فراخوان یازدهمین پادکست سمپادیا_عیدانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع esfrwms
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine
سلام قراره امسالم یه پادکست برای عید و اینا داشته باشیم
راستش اونایی که منو می‌شناسن می‌دونن من زندگی‌م کلی تغییر کرده، کلی کارم رو سرم ریخته و...درگیر مقاله نوشتن و این چیزام هستم تایم زیادی ندارم پس اگه امکانش هست لطفا تو تایم مشخص شده همکاری کنید باهام که پادکست ساخته بشه و مورد پسندتون باشه...
پُر حرفی نکنم خیلی، پادکست با حال و هوای عید و بهار اینا قراره باشه... خاطره، صحبتی هرچی که می‌خواید بگید رو برامون بفرستید...

فقط چنتا نکته :
۱. اگه می‌خواید پیغام خصوصی کنید حتماً وُیس هاتون رو روی یک سرور معتبر مثل پیکوفایل یا درایوها آپلود کنید .
۲.وُیس هاتون رو به همرام نام‌کاربری و یا نام واقعی‌تون برای من پیغام خصوصی ،یا تو تلگرام بفرستید. اگه جای دیگه هم می‌خواید بفرستید مشکلی نیست پیغام خصوصی بدید شمارمو بدم:-"
۳. محدودیت زمانی هم برای ارسال وُیس هاتون وجود نداره. فکر نکنم کسی بیشتر از من حرف بزنه ولی :-"
۴.اگه براتون سخته ریکورد کردن و...می‌تونید وُیس هاتون رو تو تلگرام ریکورد کنید و بفرستید، هیچ محدودیت فرمتی هم وجود نداره.
۵. درصورتی که وُیس توسط بیش از دونفر به ضبط رسید، کسی که اون وُیس رو ارسال می‌کنه، حتماً لینک پروفایل فرد/افراد دیگری که وُیسشون هست رو هم ذکر کنه. ;;)
۶. حدود ده روز هم برای ارسال وُیس هاتون وقت دارید.این زمان ممکنه تمدید بشه.
۷. حتما وُیس بدید ولی :D کلی خاطره میشه...اگه باورتون نمیشه که این پادکست‌ها خاطره‌ست از اونایی که برای برای پادکست‌های گذشته شرکت کردن بپرسید.
۸. اگه انتقادی، پیشنهادی هم برای پادکست دارید حتما مطرح کنید. [ترجیحاً تلگرام پیام بدید :-" ]
۹.اگرم نمی‌دونید چی بگید، زیاد سخت نگیرید.[به قول گفتنی هرچه دل تنگت میخواهد بگو :-" ]
۱۰. سوالی چیزی هم داشتید می‌تونید تلگرام پیام بدید بپرسید...
آی‌دی تلگرام من :
https://t.me/the_sustainables
فقط وقتی پیام می‌دید بگيد از بچه‌های سایت هستید که زودتر جواب بدم....؛؛)

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم :)) :-"

لینک گروه پادکست
https://t.me/joinchat/FDHd_EQYwosLRfafaoeZVA

اگه در دسترس نبودم به قول ایلیا تو گروه بگید اگه مشکلی سوالی چیزی هم بود مطرح کنید

می‌تونید آهنگای پیشنهادی خودتون هم رو برامون بفرستید

:-"

لطفاً وُیساتونو زودتر بفرستید :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا