- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
arman aria
Arman Aria
با سلام
به عنوان یک علاقه مند به طراحی مد،طراحی استایل و طراحی لباس... این موضوع توسط بنده ایجاد شده...
تقریبا سال 2011 شروع به فعالیت آماتور کردم
با اسکیس زدن های من در آوردی یا کپی از روی کار دیزاینر های اروپایی
سال 2012 اولین فعالیت جدی بنده که شرکت در کنکور هنر بود با اعلام تک جنسیتی بودن طراحی لباس خاص دختران با شکست بدی به پایان رسید.
به فعالیت خودمختار خودم ادامه دادم تا یکی از 12 برنده ی بورسیه ی Marbella design academy شدم.
به دلیل مشکلات شخصی خانوادگی از ترنسفر به اسپانیا در مارچ به سپتمبر تاخیر انداختم
و در انتهای ترم تابستانی همان سال محدودیت خاص شامل حال من شد (به لطف دانشگاه وقت،که در انجا مشغول به تحصیل بودم)
فعالیت جدی تر من آغاز شد
تیم fashion style بین المللی
'Pair A'
با رویکرد انقلاب مد
به اعضای علاقمند جوان، نیازمند است
و کجا بهتر از جامعه ی نخبه و جوان و مستعد سمپادیا
این موضوع خبرنامه ای از اعضای این گروه می باشد
سپاس
آرمان آریا
به عنوان یک علاقه مند به طراحی مد،طراحی استایل و طراحی لباس... این موضوع توسط بنده ایجاد شده...
تقریبا سال 2011 شروع به فعالیت آماتور کردم
با اسکیس زدن های من در آوردی یا کپی از روی کار دیزاینر های اروپایی
سال 2012 اولین فعالیت جدی بنده که شرکت در کنکور هنر بود با اعلام تک جنسیتی بودن طراحی لباس خاص دختران با شکست بدی به پایان رسید.
به فعالیت خودمختار خودم ادامه دادم تا یکی از 12 برنده ی بورسیه ی Marbella design academy شدم.
به دلیل مشکلات شخصی خانوادگی از ترنسفر به اسپانیا در مارچ به سپتمبر تاخیر انداختم
و در انتهای ترم تابستانی همان سال محدودیت خاص شامل حال من شد (به لطف دانشگاه وقت،که در انجا مشغول به تحصیل بودم)
فعالیت جدی تر من آغاز شد
تیم fashion style بین المللی
'Pair A'
با رویکرد انقلاب مد
به اعضای علاقمند جوان، نیازمند است
و کجا بهتر از جامعه ی نخبه و جوان و مستعد سمپادیا
این موضوع خبرنامه ای از اعضای این گروه می باشد
سپاس
آرمان آریا