- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
کدوم موسسه میخواید ثبت نام کنید آزمون بدید؟ چرا؟
منم موافقمسنجش برید کنکور خیلی شبیهش بود امسال
موافق نیستمتابستون- گام اول گزینه 2 :
1) چون فاصلش 3 هفته ای خسته نمیشین
2)از یک تیر شروع میشه
3)گزینه دو برخلاف قلم چی تابستون سوال طرح میکنه
4)آزمون اینترنتی داره
پاییز تا عید - قلم چی:
1)دو هفته ای بودنش آمادگی را بالا میبره
2)جامعه آماریش
3)دید های مختلف طراحان مختلف
جمع بندی -قلم چی یا سنجش دلخواه :
اگه سنجش رفتین سوالات قلم چی رو تو خونه حل کنید و اگه قلم چی رفتین سنجش را حل کنید
خوب ادم برع ازمون بدع خیلی خیلی بهترع .شرایط آزمونو و....همون که مجبور میشع بخونع خیلی خوبع ...به رتبه اینا هم اصلاااااا توجه نکنین ...حالا اگع هزینه اش زیاده گزینه دو هم خوبهازمونای کانون رو شرکت نکنید. سطح ازمونها خیلی نوسانیه و روحیه شمارو بعدهر آزمون ممکنه داغون یا خیلی خوب کنه.
به نظر من طراحای قلمچی با هدفی غیر از پیشرفت بچهها کار میکنن. حالا اون هدف چیه رو نمیدونم ولی تهش ختم میشه ب جاه طلبی های مالی و این حرفا. بنظرم بهترین گزینه واسه کنکور آزمایشی ازمونای خود سازمان سنجشه.من فقط تجربه جامع هاش رو داشتم و واقعا بنظرم استاندارد و خیلی خوب بودند.
بازم هرجور خودتون صلاح میدونید... ولی خواهشا خام زبون چرب و نرم کانون و پشتیبانا و تبلیغاتش نشید....
منکر خوب بودن بودجه بندی های ازمونا و جامعه اماری بالاش نمیشم. ولی خب اگ میتونین و میخواین طبق برنامه کانون پیش برین هرجمعه یا شنبه بعد از ازمون از خودتون ازمونی ک برگزار شده رو ازمون بگیرید ""
توی این شرایط هم سعی کنین توی هزینه هاتون صرفه جویی کنید.
قلم چی روحیه آدمو نابود میکنهخوب ادم برع ازمون بدع خیلی خیلی بهترع .شرایط آزمونو و....همون که مجبور میشع بخونع خیلی خوبع ...به رتبه اینا هم اصلاااااا توجه نکنین ...حالا اگع هزینه اش زیاده گزینه دو هم خوبه
ولی بین قلم چی و گزینه دو یک کدومو حتماا برید.... تمام جامع های سنجشو برین که دستتون باشع اصلا کنکور چیجوری سوال میدن
سنجش فقط آزمون های جامعش(3 تای آخر) به درد میخوره. هم جامعه آماری خوبی داره هم معمولا یه سرنخ هایی از کنکور داره. هر چند مثلا سال ما شیمی سنجش به طرز مزخرفی سخت بود ولی کنکورش به مراتب آسون تر بود.قلم چی روحیه آدمو نابود میکنه
واقعا رو حیه رو داغون میکنه و اعتماد به نفستو صفر میکنه
قلم چی فقط هدفش بچه های تک رقمی ان که هی پیشرفت کنن و بشن تبلیغی برا قلم چی
بقیه بچه ها این وسط تلف میشن
من خودم تجربه قلم چی و گزینه دو و سنجش رو دارم
به نظرم فقط فقط فقط سنجش رو شرکت کنین
مخصوصا آزمونای جامعش
.
.
.
##تجربه را تجربه کردن خطاست##
نگا کن میگی افتضاحه و روحیع خراب میکنه خیلیم فرق ندارع رتبه هاش با کنکور ....قلم چی روحیه آدمو نابود میکنه
واقعا رو حیه رو داغون میکنه و اعتماد به نفستو صفر میکنه
قلم چی فقط هدفش بچه های تک رقمی ان که هی پیشرفت کنن و بشن تبلیغی برا قلم چی
بقیه بچه ها این وسط تلف میشن
من خودم تجربه قلم چی و گزینه دو و سنجش رو دارم
به نظرم فقط فقط فقط سنجش رو شرکت کنین
مخصوصا آزمونای جامعش
.
.
.
##تجربه را تجربه کردن خطاست##
نقطه ضعف آزمون های گاج نسبت به قلم چی غیر از جامعه آماریش چیا دیگه هست؟ چون شنیدم امسال مشاورا گاج رو هم پیشنهاد میدن.
الان بین گاج و قلم چی موندم
مشاورا برای یسری پیشنهاداتشون پورسانت میگیرن از اون مؤسسه پس زیادیم بهش اعتباری نیست.نقطه ضعف آزمون های گاج نسبت به قلم چی غیر از جامعه آماریش چیا دیگه هست؟ چون شنیدم امسال مشاورا گاج رو هم پیشنهاد میدن.
من سوم و پیش نیمه اول گاج بودم غلطهای ضایع هم دارهنقطه ضعف آزمون های گاج نسبت به قلم چی غیر از جامعه آماریش چیا دیگه هست؟ چون شنیدم امسال مشاورا گاج رو هم پیشنهاد میدن.
بچه ها
من واسه آزمون های تابستون قلمچی که رفتم ثبت نام گفتم پشتیبان نمیخوام
گفتن نمیشه...باید حتما باشه
واقعا اینجوریه؟!
پشتیبان زورکی؟؟