- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
خب همونطور که در اطّلاع هستید شکل و شمایل این سایت تا به الان دستخوش تغییرات ریز و درشت زیادی شده.
اگه هرچند وقت یکبار دلتون برای چهره قدیمیش تنگ شد و خواستید با اون حالت چند صفحهای رو ورق بزنید.
یا خاطره بازی از روزهای گذشته کنید میتونید به این آدرس برید. (یه مقدار کنده به فیلتر شکن نیازه) یه مقدار خاطرههاتون زنده میشه و ممکنه چیزهای جالبی هم مشاهده کنید.
صفحه اصلی که میرید تصویر زیر رو مشاهده میکنید. و انتخاب تاریخهایی که مشخص شده میتونید. توی سایت قدم بزنید.
مشاهده پیوست 572
شاید هم مثل من وقتی که اعلانهای گذشته رو دیدید از سرعت گذر زمان وحشت کنید.
چیزهایی که برای خودم جالب بود.
مشاهده پیوست 573
مشاهده پیوست 574 مشاهده پیوست 575 مشاهده پیوست 576
مشاهده پیوست 578 مشاهده پیوست 579 مشاهده پیوست 580
البته وارد شدن به همه صفحهها امکان پذیر نیستش یه مقدار به شانس بستگی داره چیا ذخیره شده باشه. به هر حال از هیچی بهتره. من خودم یکی از شبنشینیها رو چند صفحه اولش خوندم
اگه هرچند وقت یکبار دلتون برای چهره قدیمیش تنگ شد و خواستید با اون حالت چند صفحهای رو ورق بزنید.
یا خاطره بازی از روزهای گذشته کنید میتونید به این آدرس برید. (یه مقدار کنده به فیلتر شکن نیازه) یه مقدار خاطرههاتون زنده میشه و ممکنه چیزهای جالبی هم مشاهده کنید.
صفحه اصلی که میرید تصویر زیر رو مشاهده میکنید. و انتخاب تاریخهایی که مشخص شده میتونید. توی سایت قدم بزنید.
مشاهده پیوست 572
شاید هم مثل من وقتی که اعلانهای گذشته رو دیدید از سرعت گذر زمان وحشت کنید.
چیزهایی که برای خودم جالب بود.
مشاهده پیوست 573
مشاهده پیوست 574 مشاهده پیوست 575 مشاهده پیوست 576
مشاهده پیوست 578 مشاهده پیوست 579 مشاهده پیوست 580
البته وارد شدن به همه صفحهها امکان پذیر نیستش یه مقدار به شانس بستگی داره چیا ذخیره شده باشه. به هر حال از هیچی بهتره. من خودم یکی از شبنشینیها رو چند صفحه اولش خوندم