کلاس تابستانی برای نمرات زیر 17

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع زار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

زار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من چون واقعا نمیدونستم کجا و چطور باید جواب این سوالمو پیدا کنم مجبور شدم این تاپیکو بزنم خواهش میکنم اگه کسی میدونه یا میتونه بفهمه جواب سوالمو بهم بگه چون واقعا ضروریه هرچی هم سرچ کردم و گشتم توی آیین نامه ها بازم نتونستم بفهمم
میخواستم بدونم دریافت هزینه برای برگزاری کلاسهای تابستونی که برای دانش آموزاییکه در امتحان نهایی درسی نمره زیر هفده آوردن هست و اجبار کردن حضور در این کلاس ها برای دانش آموزان ذکر شده قانونی و مجازه
آخه میدونین توی مدرسه ما این کلاس ها ک گفتم برگزار میشه و پارسال رایگان بوده و حاضر شدن هم اجبار نبوده(البته واضحه ک دادن امتحان برای قبولی ضروریه)اما امسال اجبار شده و از هر دانش آموز با شرایطی که گفتم برای کلاس هر درس100هزار تومن میگیرن و جالب تر از اون با اینکه ما پارسال از کل پایه(65نفر)حدود 10تا زیر17 تو درس ریاضی داشتیم اما امسال حداقل 25نفر از کل پایه فقط تو ریاضی زیر هیوده شدن و ب نظر ما این یکم غیر منطقی و عجیبه(با توجه ب تغییر شرایط کلاسها) و این داستان فقط مربوط ب ریاضی نمیشه و چند تا از دوستای من مطمئن هستن ک هیچ جوری نمره فیزیکشون اینطوری نمیشده اما بهشون اعلام شده ک تابستونو باید بیان و برگه های امتحانی رو هم بهشون نشون ندادن و به نمرات اعتراض هم کردن اما جوابی نگرفتن فعلا(البته نتایج تازه اعلام شده)
در آخر اینکه من پایه هشتم رو تموم کردم و در دبیرستان دخترانه دوره اول تیزهوشان درس میخونم
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
*ببخشید خیلی طولانی شد

زیر ۱۷ مگه تجدیده که بخوان مجبور کنن کلاس برین؟

برید اموزش پروش؛ اعتراض به مدرسه کارساز نیست
احساس میکنم واقعا دارن کسب درامد میکنن!

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من چون واقعا نمیدونستم کجا و چطور باید جواب این سوالمو پیدا کنم مجبور شدم این تاپیکو بزنم خواهش میکنم اگه کسی میدونه یا میتونه بفهمه جواب سوالمو بهم بگه چون واقعا ضروریه هرچی هم سرچ کردم و گشتم توی آیین نامه ها بازم نتونستم بفهمم
میخواستم بدونم دریافت هزینه برای برگزاری کلاسهای تابستونی که برای دانش آموزاییکه در امتحان نهایی درسی نمره زیر هفده آوردن هست و اجبار کردن حضور در این کلاس ها برای دانش آموزان ذکر شده قانونی و مجازه
آخه میدونین توی مدرسه ما این کلاس ها ک گفتم برگزار میشه و پارسال رایگان بوده و حاضر شدن هم اجبار نبوده(البته واضحه ک دادن امتحان برای قبولی ضروریه)اما امسال اجبار شده و از هر دانش آموز با شرایطی که گفتم برای کلاس هر درس100هزار تومن میگیرن و جالب تر از اون با اینکه ما پارسال از کل پایه(65نفر)حدود 10تا زیر17 تو درس ریاضی داشتیم اما امسال حداقل 25نفر از کل پایه فقط تو ریاضی زیر هیوده شدن و ب نظر ما این یکم غیر منطقی و عجیبه(با توجه ب تغییر شرایط کلاسها) و این داستان فقط مربوط ب ریاضی نمیشه و چند تا از دوستای من مطمئن هستن ک هیچ جوری نمره فیزیکشون اینطوری نمیشده اما بهشون اعلام شده ک تابستونو باید بیان و برگه های امتحانی رو هم بهشون نشون ندادن و به نمرات اعتراض هم کردن اما جوابی نگرفتن فعلا(البته نتایج تازه اعلام شده)
در آخر اینکه من پایه هشتم رو تموم کردم و در دبیرستان دخترانه دوره اول تیزهوشان درس میخونم
*ببخشید خیلی طولانی شد
ببرش توي اين بخش اگه حال داشتي :سوت
مشاوره تحصيلي —->سوالات و اين حرفا
دوم اين كه اين چ لوس بازي جديديه
ولي من يادمه كلاس تابستونياي ما اجباري بود تو دبيرستان راهنمايي هم در جريان نيستم

