ترين هاي ١٣٩٧

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Kda1998
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kda1998

كيميا ام ديگه :-؟
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
سلام سلام ^__^

دلم ميخواد بگم پيشاپيش سال نو مبارك و اينا ولي نميگم چون موضوع اصن سالي كه داره تموم ميشه است و نه سالي كه هنوز شروع نشده(است؟).
خب قطعا تا الان يه تصوري از هم پيدا كرديم ديگه اينجا...بياين در قالب "ترين" بهم صفت هايي را بچسبونيم و آره.ميتونيم هم در حد يكي دو خط به يادگار بنويسيم براش ^^
فقط من نظرم اينه كه تو اين تاپيك جواب همو نديم،مثلا اگه يكي به عنوان "رو اعصاب ترين" تگمون كرده بود،زود ريپلاي نكنيم نخيرررر خيلي هم فلانم.ميتونيم از بانگ هاي هم،پ.خ،تلگرام و غيره استفاده كنيم الحمدالله تكنولوژي پيشرفت كرده بالاخره يه جا پيدا ميكنين همو.
ديگه اينكه...جنبه داشته باشيم و متقابلا مغرضانه نظر نديم در مورد هم،انتقام گيري هاي شخصي رو بذارين يه جا ديگه :))

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
مشاور و متواضع ترين @H@midZdI
مهربون ترين و نمك ترين و دوست ترين @bacar asli
مامان خوشگلم ترين @Samin00
حالا بعد چيزي يادم اومد باز ميگم (((:

آخرین ویرایش:
عاشقانه ترین حرفا و باحالترین
@"Mehrab"

@علیـــــــ دیس دهنده ترین
پیشنهادم اینه تو مدیرگزینی جدید اینو مدیرش کنید که به جای این دیسلایکا، لایک ویژه ی واقعی بهمون بده
@امیرحسین رفیق ترین (میتونه باشه)
حالا چرا؟چون حس میکنم تا حد زیاااادی عقاید و علایقمون به هم نزدیکه...و چون آدم منطقی ای هست فک کنم بقیه هم خیلی راحت میتونن باهاش رفیق شن.
@nahal01 لایک دهنده ترین...لااقل واسه من که اینجوریه :)) مثن یهو میای می بینی بیستا نوتیف داری که همه لایکای نهاله...به شدت ممد حیاته واسم تو سایت *_* :))

ناله ترين:يعني عاقا من خواهش ميكنم خوشگلياي زندگي رو سالِ پيش رو،بيشتر درياب :))@e.razi

دلقك ترين:پوريا، ببينين من رو به موت باشم ميگم پوريا رو بر بالينم بيارن شادوران از اين دنيا برم @Pouria.K

آروم ترين:اميرحسين،آرومه و آروم ميكنه @امیرحسین

آنلاين ترين:مري،البته شايدم خودم باشم :)) چون هروقت ميام اون هست خب اونم هروقت مياد من هستم ديگه. @Morty

حساس ترين:فاطمه،تو مدرسه موشها يكي بود فك كنم اسمش نارنجي بود،اين از اونم حساس تره...نميتونم دركش كنم متاسفانه بس كه فارق از هياهوي جهانم خودم...تو هم شُل كن فاطمه سال جديد ديگه @f-1391

كم حاشيه ترين:ندا،از نيمه هاي بهمن تازههه شروع به معاشرت با بچه ها كرد @_nedaaaa_

پرحرف ترين:خودم عاقا خودم :)) هيچ شخص ديگه اي در اين حد نيس

باشعور ترين:سينا،باشعورترين آدميه كه ميشناسم،تو سايت هم هست ديگه قابل قبوله اينجا بگم اسمشو ^^ عاقا ببينين چند بار گفتم!تا زنده ايد با اين آدم آشنا بشين...@MSA

كم حرف ترين:نيوشا،يعني وسط مكالمه يهو سكوت ميكنه،دوسش دارم ولي @|تا

محبوب ترين:پهلوي،همه دوسش داريم،نداريم؟ @پهلوی

گوش ترين:ثنا،شما در هر حالتي ميتونين رو شنيده شدن توسط ثنا حساب كنين @shnava

گربه دوست ترين:گلنوش،عاقا ولي سگا مهيج ترن :)) ممكنه بگين اصن اين صفت نيس كه من دلم خواست اسم گلنوش رو بگم!ديكتاتور و آره @G.MM

