حریم خصوصی مگه داریم؟مگه میشه؟

• شروع کننده موضوع

mohad_z

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک
به نظرتون حریم خصوصی افراد در آداب و روابط اجتماعی، محدوده و تعریف یکسان و ثابتی داره یا متغیره و بسته به فرد باید اون رو شناخت و تشخیص داد؟
شما حریم خصوصی رو چی تعریف میکنید؟
به نظرتون تو خونه، مدرسه، اجتماع و.... چقدر به حریم خصوصی شما احترام میذارن؟!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نزدیکا بجنورد
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
تو مدرسه گاهی
تو خونه خیر :| (از نظر خانواده، اعضای خانواده حریم خصوصی ندارن و همه مشترکن)
از نظر من حریم خصوصی ینی من هرکاری دلم میخواد بکنم و به کسی ربطی نداره و دخالت نکنه

Nerd_Girl

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
_
سال فارغ التحصیلی
95
به نظرم حریم خصوصی چیزیه که هر کسی خودش اندازه شو تعیین میکنه
مثلا یه فردی به بچه اش یاد میده نباید راجع به اتفاقای خونه با کسی حرف بزنه بگه غذا چی خوردن ،يا کجا رفتن گردش ، اعضای خانواده چه چیزایی بدشون میاد و...
در مقابل اون یه فرد که جزئی ترین اتفاقای خونه اش رو تو فضای مجازی به اشتراک میذاره غذایی که واسه شام خوردن ، جای که به گردش رفتن ، حتی خصوصیات رفتاری اعضای خانواده رو به راحتی میگن و..
اینکه حریم خصوصی هرکسی متفاوته گاهی اوقات باعث میشه تو رابطه مون با بقیه مشکل پیش بیاد و تو برخورد اول سخته فهمیدن این تفاوت ها

arcana

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
jah
سال فارغ التحصیلی
96
به نظر من باید قبل از 18 سالگی یه سری قوانین مشخص بشه واسش و یه باید ها و نباید هایی تعریف بشه و فرد عواقب هر کار اشتباهی رو بفهمه و کمک گرفتن رو یاد بگیره
یعنی این که برای وجود این حریم خصوصی باید یه زمینه سازی هایی بشه که من اینجا ندیدم اصلا
اگه این زمینه ها وجود داشته باشه میشه واسه فرد یه حریم خصوصی گذاشت و توی زندگیش دخالت نکرد :-"
البته این از دید یه پدر و مادره که تقریبا جزو وظیفشونه که مواظب بچه هاشون باشن و نظارت کنن بهشون
ولی توی محیطایی غیر از خونواده حریم خصوصی میشه اینکه من مسئول زندگی خودمم و تو مسئول زندگی خودت :-"

نام مرکز سمپاد
hnschS
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
fum mechanical engineering
فرد به فرد فرق میکنه ، مثلا خودم به شخصه کسی دفتر یادداشتم رو نگاه کنه که توش چرندیات ذهنمو مینویسم ، به جرم تجاوز به عنف بهش نگاه میکنم
در کل بستگی به طرفم داره که بزاریم چقدر وارد زندگی خصوصیمون بشه ، و چقدر جنبه داشته باشه ، و البته شعور اجتماعی رو میطلبه فک کن گوشیتو میدی دست یکی یه زنگ بزنه بعدش بیاد بگه اوووو
سارا کیه !
اگرم نا خودآگاه چیزی میبینین به روی کسی نیارین و جنبه داشته باشین
در کل حریم خصوصی رو خودمون باید برای دیگران تعریف کنیم ، تو خونواده ی ما یه حرفی که بالاترم زدن که حریم خصوصی نداریم و اینا من خودم از همون اول با این قضیه جنگیدم و فهموندم به همه که من دارم شما ندارین ، خب نداشته باشین و روی همه وسایل شخصیم رمز گذاشتم حتی اون دفتر هم از اون قفلا داره
بعدشم اهمیت حریم شخصی جدیدا خیلی زیاد شده ، چون خیلیا خیلی راحت ابروی بقیرو میبرن و فضای مجازی هم ...
بهترین کار اینه که چیزایی که ممکلنه در آینده مورد سو استفاده ی افراد بی جنبه قرار بگیره جزو حریم خصوصیمون باشه و منتشر نکنیم X_X

Detective SHERLOCK

Logophile
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
دردست احدااااث ؛) المپیاد دانشجویی میرویم ان شا الله
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
پزشکی
حریم خصوصی یه چیز کاملا قراردادیه که فرد تا فرد فرق میکنه:-?
مثلا من واسم مهم نیست دوستم گوشیمو بگیره دستش و هر جاشو سرک بکشه ولی دوستم گوشیش بنده ب جونش:))
حریم خصوصی یه تعریف نسبتا جدیده و خب از ابتدای بشریت نبوده:-/
حریم خصوصی علاوه بر دید خود فرد به شعور اطرافیانش هم برمیگرده;;)

بالا