قانون سمپاد میگه نمره زیر12 مشروط حساب میشه.کلاس تابستون در شرایط
عادی هم فکر نکنم کاملا قانونی باشه این شرایط که دیگه هیچی
باید برین اموزش و پرورش شکایت کنین

کلاسها نه اجباری ان نه هزینه ای باید پرداخت بشه
در رابطه با نمره هم باید بگم معلمای ما هم همینطوری به هرکی خواستن نمره دادن و از هر کی خواستن کم کردن
تا جایی که می تونین قضیه رو پیگیری کنین

کلاسها نه اجباری ان نه هزینه ای باید پرداخت بشه
در رابطه با نمره هم باید بگم معلمای ما هم همینطوری به هرکی خواستن نمره دادن و از هر کی خواستن کم کردن
تا جایی که می تونین قضیه رو پیگیری کنین
برا ما کل ماه مرداد رو کلاس گذاشتن . اجباری کردن . نفری۳۹۰ تومن برا ۱۶ نفر ( حالا یک کلاسه این) جمعا می شه ۶ میلیون و ۱۶۰ هزار تومن

برا ما کل ماه مرداد رو کلاس گذاشتن . اجباری کردن . نفری۳۹۰ تومن برا ۱۶ نفر ( حالا یک کلاسه این) جمعا می شه ۶ میلیون و ۱۶۰ هزار تومن
کلاسای تابستونی یه جوری اجباریه؛ ولی خوب تعداد کسایی که یه جوری مدرسه رو راضی میکنن که نرن توی تابستون کلاس خوب کم نیست

اما کلاس تابستونی که برای نمره‌ی زیر ۱۷ باشه؛ اجباری نیست یعنی اصلا نمره‌ی بالای ۱۲ یا ۱۴(اینو مطمئن نیستم) لازم نیست و صرفا یه دروغه برای کسب درامد اون بالا هم گفتم حتما برید "اموزش و پرورش" اعتراض کنید

@Samandoon :D
@shnava
×لطفا تاپیک رو به انجمن مرتبط منتقل کنید.×

××ویرایش:ممنون

مدیریت: انجام شد.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
حالا اینا که هیچی بازم کلاسا مفید و خوب باشن برنامه های متنوع داشته باشن خوبه ، پارسال ما رفتیم ولی قران حفظ کردیم به نظرم تنها کاری که کردیم این بود دبیرا میومدن و سرسری یه چیزایی میگفتن که هیشکی هیچی نمیفهمید بعد هم میرفتن

حالا اینا که هیچی بازم کلاسا مفید و خوب باشن برنامه های متنوع داشته باشن خوبه ، پارسال ما رفتیم ولی قران حفظ کردیم به نظرم تنها کاری که کردیم این بود دبیرا میومدن و سرسری یه چیزایی میگفتن که هیشکی هیچی نمیفهمید بعد هم میرفتن
مدرسه ما اینجوری نبود تو این سه سال
هم کلاس پژوهش داشتیم هم مدرسه درسارو میدادن بعد توی مهر یه مرور کوتاه میکردن
پارسال هم یه زنگ رو گذاشته بودن برای کلاس دلخواه هم هنری داشتیم هم بحث ازاد

سلام مجدد یکی دیگه از دوستان هم گفتن اما من بلد نبودم شرمنده همونجور ک گفتم عجله ای شد و کارم فوری بود
خواهش میکنم....مشکلی نیست...
مدیر داخلیا انجام دادن....

چ غم‌انگیز...
ولی درکت میکردم
مدرسه‌ی منم برای نمرات زیر ۱۸ ترم کلاس جبرانی میذاشت و دوباره آزمون میگرفت:|

سلام وقتتون بخیر
*ببخشید خیلی طولانی شد
نباید این کارو بکنن
بخشنامه اومده که امسال کلاس های تابستانه برای دوره اول ممنوعه
حتما به آموزش پرورش شکایت کنید

مرسی ولی این جریان مال پارسال بود
هرچند امسالم واس نهمی‌ها گذاشتن فک کنم

Back
بالا