مشاور ترين:يگانه،معاشرت با اين يه قلم آدم رو تو سال جديد از دست ندين @مار

غمگين ترين:،من دلم ميخواد بغلت كنم...اميدوارم كه تصورم چرت باشه و خوشحال ترين باشي @2noghte_khat

زنده ترين:شيوا،ميدوني كه چقدر خوشحاليم كه سالمي و سرحال؟درك نميكنين اين صفت چقدر با ارزشه خودش ميفهمه فقط،حتي منم نه :)) @شيوا

من بهترين نوتيفمم از علي داشتم،طولانيه جريان فقط گفته بود كه بچشو به من ميسپره...اصن مردم براي اون اطلاعيه
@Ali.SH

ول نکن ترین @Nemesys :)) ولی راضیم یه طور خاصی ول نمیکنه تا سه تا آرشیو حرف بزن مثلا

مینیمالیست ترین: @Radikal میفهمی منظورمو؟خیلی خوب مینویسی عاقا...حروم نکن افکارتو

آخرین ویرایش:
می‌خوام مهربون ترینا رو بگم ولی نمیتونم، زیادید. پس فقط خواهرترین‌ها رو میگم
@Kda1998
@نارنجی
ولی به طور اختصاصی از مهربون ترینا @sadlove رو نام می‌برم. چون باهات مراورده ی خواهرانه نداشتم، مراوده ی مهربونانه داشتم :D

رمانتیک ترین @شکیبـآ

دیکتاتورترین @mohad_z

معترض‌ترین @A M I N

ملموس‌ترین @Morty نمی‌دونم چرا ولی از اون آدمایی هستی که من می‌تونم خودم رو به جاشون تصور کنم و حسشون کنم و نقطه‌ی مبهم و ترسناکی توشون وجود نداره که مانع بشه.

آهنگ ترین، مودب ترین @امیرحسین

پدرترین @Fall
شبیه باباهاست، من نمی‌دونم. بهش می‌خوره بچه هاشو کول کنه و براشون قصه بگه و ببرشون پارک رو تاب هلشون بده.

خلاق ترین @Ali.SH :D

@امیررضا رحمتی رِفیق ترین!من این حرفا رو هیچوقت بش نزدم و نمیزنم حتی :)) چون خجالت میکشم ولی مستحق ترینه به عبارت "عزیزدل" ... چون همیشه ی همیشه دلم بهش گرمه و میدونم رفیق نیمه راه نیست :‌))
@f-1391 در لفافه حرف بزن ترین.حساس ترین.
@پهلوی ریحانه ترین اباله‌ی عالم :)) خیلی حساش مث منه.فقط در جوابش میتونم بگم :‌((وای دقیقاً))
@شکیبـآ و @A M I N باحال ترینا :د
@sadlove با عرض معذرت دورو ترین :))
@ملک :/ پیداش نکردم ولی فرهیخته و عاشق پیشه ترین
@Suspected Girl دِپ ترین :-"
@arcana بااراده ترین
@علیـــــــ عجیب ترین :-"
@Nemesys خودشاخ پندارترین :-"

آخرین ویرایش:
اگه یه نفر دیگه مثلا به عنوان خواهرترین تگ شده باشه میشه یکی دیگه را هم به جاش گفت؟اگه آره من لیستم را اعلام می دارم:- "

@Mehrka :خواهرترین
@bacar asli و @Kda1998 مشترکا مامان ترین ها
@Radikal :یکی از منطقی ترین ها
@n._.a.m :زود ناراحت شو ترین
با عرض معذرت ولی : @سارا خانم :لوس ترین،یکی از اهل علم ترین ها ایضا
@Homa:) و @aliiii9 بازم مشترکا کتابخون ترین ها
@zarhagh مشغول ترین
@(:TABASSOM:) :پر انرژی مثبت ترین
@zhrw.ms و @پرنیان.ک :چشم رنگی ترین ها
آهان خودم
:نارفیق ترین:)
تنبل ترین ایضا:- "

آخرین ویرایش:
منطقی ترین @Radikal

امتیاز ده ترین ( هم دیس هم لایک ) @A M I N

معصوم ترین @2noghte_khat

اهل نوشتن و اهل قلم ترین @narjess

باحال ترین @Kda1998

شعار ده ترین و پیگیر ترین @Mehrka و مهربون ;)

آخرین ویرایش:
شکوه هم یه چیزی‌ترینه اما نمی‌دونم چی. فقط واضحه که خیلی ترینه. متفاوت مثلا، یا پر جذبه. نمیدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا