من دلم میخواد آشپزیم بهتر شه(راستش یکی دو هفته میشه شروع کردم...امروز شامی درست کردم و خوب شد...هفته پیش کوکو سیب زمینی درست کردم و واقعا خوب شد...)
واسه همین تابستون یه دوره سفره ارایی و کلاس اشپزی میرم
زبانم رو بهتر میکنم...هر چند که همیشه میخونم و مینویسم اما اینو نوشتم که فراموش نکنم
به سلامتیم اهمیت بدم
تصمیم گرفتم کمترین میزان لباس رو بخرم.
پولام رو جمع کنم...سه روز پیش یه حساب پس انداز باز کردم و امروز ظهر ۱۵۰ ریختم توش...و امیدوارم همین رویه رو ادامه بدم و امیدوارم بتونم سرمایه ای برای خودم به عنوان پس انداز داشته باشم و شروع مسیرم برای کم تر خرج کردن باشه.
در مورد اخلاق خوب بگم که باید بهتر بشه...بابا گفت بزرگتر شده رفتارات و خوشالم کرد و به نظرم بیشتر باید کوشش کنم.
درس بخونم...تا جایی که میشه. جزوه هامم همینطور بنویسم و تاثیرش خیلیه توی یادگیری.
کلا چون کتابخون هستم امیدوارم همین روند ادامه پیدا کنه.
هر رازی رو به هر کسی نگم.به دوستامم اصلا در مورد روابط عاطفیم هیچییی نگم.
من دارم فکر میکنم در مورد شتابزده عمل نکردن.کمتر خندیدن در مقابل همکارام/استادام...

اونا فکر میکنن من منظور دارم...اما من فقط ادم شادی ام...

دارم فکر میکنم در مورد صبور بودن/آرامش داشتن.
خواب به موقع در هنگام شب.
سحر خیز بودن(یر این مورد خیلی چیزا رو از دست میدیم اگه خودمونو اصلاح نکنیم)
دلم میخواد وقت شناس بشم. من وقت شناس بودم اما به خاطر رفتارای اطرافیان و تقلید از اونا این ویژگیم به کنار رفت.باید دوباره وقت شناس باشم.
تنبلی رو میذارم کنار...امروز میخواستم ظرفای ناهارو بعدا بشورم...همون لحظه شستم
خواستم لباس شویی رو بعدا روشن کنم همون لحظه انجام دادم.
اگر همون لحظه یه کار رو انجام بدم همه چیز اوکیه.زندگی با نظمه و ادم ارامش داره.
یه کار خوبی که میکنم اینه که دفترچه خاطرات دارم و تقریبا روزمره نویسی میکنم.نوشتن یکی از راه های جلوگیری از بیماری های اعصاب و افسردگی هست و به نظم پیدا کردن ذهن کمک میکنه.
امیدوارم در سال ۱۳۹۸ مسیر مثبتی رو طی کنم.