهنمایی تو کلاس ما ویولن مد بود ، اما دو نفر خیلی مطرح شده بودن ، یکی یه نفر که واقعا عاشق اینکار بود ولی نمیتونست آهنگارو تمیز بنوازه ، با یکی که عاشقش نبود (یا حالا مثل اون یکی گریبان نمی درید از عشق ویولن) اما خیلی تمیز و بدون نویز میزد . بعد من ناراحت میشدم و فکر میکردم حق اون یکیه که بدون نویز بزنه نه این که شاید نصف اون براش اهمیت داشته باشه و با ذوق و شوق یاد گرفته باشه. هر وقت این تاپیکو میبینم یاد حسم به زهرا و مرجانِ راهنمایی میفته و ناراحتیم از اینکه مرجان موفق تر بود .

+مرجان از همه لحاظ خوب بود و دست روی هرچی میذاشت بدون اشتباه انجامش میداد و من حرص میخوردم چون فکر میکردم حق کسایی که عاشق این کارا هستنو میخوره ((: (نقاشی،موسیقی،درس،رتبه ی کنکور،همه چی )

از موفقیت دیگران حس خوبی دارم
موفقیت دیگران برای من انگیزه میاره و سعی میکنم بیشتر از قبل تلاش کنم
پیشرفت اطرافیانم برای خودم هم خوب هست و باید به جای حسادت به داشتن دوستان موفق افتخار کنم
البته باید بگم نسبت به موفقیت اون دسته از آدمهایی که زیاد پز میدن فقط میتونم حس خاصی نداشته باشم و الکی تظاهر به خوشحالی کنم چون واقعا رفتارشون آزار دهنده ست. در کل از موفقیت دوستام خوشحال میشم و اونا هم نسبت به موفقیت من حس خوبی دارند

• لایک
امتیازات: fteh
بستگی داره به مقدار و شخصش....اما صادقانه بگم، اکثر مواقع دلم میخواد دست و پاشو ببندم و با میله اهنی بزنم هی بزنم تو صورتش!
# فوق حسود

من کلا هیچ حسی ندارم از موفقیت خودم هم زیاد خوشحال نمیشم چه برسه به بقیه :D:-"

از موفقیت دوستام که حتام خوشحال میشم
ولی خب از موفقیت کسایی که ازم بدشون میاد هم سعی میکنم خوشحال بشم
در کل از موفقیت های دیگران انگیزه میگیرم

بنام خدا
زندگی وموفقیت دیگران به کلیه مان هم نمی باشد :))

معمولا منظور از موفقیت، توسل به اعداد و ارقام و سلسله‌مراتب برای برتر جا زدن خوده که خوشحال کننده نیست. خودستایانه و زننده است.

نسبت به اونا احساس خاصی ندارم ولی بعدش همش به خودم میگم خاااک بر سرت اینو ببین به کجا رسیدددد... اونوقت تو هنوز داری فیلم میبینی!
:))

• لایک
امتیازات: amir_
Back
بالا