معین جان چیزی که میگی درست نیست . به نسبت مطالعات زیادی نیاز داره. من شاید تابستون یه تاک داشته باشم دانشگاه تهران. در رابطه با همینا. اگر بیای که خوشحال هم میشم
ببینید من یکم بیت کوین رو سعی کردم تو یه تاپیک دیگه ای توضیح بدم.
هدف کلی تو بیت کوین اینه که ما یه سیستم مالی داشته باشیم که فرد واسط نداشته باشه مثل بانک. یعنی من بتونم مثلا 40 واحد پولی ( که اینجا بیت کوین هست ) بفرستم برای یکی. و این عملیات از زیر نظر بانک یا هیچ فرد تصمیم گیرنده ای رد نشه. چرا ؟ چون اونا میتونن عملیات رو بلاک کنن. یه اکانت رو ببندن! تحریم و ...
حالا سوال اصلی اینه که من اگر میگم 40 تا بیتکوین میدم به یکی از کجا بقیه میفهمن که من واقعا این مقدار بیتکوین دارم ؟ و اینکه این از حسابم کم میشه یا نه ؟ توی بانک همه ی این کار ها با بانک هست. تایید یک تراکنش با بانک هست. و بانک از حساب ها کم می کنه. اما اینجا بانکی وجود نداره این کار رو بکنه
مساله اینجاست که این بررسی و تایید توسط تک تک اعضا انجام میشه . حتی اگر یه ماینر یه بلوک ( هر بلوک شامل یه تعداد تراکنش هست . به خاطر مسایل بهینه سازی ) با تراکنش های نامعتبر بفرسته این بلوک توسط بقیه پذیرفته نمیشه . چون هر فرد داره چک می کنه.
همه افرادی که ماین می کنن پولی دریافت نمی کنن. اینی که شما میگی توی pool ها هست.
اگر یکی 51% قدرت رو داشته باشه مشکلی که پیش میاد مشکل double spending هست. توی تاپیک دیگه یه توضیحاتی دادم راجع به این چیزا. اگر سوالی داشتید اونجا بپرسید