- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان زینب:)
- شهر
- تهر
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- پادوا
- رشته دانشگاه
- روان شناسی
با سلام
شخصیت را تعریف کنید (۲ نمره)
شخصیت را تعریف کنید (۲ نمره)
بیخیااالهمون ک خیلیا ندارن.
تو خیلی قشنگ توصیف کردی به نظرم .شخصیت هر فردی به نظرم مجموعه خیلی کلی از عقایدش باورهاش رفتارش سبک زندگیش برخوردش با پدیده ها و ... است .
وقتی از شخصیت یک کسی حرف میزنیم در واقع درباره همه اون چیزایی که فرد رو میسازه و با اون تعریف میشه حرف میزنیم .
به نطرم شخصیتایی برای ما ارزشمنده که با چند لول از خود ما بالاتر باشه یا جزو ایده الامون باشه .
-_____-چون دیسلایک کردم دیس دادی؟
یه جمله هست : میگه ما میانگین پنج نفر ادمی هستیم که باهاش ارتباط داریم این چی؟
البته هرکسی نظری دارهمیدونم -___-
خوب چرا مخالفی؟
من خودم خداي علاقه مندامعلاقهمند نداره متاسفانه این موضوع منم توانایی ایجاد انگیزه و اینا ندارم وگرنه میخواستم از این سوالا مطرح کنم که بگید واای چه سوالایی حالا جوابشو از کجا بیاریم و سپس یه سری صفحه از کتابای به نظر خودم قشنگ رو اسکن میکردم و دورهم میخوندیمشون و اینها.
خلاصه که باد آرزوها رو کجا میبره با خودش؟
منم همیشه با چنین تفکری تاپیک میزنمعلاقهمند نداره متاسفانه این موضوع منم توانایی ایجاد انگیزه و اینا ندارم وگرنه میخواستم از این سوالا مطرح کنم که بگید واای چه سوالایی حالا جوابشو از کجا بیاریم و سپس یه سری صفحه از کتابای به نظر خودم قشنگ رو اسکن میکردم و دورهم میخوندیمشون و اینها.
میتونی اون نیارها رو نام ببری؟خب من می گم که با توجه یه سری چیزاهایی که در ماهیت انسانیمون وجود داره ما شخصیتمون رو شکل میدیم.شخصیت شکلی از انسانیت در هر آدمه .و شکل انسانیت در هر کسی فرق داره.نحوه ای که ما ها به نیازای انسانیمون جواب میدیمو من بهش میگم شخصیت .ما آدما یه سری میلا داریم که بنده هنوزماهیت اون میل هارو نفهمیدم از کجا میاد ولی در واقع شخصیت مجموعه ای از واکنشات عملی و غیر عملیه ماها به این میل هاست به نظرم.میگیرید منظورمو؟
به نظرم موضوع تاپیک رو گسترش بدهعلاقهمند نداره متاسفانه این موضوع منم توانایی ایجاد انگیزه و اینا ندارم وگرنه میخواستم از این سوالا مطرح کنم که بگید واای چه سوالایی حالا جوابشو از کجا بیاریم و سپس یه سری صفحه از کتابای به نظر خودم قشنگ رو اسکن میکردم و دورهم میخوندیمشون و اینها.
من خیلی نظریه ها رو دوست دارم. فقط خواستم یه مقدمه ای گفته باشم که نتونستمبه نظرم موضوع تاپیک رو گسترش بده
بریم وارد نظر دانشمندای مختلف در مورد شخصیت یا تستای شخصیت شناسی اینا بشیم
نظرتون چیه؟
مثلا نیازِتعامل با آدما.یکی با هر آدمی راحت ارتباط برقرار می کنه یکی ترجیح میده با آدمای کمتری ارتباط بگیره و این نیازشو ارضا کنه.که این دو تا روش دوتا ویژگی شخصیتی متفاوتهمیتونی اون نیارها رو نام ببری؟
خیلی موضوع جالبیه. با توجه به اینکه در آغاز چیزی به نام "من" وجود نداره و نوزادِ آدم احتمالا خودش رو به عنوان موجودیتی جدا از محیط ادراک نمیکنه و ادراکِ مفهوم "من" به تدریج شکل میگیره، چطور از واقعیت داشتنش مطمئن میشیم؟ اصلا اگه "من" واقعی باشه، یعنی چی؟ یه مفهومِ واقعی چه ویژگی هایی داره که از یه مفهوم غیرواقعی متمایز میشه؟به نظر شما چیزی به نام "من" وجود داره؟
دیدگاهی که مطرح کردی گویاست و کاملا منطقی.مثلا نیازِتعامل با آدما.یکی با هر آدمی راحت ارتباط برقرار می کنه یکی ترجیح میده با آدمای کمتری ارتباط بگیره و این نیازشو ارضا کنه.که این دو تا روش دوتا ویژگی شخصیتی متفاوته
مثلا وقتی نیاز به برطرف کردن حسای بدمون داریم یکی سر بقیه داد میزنه یکی ترجیح میده تنها باشه