- شروع کننده موضوع
par_dis_0
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- گرگان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
ببینید دوستان اول از همه اینک یک سری از بچه ها فکر می کنند ک زمین دوست ندارن و اینک از اول بچه ها القا شده ک زمین و نخون بابا تو همه درصداتم بالا باشه دارو میاری!!! اول از همه اینک بهتون بگم سر جلسه ی هیچ کنکوری تضمینی نیست ک حتما شما اگه تا اون موقع مثلا زیست و تو آزمون های آزمایشی زدین ۸۰ پس سرجلسه ی کنکور هم بالا بزنید یا هر موقعیتِ دیگ ک ممکنه عملکردِ شما رو تضعیف کنه مثلا من یک دوست داشتم ک بسی قوی بود ک همه روی دو رقمی حسابش می کردن اما سر جلسه کنکور درصداش خیلی کم شد و می گفت سر جلسه رو نتونستم مدیریت کنم ولی یک کاری ک کرده بود این بود ک زمین خونده بود و الان داره داروی ساری می خونه :)
نکته دوم یک سری هستن ک میگن دارو خوب نیست و ولش کن بخون برای پزشکی!!!خب دوست ِ عزیز اومد و پزشکی قبول نشدی به نظرت پیراپزشکی بهتره یا داروسازی؟؟
و دسته ی اخر ک فک می کنن زمین یک دنیای دیگس و اگه بخوان بخوننش کلی زمان میبره و فلان
من با اینک با دی وی دی خیلی موافق نیستم ولی میگم اگه یک دی وی دی خوب پیدا کردین مخصوصا اونایی ک فقط نکات مهم و میگن می تونین گوش بدین البته من کتابِ زمینِ مهر و ماه و داشتم چون نمودار درختی بود خیلی خوب بود
نکته دوم یک سری هستن ک میگن دارو خوب نیست و ولش کن بخون برای پزشکی!!!خب دوست ِ عزیز اومد و پزشکی قبول نشدی به نظرت پیراپزشکی بهتره یا داروسازی؟؟
و دسته ی اخر ک فک می کنن زمین یک دنیای دیگس و اگه بخوان بخوننش کلی زمان میبره و فلان
من با اینک با دی وی دی خیلی موافق نیستم ولی میگم اگه یک دی وی دی خوب پیدا کردین مخصوصا اونایی ک فقط نکات مهم و میگن می تونین گوش بدین البته من کتابِ زمینِ مهر و ماه و داشتم چون نمودار درختی بود خیلی خوب بود