قول‌های ما به خودمون

رنگین کمان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
اردبیل
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی
تا حالا به چند تا از قول هایی که به خودتون دادین ، عمل کردین ؟ تعریف کنین .
چرا به خودمون قول هایی میدیم که هیچوقت بهش عمل نمی کنیم ؟
چی کار کنیم ، اینطوری نشه ؟

آخرین ویرایش:
نشمردم:-"

من تو ۱۱ سالگی به خودم قول دادم ، کسی رو دست کم نگیرم و هیچوقت کسی رو مسخره نکنم و خودم رو از هیچکس برتر ندونم و این یکی از معدود قول هایی که همیشه بهش پایبند بودم .

به خودم قول دادم که نزارم هیچ بچه ای به خاطر سرطان یتیم بشه ولی خیلی دور از ذهنه : (:-<

صدها بار به خودم قول دادم که ازش متنفر باشم و هیچوقت به قولم عمل نکردم..
چرا به خودمون قول هایی میدیم که هیچوقت بهش عمل نمی کنیم ؟
چی کار کنیم ، اینطوری نشه ؟
قسمتیش به خاطر تنبلی و کاهلی ما و قسمت دیگش به خاطر اینه که تواناییشو نداریم و اینکه انسان تو یه موقعیت هایی یه تصمیمایی میگیره که گاها به قدری در انجامش جدیه که به خوبی بهش عمل میکنه و گاها از اینکه این قول رو داده پشیمون میشه و ته دلش خالی میشه بنابراین بهش عمل نمیکنه(چون ته دلش راضی نیست و داره تظاهر میکنه)..
راه حل هم اینه که در لحظه زندگی کنیم..
در لحظه تصمیم بگیریم..
و در لحظه عمل کنیم..
غصه گذشته رو نخوریم و انرژیش رو برای آینده بگذاریم..

به خودم قول دادم که تغییر کنم بشم یه نفر دیگه و موفق هم بودم قول دادم که از مرزایی که تعیین کردم بیرون نیام و همینطورم شده.
و اما دلیل اینکه به خودمون قول میدیم شاید این باشه که به خودمون بیشتر از بقیه اعتماد داریم من خودم که اینجوریم.
و کساییم که نمی تونن به قولایی که به خودشون دادن عمل کنن شاید دلیلش این باشه که قولاشون زیاد جدی نیست و یا اراده کافی ندارند.

هزار بار قول دادم فراموشش کنم ولی هر دفعه بیشتر تلاش کردم یه اسمی باز ازش اومد که دوباره همه خاطراتش تو ذهنم ورق خورد و نشد....
همین الانم باز دارم قول میدم کاش ایندفعه دیگه عملی شه ...
هزار بارم به خودم قول دادم آخر هفته که میشه کارای شنبه و یکشنبمو بکنم چون شنبه کلاس دارم نمیرسم ولی نشد :-)
دیگه آخر سال شد برا یه هفته نمی ارزه باز قول بدم :-)

به خودم هر ماه رمضون قول دادم که قرآنو حنما ختم میکنم.
آخرم ختم نکردم هییی

هر بار قول میدم ب خودم ک سعی کنم انقد با همه بداخلاق و خشک نباشم اما نمیشه ک نمیشه -_-

قول داده م بعد کنکور...
سه تا کلاس که تا اخر ادامه ندادم رو برم ادامه بدم....
قول دادم ی جوری باشم که همیشه به داشتنم افتخار کنه .

هر شیش ماه رشد شخصیتی و فکری زیادی توی خودم ببینم
و دیدم و خواهم دید

قول دادم : متاسفانه من از کسی کینه به دل نمیگیرم،و این واقعا عذابم میده و باهمه خوش اخلاق و گرمم (منظور دختراو خانماست) و بعضیا واقعا لیاقتشو ندادن، همیشه به خودم قول میدم این دوتا اخلاق گندمو کنار بذارم و کمی هم سرد و خشک باشم، ولی نمیشه که نمیشه...

به پدر مادرم قول کنکور دادم ولی فعلا نشد:/...قول دادم دست روی نقطه ضعف کسی نزارم و تا الان موفق بودم:)

Back
بالا