لالایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maleck :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
هدف از زدن این تاپیک دقیقا نمیدونم چیه. شناختن و شنیدن لالایی های مختلف؟ اهمیت و جایگاهش تو موسیقی؟ شایدم صرفا گفتن احساسی که نسبت بهشون داریم.
تاپیکو میزنیم پناه بر خدا ببینیم به کدوم سمت میره.

من بشخصه خیلی لالایی گوش میدم. خیلی هم میگم :)) آرامشی که از لالایی ها میگیرم خیلی بیشتر از باقی موسیقی هاست.
بنظرم لالایی ها خیلی شبیه مقام ها هستن. یک شعر و آهنگ خالی نیستن و دارای روایتن. گاهی زبان حال مادر/پدر. شاید درد دل مادر/پدر با فرزند. شاید هم دعایی در این قالب، گفتن از غم و درد و درمان خواستن از خدا به واسطه فرزند.

بیاید در بحث شرکت کنید و چند لالایی برامون بیارین.

بنظرم درست میگی،هر لالایی ،مثل یه موسیقی محلیه که داستان ها و احساساتو بیان میکنن.احساسات،بخاطر اروم بودم ریتم لالایی و خوابوندن،بیشتر غم و اندوهه و لالایی امیختگی داستان،و غم و اندوهه

من لالایی لری نشنیدم زیاد متأسفانه ولی یه بیت از بچگیم یادم مونده که مامانم و عمم واسم میخوند:

دختِرِم شا دخترو ماه مینِ ریشه
یه مِلیو پیل قدیم تالی دِ می شه
(یا گاهی مصرع دوم رو میگن: صد تِمِه و یه قاطری تالی دِ می شه)

ترجمش میشه:
دخترم شاه دختراس،ماه توی صورتشه(صورتش مثه ماه میمونه)
یک میلیون پول قدیم قیمت یه تار موشه
*_*

استاد حسین علیزاده یه آلبومی به اسم مادران زمین داره که لالایی هایی از اقوام مختلف داره. این آلبوم به خاطر خوانندگی بانوان منتشر نشده تو ایران، پیشنهاد میکنم حتما بشنوید.

لای لای مظهر خالقی .....

لالایی دوست دارم :)
عاشق اون تیکه ام که میگه : لا لا لا لا گلم باشی/ بخوابی از سرم واشی :| (صداقت موج میزنه تو کلام مادره اصلا)
جدا از شوخی اون غم توی لالایی رو خیلی دوست دارم
روشنا کوچیکتر بود براش میخوندم ( صدام فقط :)))

× اسپم که نیست؟ :-"

Back
بالا