- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
User27529
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
بیاین اینجا بحرفیم :)
آخرین ویرایش:
کتاب زیست دهم نسخه جدیدشو دیدین؟
واقعا عجب کتابی شده!
کلی چیز ازش حذف کردن(مثلا لایه های لوله گوارش و قلب رو خلاصه تر و آسونترش کردن)
فک کنم 6تا یا 8تا صفحه کمتر از کتاب ما هست!
+ توصیه میکنم ک بیشتر از ده دقیقه نگاهش نکنین چون اصلا قرار نیست توی کنکور ما از اون کتاب سوال بدن و ضرورتی هم نداره ک بخونیش.
همون بشکه ک مشخص نکرده بود چیه...کتاب زیست دهم نسخه جدیدشو دیدین؟
واقعا عجب کتابی شده!
کلی چیز ازش حذف کردن(مثلا لایه های لوله گوارش و قلب رو خلاصه تر و آسونترش کردن)
فک کنم 6تا یا 8تا صفحه کمتر از کتاب ما هست!
+ توصیه میکنم ک بیشتر از ده دقیقه نگاهش نکنین چون اصلا قرار نیست توی کنکور ما از اون کتاب سوال بدن و ضرورتی هم نداره ک بخونیش.
-----------
راستی تو اصلاحیه کتابمون (زیست) دیدم که نوشته: صفحه19 زیر عکس بشکه نوشته شود الکل.
کدوم بشکه منظورشه؟!
والا سال پیش ما چیزی به اسم سی دی دریافت نکردیم.سلام
کسی از کتاب صوتی زبان یازدهم خبری داره ؟
پارسال که میرفتین کتابهای درسی خودتون رو تهیه کنید (یعنی کتابهای دهم) همراه کتاب زبان دهم ، سی دی صوتی هم دریافت کردید؟
نه من سی دی نگرفتم .دانلود کردم برای معلم هم خودم بردمسلام
کسی از کتاب صوتی زبان یازدهم خبری داره ؟
پارسال که میرفتین کتابهای درسی خودتون رو تهیه کنید (یعنی کتابهای دهم) همراه کتاب زبان دهم ، سی دی صوتی هم دریافت کردید؟
اسم موش آزمایشگاهیم بد نیست.کلا هردوشون چه موش آزمایشگاهی چه نسل سوخته اشاره به مشکلات ما دارنبا درود.
همون بشکه که بالای ظرف گلیسیرین هست.
سی دی دریافت نکردیم.
دوست عزیزی که فرمودن سوختگی نسل خودمون حقیقتا درست میفرمایند...ولی بیشتر موش آزمایشگاهی شدیم ما تا نسل سوخته.. چیزی نمیشه کرد...
===============================================================================
دوستان چند سوال:
1-از ناشرا چه خبر؟من تا جایی که میدونم فعلا خیلی سبز برای ریاضی ها چند کتاب داده و برای ما فقط ریاضی2 و گاج هم پرسمان عربی2 ..از قلمچی و مبتکران خبری هست؟
2-امسال آزمونی میرید؟امسال سنجش نیست برای ما؟
3-از کتابها چه خبر(وزارتی)
4-از تابستان راضی هستید؟من فعلا نه...ولی باقی مانده اش رو با فشار بالا میخونم که اخرش راضی باشم...
5-خبری از شما ندارم ولی من خودم تو دهم تو دو درس خیلی افت داشتم که دلایل گوناگون از تغییر محیط و همکلاسیا و...بگیر تا چیزای دیگه داشت...امیدوارم یازدهم سال خیلی خوبی برای همه باشه...
بدرود.
نمیدونم.1-از ناشرا چه خبر؟من تا جایی که میدونم فعلا خیلی سبز برای ریاضی ها چند کتاب داده و برای ما فقط ریاضی2 و گاج هم پرسمان عربی2 ..از قلمچی و مبتکران خبری هست؟
نمیدونم.2-امسال آزمونی میرید؟امسال سنجش نیست برای ما؟
9 تا از کتاب هامون اومده تا الان روی پایگاه کتاب های درسی.3-از کتابها چه خبر(وزارتی)
خیلی راضیم قشنگ عشق و حال میکنم. فشار یهویی هم خوب نیس به قول معروف:4-از تابستان راضی هستید؟من فعلا نه...ولی باقی مانده اش رو با فشار بالا میخونم که اخرش راضی باشم...
شما هم موفق باشین5-خبری از شما ندارم ولی من خودم تو دهم تو دو درس خیلی افت داشتم که دلایل گوناگون از تغییر محیط و همکلاسیا و...بگیر تا چیزای دیگه داشت...امیدوارم یازدهم سال خیلی خوبی برای همه باشه..
خدا داند و بسالان یعنی یازدهم نهایی نیست؟