اشکلای شیمی نهم حل بشه دیگه تو دهم مشکلی نداریم:/!بابت این تاپیک ممنون ولی خداییش این موقع که زمان امتحانات خرداده و فقط قراره برای نهم از کتاب درسی علوم بیاد کی دنبال پیدا کردن جواب سوال شیمیه؟!
برا نهم فقط از کتاب نمیاد از کتابای تکمیلی هم سوال هسبابت این تاپیک ممنون ولی خداییش این موقع که زمان امتحانات خرداده و فقط قراره برای نهم از کتاب درسی علوم بیاد کی دنبال پیدا کردن جواب سوال شیمیه؟!
بله کاملا درسته ولی خب وقتش از سه هفته به بعده جسارتااشکلای شیمی نهم حل بشه دیگه تو دهم مشکلی نداریم:/!
حداقلش اینه که وقتمون برای فهمیدن اشکالات شیمی نهم به هدر نمیره
نه فقط از کتاب وزارتی به صورت استانی میادبرا نهم فقط از کتاب نمیاد از کتابای تکمیلی هم سوال هس
اقا !بابا حدود 13، 14نمره از وزارتی بقیه از تکمیلی
به ما گفتن اینجوری نیس حالا خوددانیداقا !
امتحان پایه نهم نهاییه یعنی امتحانای کل نهم ها به صورت استانی برگزار میشه
یعنی هیچ سوالی از تکمیلی نمیاددد:/ چون بقیه بچه های عادی اون استان هم باید همون امتحان رو بدن
پس مطمئن باش که از تکمیلی سوال نمیاد
امتحانات نهایی به صورت استانی برگزار میشه ، یعنی همونی رو که به مدارس عادی میدن رو به مدارس سمپادم میدنبه ما گفتن اینجوری نیس حالا خوددانید
هر سال همینطوری بوده و هستبه ما گفتن اینجوری نیس حالا خوددانید
لطفا جوابه سوالای تکمیلیه شیمی(تمرینا رو) بگووو.موافقم
سوالی دارید بگید من براتون حل کنم:)
خب چه فرقی میکنه میتونیم سوالای دیگه هم در رابطه با شیمی نهم بپرسیم دیگهدوستان ؟!!!!
این فرد محترمی که تاپیکه و باز کرده ، نتونسته درس منظورو برسونه .
مسئله اصلی اینه که : تمریناته شیمی نهم تکمیلی که آخر هر فصل اومده رو دبیر ما حل نکرده برامون. ما هم جوابشو نمی دونیم . نهمیای عزیزی که جوابا رو نوشتن و دارن از کتابشون عکس بگیرن بفرستن .
ممنون می شیم.(خیلی مهمه برامووون)![]()
میشه بگی کدوم سوالاشو میخوای تا برات حل کنم:/لطفا جوابه سوالای تکمیلیه شیمی(تمرینا رو) بگووو.
سدیم فقط یک الکترون اضافی داره تا مدار اخرش هشتایی بشه برای همین انرژی یونش اولین الکترونی که ازش گرفته بشه پایینه؛ بعد از اون انرژی یونش خیلی زیاد میشه چون که با گرفتن الکترون های بلدی دوباره از ۸ تایی شدنش جلوگیری میکنیمصفحه ی ۲۸ علوم تکمیلی_ تمرین دوم
تو جوابش شک دارم ممنون