کمک به نیازمندان

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
سلام بچه ها :-)
نمیدونستم این تاپیکو باید کجا ایجاد کنم ولی تنها جایی که به ذهنم رسید توی بخش اجتماعی بود.
همه ی ما وسایل و یا خرده چیزهایی داریم که عملا جای مشخصی برای اهدای اونها به کسایی که نیازدارن نمیشناسیم. منظور من خیریه ها و اینطور جاها نیست که لباس یا پولی رو میریم اونجا اهدا میکنیم.
منظور من چیزای ریزتر و اسراف های کوچکترمونه.
مثل غذاهای روزانه مون.
به طور مثال افرادی هستن که از لای زباله ها مجبورن غذا پیدا کنن. خب چرا ما با جمعبندی این اغذیه ها و رسوندن اونها به نزدیکترین نیازمندا ازین فجایعی جلوگیری نکنیم؟
مثلا ممکنه شما یک افرادی رو در فلان نقطه ی تهران بشناسید که محتاج فلان چیز یا فلان کار باشند. میایین اینجا میگین و کسایی که در نزدیکترین لوکیشین مرتبط با اون باشن میتونن اون کمک رو به اونها برسونن : -)
مثلا من خودم توی خوابگاه کلی غذا و اینا اضافه میارم همیشه که نمیدونم چیکارشون بکنم. هرکاری میکنم بازم اضافه میاد : )) حالا غذا کوچکترین چیزه. کارهای دیگه و وسایل دیگه هم هست.
ممنون میشم اینجا هرکسی رو میشناسید بهمراه لوکیشنشون مطرح کنین تا اگر اینجا نزدیک به اونها هستیم به دستشون بفرستیم...

Mahsa Bkrn

Daughter Of The Sea
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Khorramabad
سال فارغ التحصیلی
1397
درود بر شما... کار بسیار خوبی انجام میدید متاسفانه دور ریز غذا در ایران واقعاً فاجعه است... چیزی حدود 35میلیون تن که میتونه غذای 15میلیون نفر و تأمین کنه~X(:(

SAREH AKBARI

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
۳
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
من یه خانواده واقعا نیازمند که سه تا دخترن و با مادرشون زندگی میکنن میشناسم اگه فکر میکنیم میتونیم بهشون کمک کنیم هر کس ۵ هزار تومن هم بزاره میتونیم یه کمکی بهشون بکنیم حتی اگه بشه که اینکارو ماهانه انجام بدیم واقعا میتونیم به زندگیشون کمک کنیم
فکر نمیکنم ۵ یا ده هزار تومت برای هر کدوم از ما پول زیادی باشه ولی اگه جمع بشه یه کمک خیلی بزرگ میتونه باشه چون که به شدت مشکل مالی دارن و نیازهای اولیشون رو هم نمیتونن برطرف کنن
حالا نمیدونم شرایطشون رو بگم یا نه؟

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
من یه خانواده واقعا نیازمند که سه تا دخترن و با مادرشون زندگی میکنن میشناسم اگه فکر میکنیم میتونیم بهشون کمک کنیم هر کس ۵ هزار تومن هم بزاره میتونیم یه کمکی بهشون بکنیم حتی اگه بشه که اینکارو ماهانه انجام بدیم واقعا میتونیم به زندگیشون کمک کنیم
فکر نمیکنم ۵ یا ده هزار تومت برای هر کدوم از ما پول زیادی باشه ولی اگه جمع بشه یه کمک خیلی بزرگ میتونه باشه چون که به شدت مشکل مالی دارن و نیازهای اولیشون رو هم نمیتونن برطرف کنن
حالا نمیدونم شرایطشون رو بگم یا نه؟
اگه اینکار عملی بشه من هستم

