- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام
اینجا قراره یه سری طراحی چهره های سیاه قلم که از بین آلبوم های هنری انتخاب شدن ، قرار داده بشه و شما نظرات خودتون رو اعلام کنی
خب دیگه ظاهرا قرار نیست طرحی اضافه بشه
نظر سنجی از امروز ۱۳۹۷/۶/۵ تا ۱۳۹۷/۶/۱۲ قرار داره و حتما نظراتتون را بگید
و طرح برگزیده ( چون فعلا تعدا طرح ها خیلی نیستن فقط یه طرح انتخاب میشه ) تا پایان هفته آینده اعلام میشه : )
+ اگر کسی مایل به شرکت در مسابقه و ارائه ی طرح هست به من اطلاع بده و طرحشو بفرسته تا در لیست آثار نمایش داده بشه
+ این اولین سری مسابقه است و طراحی چهره سیاه قلم انتخاب شده ، دوره های بعدی موضوعی دیگه برای مسابقه انتخاب میشه که شما هم میتونید ایده هاتون را بهم بگید تا در برنامه قرارشون بدم
+خب گرچه که طرح ها بسی ضایع ان که از کیا هستن اما به هر حال اسامی حذف شدن : )
+ منتظر حضور پر شورتون هستم
طرح ها:
۱_
.
۲_
۳_
۴_
۵_
۶_
۷_
۸_
۹_
اینجا قراره یه سری طراحی چهره های سیاه قلم که از بین آلبوم های هنری انتخاب شدن ، قرار داده بشه و شما نظرات خودتون رو اعلام کنی
خب دیگه ظاهرا قرار نیست طرحی اضافه بشه
نظر سنجی از امروز ۱۳۹۷/۶/۵ تا ۱۳۹۷/۶/۱۲ قرار داره و حتما نظراتتون را بگید
و طرح برگزیده ( چون فعلا تعدا طرح ها خیلی نیستن فقط یه طرح انتخاب میشه ) تا پایان هفته آینده اعلام میشه : )
+ اگر کسی مایل به شرکت در مسابقه و ارائه ی طرح هست به من اطلاع بده و طرحشو بفرسته تا در لیست آثار نمایش داده بشه
+ این اولین سری مسابقه است و طراحی چهره سیاه قلم انتخاب شده ، دوره های بعدی موضوعی دیگه برای مسابقه انتخاب میشه که شما هم میتونید ایده هاتون را بهم بگید تا در برنامه قرارشون بدم
+خب گرچه که طرح ها بسی ضایع ان که از کیا هستن اما به هر حال اسامی حذف شدن : )
+ منتظر حضور پر شورتون هستم
طرح ها:
۱_
۲_
۳_
۴_
۵_
۶_
۷_
۸_
۹_
آخرین ویرایش: