ما کلا چهار نفریم که فکر میکنم مشترک دومم :- "
المپیاد نجوم4 نفرید؟ مدرسه؟ تهران؟ چی میخونی مگه؟ انسانی؟
کلاستون چند نفره؟المپیاد نجوم
۲۹ فکر کنمکلاستون چند نفره؟
(کلاس درس مدرسه نه المپیاد)
یا نکنه کلاس نمی ری کلن فقط برای المپیاد می خونی؟
ینی هرکی میره المپیاد باید رسما مدرسرو ول و رها کنه؟۲۹ فکر کنم
معمولا نمیرم![]()
۲۹ فکر کنم
معمولا نمیرم![]()
به هیچ وجهپشیمون نشی![]()
طلا معافیت کنکور ( نجوم ده تا، زیست و کامپیوتر ۸ تا ، بقیه رو هم نمیدونم ) نقره و برنز ( جمعا ۳۰ تا هر المپیاد) هم سهمیه، جهانی اجبار نیست هیچ تاثیری هم ندارهالمپیاد تو ایران نفر اول شی بازم سهمیه دانشگاه داره یا حتما باید بین المللی باشه مقامت؟ اگر دومیه، خب اومدیم و 1تا3 نشدی، مدرسه هم که نرفتی، چکار میکنی![]()
کوفت بخوری۲۹ فکر کنم
معمولا نمیرم![]()
اجازه شرکت نکردنو نمیدن من خودم میپیچونم، اونایی که نمیپیچونن نگران نمرشوننکوفت بخوری
یعنی سمپاد مشهد هاشمی نژاد یک از بچه هاشون می پرسم می گن ما می ریم المپیاد مدرسه بهمون فشار وارد می کنه(این جا(گناباد) اصلا در حدیه که نمی دونن المپیاد یعنی چی) که اگر قبول نشیم و اینا بهمون اُف می گن و اینا بعد شما تو تهران هنوز دهم آزمون رسمی نداده بهتون اجازه شرکت نکردن تو کلاس رو می دن؟!
خوب وقتی می پیچونی کجا می ری؟می ری تو کتاب خونه یا خونتون تنهایی میخونی؟اجازه شرکت نکردنو نمیدن من خودم میپیچونم، اونای که نمیپیچونن نگران نمرشونن
همتون از دم کووووووووووووووووووووفت بخورین بعد میان می گن مدرسه ما خرابه بده فلان بهمانهولی بما اجازع شرکت نکردنو میدن=/
عمومیارو ک کلا نمیریم فقط ریاضی و فیزیک و شیمی میمونه که اوناعم معمولا میپیچونیم=/