- شروع کننده موضوع
seyyedalith
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
سلام و وقت بخیر
احتمالا در جریانید که آزمون مدارس سمپاد دوره اول قراره حذف بشه. من با این تصمیم مخالفم و دلایلم رو در نوشته زیر آوردم. شما هم اگر با این موضوع مخالفید، دلایلتون رو مثل متن زیر (یا با انتشار همین نوشته و نوشتههای مشابه) در شبکههای مجازی قرار بدین. همین طور میتونید از تصاویر و طرحهای حمایت از سمپاد (مثل دو مورد زیر) استفاده کنید.
+ با توجه به حمایت پیاپی آقای خامنهای از سمپاد، میتونید در تلگرام و اینستاگرام با هشتگ #من_نگران_سمپادم و با پیام در پستها و ارتباط مستقیم با ادمینهای مرتبط، دیدگاهها و نگرانیتون رو اطلاع بدین.
تلگرام: @nojavan_contact
اینستاگرام: @khamenei_ir
@hrouhani
دایرکت اینستاگرام: nojavan_khamenei
متن: چرا از مدارس سمپاد حمایت میکنیم؟
طرحهای گرافیکی حمایت از سمپاد (مناسب برای پروفایل):
طرح سخنان حمایتی آقای خامنهای:
ارادتمند همگی
برای موتورهای جستجو: سمپاد – آرم سمپاد – کاریکاتور سمپاد – سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان – سمپادک – nodet – حمایت از سمپاد – حذف سمپاد
احتمالا در جریانید که آزمون مدارس سمپاد دوره اول قراره حذف بشه. من با این تصمیم مخالفم و دلایلم رو در نوشته زیر آوردم. شما هم اگر با این موضوع مخالفید، دلایلتون رو مثل متن زیر (یا با انتشار همین نوشته و نوشتههای مشابه) در شبکههای مجازی قرار بدین. همین طور میتونید از تصاویر و طرحهای حمایت از سمپاد (مثل دو مورد زیر) استفاده کنید.
+ با توجه به حمایت پیاپی آقای خامنهای از سمپاد، میتونید در تلگرام و اینستاگرام با هشتگ #من_نگران_سمپادم و با پیام در پستها و ارتباط مستقیم با ادمینهای مرتبط، دیدگاهها و نگرانیتون رو اطلاع بدین.
تلگرام: @nojavan_contact
اینستاگرام: @khamenei_ir
@hrouhani
دایرکت اینستاگرام: nojavan_khamenei
متن: چرا از مدارس سمپاد حمایت میکنیم؟
- استفاده دانشآموزان از محیط آموزشی متناسب با استعدادشان: محیط مدارس سمپاد آمادهی پرورش استعدادهای دانشآموزان است.
- پرورش دانشآموزان در محیط شاد همراه با پژوهش و فعالیتهای فوق برنامه: دانشآموزان سمپادی بعد از اتمام کلاسهای درس، داوطلبانه در مدرسه میمانند و به پژوهش، تفریح و کارهای فوق برنامه میپردازند.
- تامین عدالت آموزشی از طریق گزینش دانشآموزان بدون توجه به مسائل مالی: مدارس سمپاد برخلاف مدارس غیردولتی محیط آموزشی بسیار خوب را با هزینهی بسیار کم برای تمام اقشار جامعه فراهم میکنند.
- کسب افتخارات و مدالهای المپیادهای جهانی برای کشورمان ایران: دانشآموزان سمپادی در المپیادهای کشوری و جهانی پیشرو هستند و صدها مدال رنگارنگ به دست آوردهاند.
- ایجاد فرصت آموزشی و امکانات تحصیل در شهرها و استانهای سراسر کشور: مدارس سمپاد و نمونه دولتی در بسیاری از شهرها و روستاها تنها گزینهی مناسب برای دانشآموزان با استعداد هستند.
طرحهای گرافیکی حمایت از سمپاد (مناسب برای پروفایل):
طرح سخنان حمایتی آقای خامنهای:
ارادتمند همگی
برای موتورهای جستجو: سمپاد – آرم سمپاد – کاریکاتور سمپاد – سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان – سمپادک – nodet – حمایت از سمپاد – حذف سمپاد
آخرین ویرایش: