دفتر برنامه ریزی

پلنگ صورتی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 1
شهر
bndr
سال فارغ التحصیلی
1400
نظرتون راجع به دفتر برنامه ریزی کانون قلمچی چیه؟
ازش استفاده می کنید ؟
براتون مفید بوده ؟

اینکه مجبور می کنن اجباری پرش کنین براتون فایده هم داشته یعنی مثلا باعث پیشرفت درسیتون شده؟
واسه من که توی این چند سال کانونی بودنم هیچ فایده ای نداشته و به جای اینکه بهم کمک کنه بیشتر اذیتم می کنه

به نظرم برنامه ریزی درسی کیفی باشه بهتره یعنی مثلا امروز تست های یه فصل فیزیک و با یه درس از دینی می خونم و ...
درحالی که تو دفتر برنامه ریزی قلم چی به کمیت و ساعات مطالعه توجه میشه

پلنرهای رنگی رنگی رو دیدید؟ خیلی قشنگن آدم کلی انگیزه میگیره 8->
نکته مهمش اینه که پلنر رنگی رنگی قیمتش با دفتر قلم چی یکیه :))
~_~
بیشتر طرح ها دخترونست البته ، اما خب دفتر هایی که پسر ها هم بتونند استفاده کنند داره، مثل پلنر هری‌پاتر یا مرمرین!

یه عادت خوب که کنکور توی من ایجاد,کرد همین استفاده از دفتر برنامه ریزیه,
پلنر,های رنگی رنگی خیلی,کیوتن و ادم ذوق میکنه پرشون کنه.
یه کاری که جدیدا دارم خودم میکنم ساختن بولت ژورنال هس توصیه میکنم حتما ای کارو بکنین به شدت جذاب میتونه بکنه درس خوندنو

نظرتون راجب دفترای برنامه ریزی آماده چیه ؟

بعضیا معتقدن دفتر برنامه ریزی چیزیه که هر کس جدا باید برای خودش داشته باشه
اما خب
در کنار فوایدش این کار ممکنه هم زمان بگیره هم اینکه شاید اگر از یه چیز نظم داده شده و آماده استقاده کنیم منظم تر و بهتر باشه تا اینکه هر وقت بسته به هر کاری که میخایم دفتر مخصوص به خودمونو درست کنیم

نظرتون راجب دفتر برنامه ریزی علی میر صادقی چیه ؟

نظرتون راجب دفترای برنامه ریزی آماده چیه ؟

بعضیا معتقدن دفتر برنامه ریزی چیزیه که هر کس جدا باید برای خودش داشته باشه
اما خب
در کنار فوایدش این کار ممکنه هم زمان بگیره هم اینکه شاید اگر از یه چیز نظم داده شده و آماده استقاده کنیم منظم تر و بهتر باشه تا اینکه هر وقت بسته به هر کاری که میخایم دفتر مخصوص به خودمونو درست کنیم

نظرتون راجب دفتر برنامه ریزی علی میر صادقی چیه ؟
هرکی باید برا خودش برنامه ریزی کنه

اونایی که بولت ژورنال درست کردین

بیاین بگین راجبش :(

به اون چیزی که میخواستید رسیدین با درست کردن یا به عبارتی استفاده از اون دفتر ؟؟

اونایی که بولت ژورنال درست کردین

بیاین بگین راجبش :(

به اون چیزی که میخواستید رسیدین با درست کردن یا به عبارتی استفاده از اون دفتر ؟؟
برای من به شخصه خعی کمک میکنه! البته من خیلی به رنگ و شکل هاش دقت میکنم که غلطه.
ببین من کارای مهمم که برنامه میخان مثل حفظ قران،زبان خوندن،یا کارای روزانه رو باهاش میکنم.برای برنامه ذیزی طولانی مدت معمولا استفاده میشه....

پلنرهای رنگی رنگی رو دیدید؟ خیلی قشنگن آدم کلی انگیزه میگیره 8->
نکته مهمش اینه که پلنر رنگی رنگی قیمتش با دفتر قلم چی یکیه :))
~_~
بیشتر طرح ها دخترونست البته ، اما خب دفتر هایی که پسر ها هم بتونند استفاده کنند داره، مثل پلنر هری‌پاتر یا مرمرین!
اره منم وسشون دارم خیلی خوشگلن من که با هاشون عشق میکنم

Back
بالا