دیر اومدی نخواه زود برو
خب خیلی وقته تموم شده بلیطا!!! (به طرز حیرت آوری سامانه موقعی که باز شد نیم ساعت بعد کلیییی از فیلما تمام بلیطاشون فروش رفته بود!)
یکی از دوستام لیست داده برم ببینم
میذارم اینجا لیست رو ...
پ.ن۱: آها راستی دوستان چند تا بلیط اضافه دارن واسه بعضی فیلما ... اونا رو هم می پرسم میام میگم
بعدا نوشت ادامه ی پ.ن۱: آها گویا میگن سری گرفتن برای چند تا از سینما ها!
پ.ن۲: @علیرضا ح. کدوما رو میری؟ اولویت بندیت؟ بعدا بیا نقدت رو هم بگو
پ.ن۳: آها راستی واسه دفعه های سامانه فروش بلیط
بعد در خبرگزاری ها و کلا مجامع هنری و تیوال و سینماتیکت و اینا هم روز پیش فروش بلیط رو میگن ...
البته بازار سیاهش هم هست و اگه رفیق داشته باشی میتونی تبادل بلیط کنی ...
سلام.
من تا حالا فیلمی ندیدم! واقعیتاش من سال پیش خیلی از فیلمها رو دیدم و به شدت پشیمون شدم ولی گویا امسال سطح جشنواره یه تکونی خورده. در هر صورت، امیدوارم چند تا فیلمی که پایین میگم رو بتونم ببینم:
-گویا پدیدۀ امسال فیلمِ «سرخپوست» نیما جاویدی هست که هم تماشاگران و هم منتقدان فیلم رو راضی کرده. اینجوری بهتون بگم که تا حالا ناراضی ندیدم از فیلم! فیلم دو مزیت بزرگ داره: نوید محمدزادۀ غیرتکراری و بسیار درخشان و اجتماعی نبودن اثر. از تیزرها میشه فهمید کار فضاسازی و موسیقی متن فیلم هم میتونه جذاب باشه.
-«ماجرای نیمروز دو» رو هم علاقمندم نگاه کنم. مطمئنا از لاتاری بهتره ولی شاید به خوبی ماجرای نیمروز یک نباشه.
-فیلم سعید روستایی رو چهارشنبه رفتم ببینم ولی... گویا مشکل فیلم حل شده و این هم جزوی از فرآیند تبلیغ فیلم بوده. فیلم «متری شیش و نیم» به گمانم فضایی مثل ابد و یک روز داره با این تفاوت که تیم بازیگری تقویت هم شده؛ یعنی علاوه بر نوید محمدزاده، پیمان معادی و پریناز ایزدیار، فرهادی اصلانی هم اضافه شده. فیلمی هست که قطعا به گیشه و جوایز نگاه داره.
-باز هم اگر از اجتماعی حالتون بهم میخوره، «مسخرهباز» غنیزاده رو باید دریابیم. میگن مثل تئاترهاش ارجاعات مکرر به تاریخ سینما داره. بنا به تیزری که ازش دیدم، کار بسیار متفاوتی در سینمامون هست و البته به نظر میاد مفرح هم باشه.
-میگن امسال فیلم «دیدن این فیلم جرم است!» یادِ حاتمیکیا رو زنده کرد؛ یه موقعیت گروگانگیری مثل آژانس شیشهای. قطعا اگر فیلم سیاسی دوست دارید، این فیلم هم گزینه بدی نیست.
-هنوز از فیلم «شبی که ماه کامل شد»ِ نرگس آبیار اطلاعی ندارم. گویا راجع به ریگی هست. کنجکاوکننده به نظر میاد.
-تنها فیلم کمدی امسال هم «زهرمار»ِ جواد رضویان هست. در کمال ناباوری زیاد بد نشنیدم ازش. فکر کنم یکی از اعضایِ هیئت انتخاب از فیلم کلی هم تعریف کرده بود.
-اگر دوست داشتید فیلمهای «غلامرضا تختی»ِ بهرام توکلی، «قصر شیرین»ِ رضا میرکریمی رو هم از دست ندید.
راستی، اگر توی تهران بلیط سری نخریدید؛ باید برید قبل از هر سانس توی صف بایستید که شاید بلیط گیرتون بیاد! شاید. به طور حدودی برای اینکه بلیط گیرتون بیاد سه ساعت قبل از سانس مورد نظر برید صف بایستید. هیچ روش اینترنتی هم وجود نداره.
اگر جایی غیر از تهران هستید، فکر کنم بلیط هر فیلمی رو میتونید به صورت اینترنتی از سینماتیکت بخرید. امسال چون توی تهرانم و اصفهان نیستم، زیاد در جریاناش نیستم. ولی فکر کنم همینجوری باشه.