كارسوق رياضي مهرگان
راستش راجب رويداد آنلاينش (اينتركارسولار) خيلي اطلاع ندارم چون از ثبت نام جا موندم (مربوط ميشه به اطلاع رساني هاي گند مركز -_-) ولي چيزي كه دارم مي نويسم مربوط به رويداد حضوريش يا همون كارسوق رياضي مهرگانه.
آزمون در دو مرحله و براي بچه هاي هفتم، هشتم و نهم بود. پذيرفته شده هاي مرحله اول تو مرحله ي دوم شركت مي كردن و در صورت قبولي مي تونستن در رويداد تابستاني كه توي شهر اصفهان برگزار مي شد شركت كنن. سوالات هيچ ربطي به رياضي اون مقاطع نداشت و سوالاتي بود كه بايد با خلاقيت بهشون جواب داده مي شد. (هر سه پايه سوالاشون مشترك بود.)
دوره تابستونه هم شامل يه سري كلاس خيلي جالب بود و در نهايت يه مسابقه كه سه گروه (سه نفره) به عنوان برنده اعلام مي شدن. خلاصه جزو بهترين مسابقه هايي بود كه من تا حالا ديدم و به بچه هاي مقطع راهنمايي كه دارن اين پست رو مي بينن توصيه مي كنم حتما حتما حتما موقعيت بزرگ شركت در اين كارسوق در طول سه سال تحصيلشون در مقطع راهنمايي به هيچ وجه از دست ندن و فكر نكنن با قبول نشدن در اون ضعفي دارن.
اینترکارسولار، نسخهی آنلاینشدهی کارسوق ریاضی مهرگانه که توسط عدهای از دانشجویان فارغالتحصیل سمپاد و دانشآموزان دوره دوم متوسطه برگزار میشه.
توی اینترکارسولار قراره که با هم، ریاضی رو جور دیگهای ببینیم و بشنویم و حل کنیم! اگه براتون سوال شده که آدما چهجوری از ریاضی لذت میبرن، توصیه میکنیم که همراه ما توی دنیای اینترکارسولار ماجراجویی کنین :)
سايت اينتركارسولار
از بهار هم مي تونين كمك بگيرين.
@Bahar!
حقيقتا مسابقه اي هست كه اكثريت ما باهاش آشنايي داريم. تنوع رشته ي فوق العاده بالايي داره و با يه مقدار تلاش ميشه به مرحله هاي بالاترش راه پيدا كرد. شيوه نامش رو اينجا ميذارم. من خودم تو بخش حفظ عمومي شركت كردم. قسمت حفظ عمومي واقعا مقدار حفظياتش خيلي كمه و سريع ميشه ياد گرفت.
نداي رحمت