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
نمیدونستم این تاپیکو باید کجا ایجاد کنم ولی تنها جایی که به ذهنم رسید توی بخش اجتماعی بود.
همه ی ما وسایل و یا خرده چیزهایی داریم که عملا جای مشخصی برای اهدای اونها به کسایی که نیازدارن نمیشناسیم. منظور من خیریه ها و اینطور جاها نیست که لباس یا پولی رو میریم اونجا اهدا میکنیم.
مثل غذاهای روزانه مون.
به طور مثال افرادی هستن که از لای زباله ها مجبورن غذا پیدا کنن. خب چرا ما با جمعبندی این اغذیه ها و رسوندن اونها به نزدیکترین نیازمندا ازین فجایعی جلوگیری نکنیم؟
مثلا ممکنه شما یک افرادی رو در فلان نقطه ی تهران بشناسید که محتاج فلان چیز یا فلان کار باشند. میایین اینجا میگین و کسایی که در نزدیکترین لوکیشین مرتبط با اون باشن میتونن اون کمک رو به اونها برسونن : -)
مثلا من خودم توی خوابگاه کلی غذا و اینا اضافه میارم همیشه که نمیدونم چیکارشون بکنم. هرکاری میکنم بازم اضافه میاد : )) حالا غذا کوچکترین چیزه. کارهای دیگه و وسایل دیگه هم هست.
ممنون میشم اینجا هرکسی رو میشناسید بهمراه لوکیشنشون مطرح کنین تا اگر اینجا نزدیک به اونها هستیم به دستشون بفرستیم...
فقط تو تهران ؟ یا جاهای دیگه هم میشه؟

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
  • شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
خوبه منم چن نفر رو میشناسم که واقعا به کمک نیاز دارن

خب لوکیشنشون و شرایطشونو بگین
فقط به نظر من بهتره که جمعاوری و ارسالشون بدست خود بچه ها باشه نه به واسطه یه ارگان خاص.

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
خب لوکیشنشون و شرایطشونو بگین
فقط به نظر من بهتره که جمعاوری و ارسالشون بدست خود بچه ها باشه نه به واسطه یه ارگان خاص.
ببینین این خانواده ها خیلی با ابرو هستن و نمیشه که براحتی بهشون کمک کرد

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
ببینین این خانواده ها خیلی با ابرو هستن و نمیشه که براحتی بهشون کمک کرد
اتفاقا چون با آبرو هستن به نظرم اینکه کمک کردن بهشون از طریق خودمون و آشنایی نزدیک خودمون باهاشون باشه راحت تره تا یه ارگان .
اصلا نیازی به خانواده هم نیست ممکنه مثلا یک دست فروشی باشه که هروز سر راهمونه.

Reza mohebbi

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1389
مثل غذاهای روزانه مون.
خب الان که باید یه جیغ بلند بزنم و یکم فریاد بکشم
ولی در خانه بهم اعتراض می کنند پس با احتیاط اینکار رو کردم
کارت درست رفیق به نظرم این یک استارت اپ هستش اصلا عالی گفتی پسر !!! آره واقعا

Reza mohebbi

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1389

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...

پهلوی

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1399
دوستان
یه فرد آبرومند قطع نخاعی توی خرم‌آباد، الان نیاز به کمک داره
پدرش عمل ریه انجام داده و شرایط خوبی نداره
در اثر خرج های عمل ریه، الان نیازمند پول هستن تا برای پدرش یه تخت بگیره

من خودم اون فرد رو نمی‌شناسم، یکی از آشنایان مطمئن که خودشون معلولیت جسمی دارن ایشون رو تضمین کردن
اگه اطمینان دارید پ.خ بدید که شماره کارت رو براتون بفرستم
هر چقدر تونستید کمک کنید، بعد فیش رو برای من بفرستید تا به دست اون خانومی که ایشون رو تضمین کرده برسونم
تاکید می‌کنم اگه اطمینان دارید

اطلاعات اگه خواستید توی پ.خ بپرسید
سربلند باشید

• لایک
امتیازات: riant
بالا