یه پیشنهاد باحال...!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

wdr

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
hElLi
شهر
tEh
سال فارغ التحصیلی
86
سلام
اینجا هیچ حوزه ی تخصصی نداره(چون دیدم پیشنهاد کتاب و فیلم و آهنگ تاپیکش هست). اینجا میتونه شامل هر پیشنهادی بشه که خودتون تجربه کردید، یا کسی از تجربیاتش واستون تعریف کرده و راغب شدین که انجامش بدید.

مثلا:
پیشنهاد میکنم یه بار زیر بارون نوشابه تگری با ساندویچ بخورید چون خیلی حال میده
پیشنهاد میکنم حتما یه بار بانجی جامپینگ رو امتحان کنید. دیگه بعدش از چیزی نمیترسید!
پیشنهاد میکنم برید بدنسازی. باعث میشه از کسالت و بی حالی دربیایین
و هر پیشنهاد جذاب و باحال دیگه که خودتون واقعا ازش لذت بردین(یا فکر میکنین میتونه خیلی لذت بخش باشه و تو برنامه تون هست که یه روزی انجامش بدین)

پیشنهاد میکنم عید برید ضریح امام رضا رو زیارت کنید...

قشنگ مشت و مالتون میدن...

میتونید توی اعداد اعشار π،دنبال شمارتون،کد ملی تون و... بگردید.یه فرضیه میگه همه چی توش پیدا میشه.من به شخصه شمارمو پیدا کردم.
میتونید از سایت زیر استفاده کنید:
https://www.angio.net/pi/bigpi.cgi

میتونید بعد نیمرو آب بخورید. قشنگ احساس میگنید بره شکم پر خوردید بجا نیمرو:))

میتونید دنت و با اسمارتیز بخورید*_* عالیههه

میتونید گوجه سبز رو با دلال _سبزی مخصوص شمالی-بکوبید و بخورید #محشر_ترر

میتونید تو گوگل ترنسلیت کلی [ooo]تایپ کنید و بزارید بخونه قشنگ حس میکنید اومدید استادیوم=)

میتونید صبح در حالت خواب آلودگی آب رو تا آخر سرد کنید و با دو دست محکم بپاشید تو صورتتون!
اگه سنکوبی چیزی نکنید خدایی نکرده....خعلی حال میده:))
میتونی صب کل صورتتو با اب بشوری ب جز چشاتو بعد تو راه بخوابی:|:))

فک نمیکنم جدید باش اما این بازیا ک مثلن چن ساعت طول میکشه جونتون پرشه یا چنروز دیگه پولی چیزی بتون مید،تاریخ گوشیتونو ببرید جلو تا همون موقع بدست بیاریدش:))
ب شخصه احساس هکر بودن بم دس مید/m\

پیشنهاد می کنم الان که فصل توت فرنگی هم هست، برای یک بار هم که شده توت فرنگی رو با خامه ساده امتحان کنید.
خوشمزه می شه

آخرین ویرایش:
با اختلاف خیار با پفک ترکیب بینطیریست

چیپس با دلستر اکثرا امتحان کردید اما اگه نه از دستش ندید مخصوصا بعد استخر

پلو با سس /لنگه نداره/

چرا همش شده خوراکی

پشه نشست رو بدنتون کاری باهاش نداشته باشید و مراحل نیش زدنش رو با دقت تماشا کنید.
مازوخیست هم خودتونید:)) اونا ک نیش‌مون میزنن حداقل یه بار فرایندش رو ببینیم.

آخرین ویرایش:
ی حجمه عظیم از میوه خنک ببرید تو حموم زیر دوش اب داغ بخورید:-b:-b

۱. سالاد شیرازی با این ترکیبات درست کنید:
مواد لازم:
فلفل، نمک، پودر نعنا، آبلیمو، کمی آب نارنج، دو قطره سرکه سیب و آب (یکم اب ک خ ترش نشه بمیرید@-))
پیاز، خیار، گوجه، فلفل دلمه‌ای که همه‌اشون ریز ریز ریز شده باشه. + هویج رنده شده
بعد همه رو بریزید تو ی ظرف بزرگ تنها تنها لم بدید رو تختی جایی با ی سریال خوب نوش جان کنید :-"

۲. بادمجون رو سرخ کنید، سبزی تازه هم بخرید با نون سنگک تازه
حالا تو یه ظرف نمک و فلفل و پودر نعنا و آبلیمو و آب نارنج و چند قطره سرکه بریزید به همراه پیازی ک نگینی شده توش.
حالا با بادمجون و سبزی و نون یه لقمه بگیرید بزنید تو این ترکیبات!=P~

۳. سیب زمینی سرخ کنید، با قارچ سپس بریزید تو یه ظرف و روش فلفل بزنید. در انتها رو این ترکیب پنیر پیتزای فراوون بیفزایید;;):D

آخرین ویرایش:
1- رو بیسکوئیت معمولی شکلات صبحانه بمالید...

2- بیسکوئیت مادر رو بریزید توی کاسه،مقداری چای به آن بیفزایید با قاشق میل بفرمایید...
احتمالا تو بچگی امتحانش کرده باشین، وی هنوز نتونسته از اون ترکیب دل بکنه *_*

آخرین ویرایش:
یه ترکیبی باحال :این که چاییه که عشقه،خونِ در رگ های من!این بیسکوییته.(از نوع ساقه طلایی اش)
بعد شکلات نداره روش. بعد برید شکلات بیارید که بمالید روش... دلتونم بسوزه تازه...

اینا همشون گشنه اند ماه رمضونی هی میان اینجا از غذاها حرف میزنند!:))
مغزمون به پیشنهادات دیگه نمیرسه فک کنه

Back
بالا