سریال گلشیفته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حلزون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
سلام بچه ها
من اصولا اهل دنبال کردن سریال های چه صدا و سیما،چه نمایش خانگی نیستم. خیلی اتفاقی توی یه شبکه ی ماهواره ای قسمت اول گلشیفته رو دیدم و کنجکاو شدم دو قسمت دیگه‌ش رو هم بخرم و ببینم . فکر میکنم هر چند خیلی قوی به نظر نمیرسه اما موضوعات جالبی رو مطرح کرده .
نظر شما راجع بهش چیه؟

به نظرم فقط همون قسمت اولش خوب بود چون موضوعش جدید بود یه جورایی اما بازیا به شدت مصنوعی وغیرواقعیه(البته من فقط دوقسمتشو دیدم) به نظرم پول براش ندید

موضوعش چیه؟

سلام بچه ها
من اصولا اهل دنبال کردن سریال های چه صدا و سیما،چه نمایش خانگی نیستم. خیلی اتفاقی توی یه شبکه ی ماهواره ای قسمت اول گلشیفته رو دیدم و کنجکاو شدم دو قسمت دیگه‌ش رو هم بخرم و ببینم . فکر میکنم هر چند خیلی قوی به نظر نمیرسه اما موضوعات جالبی رو مطرح کرده .
نظر شما راجع بهش چیه؟
به نظرم اگه خب سریال های دیگه و بهتری جز سریال های ایرانی و خانگی رو می بینید واسه اون ها تاپیک بسازید تا در موردشون صحبت کنیم تا این سریال ها
در اینام باید بگم معمولا توان ساختن سریال های قوی رو توی سازندگان داخلی با محدودیت های داخلی نمی بینم این سریالم شاید فقط یک قسمتش خوب بوده:-؟

به نظرم اگه خب سریال های دیگه و بهتری جز سریال های ایرانی و خانگی رو می بینید واسه اون ها تاپیک بسازید تا در موردشون صحبت کنیم تا این سریال ها
در اینام باید بگم معمولا توان ساختن سریال های قوی رو توی سازندگان داخلی با محدودیت های داخلی نمی بینم این سریالم شاید فقط یک قسمتش خوب بوده:-?
چیزایی که توی سریال تا اینجا که دیدم داره مطرح میشه توی ایران نوئه به نظرم . اینکه حول چند تا زن که تو حیطه ی خودشون موفقن میچرخه و مشکلاتی که سر راهشون وجود داره یا به وجود میاد . به نظرم هر چند غیرحرفه ای یا غیرهنرمندانه یا هرچی(که البته تو حیطه ی تشخیص من نیست) اما حرف هایی واسه گفتن داره که قبلا زیاد گفته نشده .
واسه همین فکر میکنم ارزش تاپیک زدنو داره

شاید بازی ها، دیالوگ هاو کلا از نظر فیلم سازی ضعیف باشه ولی مخاطبش اگر خانواده ها باشن شاید خیلی نکاتی که الان لازمه بهش اشاره بشه و سریال های قدیمی بهش اشاره نمیکنن، رو میگه! مثلا قبلا سریال ها یه مساله ی اجتماعی داشت به اسم اعتیاد. موضوع ها حول همون محور میچرخید. خیلی ها چون دخترن تو همین کشور اجازه ندارن برن تهران برای تحصیل. اجازه ندارن برن خارج برای مسابقات و کلا مجوز خیلی کار ها رو ندارن که این سریال میتونه غیر مستقیم تاثیر بذاره توی بهبود این مساله به نظرم.

به نظرم فقط همون قسمت اولش خوب بود چون موضوعش جدید بود یه جورایی اما بازیا به شدت مصنوعی وغیرواقعیه(البته من فقط دوقسمتشو دیدم) به نظرم پول براش ندید
اصلا نظر به جایی نبود. هرکسی این اختیار رو داره که فیلم رو ببینه یا نبینه. اما اصلا این حق رو نداره که به خودش اجازه بده "پول براش نده" و این ها. و اینکه سایت نماوا، بهتون دوروز اشتراک رایگان میده، میتونید ببینید و اگه خوشتون اومد اشتراک بگیرید و بقیشو ببینید. به صرفه تره به نظرم.

اصلا نظر به جایی نبود. هرکسی این اختیار رو داره که فیلم رو ببینه یا نبینه. اما اصلا این حق رو نداره که به خودش اجازه بده "پول براش نده" و این ها. و اینکه سایت نماوا، بهتون دوروز اشتراک رایگان میده، میتونید ببینید و اگه خوشتون اومد اشتراک بگیرید و بقیشو ببینید. به صرفه تره به نظرم.
یه نکته ای هست هرکسی سطح توقعی داره ازسریال شاید ازنظر شما این سریال استاندارد باشه ...
من باید حرفموبه شکل درست تری میزدم
" از سایتایی مث فیلیمو‌یا فیلم نت یا... استفاده کنید" ارزش سریال ۵هزارتومن نیست

سریال طنز خوبیه تمام مشکلات زنان توی یک سریال بیان کرده نمی شه گفت بده اما عالی هم نیست ولی یک سریال سرگرم کننده بایک موضوع جدیده

Back
بالا