دوست دارم اینجور آدما رو...ولی*_*

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .Moon.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.Moon.

مهمان
سلام
این تاپیک در مقابل این است:http://www.sampadia.com/forum/threads/112486/
خیلی از ماها از تیپ شخصیت بعضی ادمها خوشمون میاد
یعنی کلا به طور پیشفرض تو ذهنمونه و اگه کسی رو ببینیم که اون ویژگی ها رو داشته باشه ازش خوشمون میاد
در عوض ویژگی هاییم هستن که باعث میشن از یکی بدمون بیاد

منظور از اینکه میگم متنفریم یا ازشون خوشمون میاد تصوری که تو اولین نگاه داریم از طرفه

منظورماین نیست که ادمایی با فلان ویژگی ادمای خیلی خوبی هستن
منظور چیزه دیگه ای هست
شما وقتی یه آدمو میبینی یه پیشفرض میاد تو ذهنت از ویژگی یکی خیلی خوشت میاد اما وقتی باهاش حرف میزنی متوجه میشی که نه طرف خیلی بده بعد ازش بدت میاد
یا از یکی خیلی بدت میاد باهاش حرف میزنی با خودت میگی چه شخصیت خوبی داره طرف

قرار نیست که قضاوت کنیم؛ درباره پیشفرض هامون حرف میزنیم.
+ تاپیک شبیه این پیدا نکردم
++ این شبیه همون تاپیک "متنفرم از اینجور آدما...ولی:/" است و فقط بخش مثبتشه همین:) گاهی اوقات نام بردن ویژگی های خوب باعث میشه که سعی کنیم اونا رو تو خودمون پرورش بدیم
موفق باشیم :)

این آدمایی رو دیدین که خیلی آروم و منطقی صحبت میکنن و اصلا انگار تُن صدا و نوع جمله بندیشون متقاعد کننده اس؟اینا خیلی جذابن*_*

اونایی که ورزش میکنن
اونایی که با دهن بسته غذا میخورن و با صدای بلند حرف نمیزنن *_*

آخرین ویرایش:
اونایی که شوخ طبع و بامزه ان و در عین حال ادب رو رعایت می کنن و بوی سیگار نمیدن و جنسیت زده نیستن:x:x

اگه بحث رو قضاوت در نگاه اول باشه من از آدمای جوگندمی با لباسای آبی آسمانی یا سبز آزاد و موهای روشن ک وقتی میبیننت تو چشات خیره میشن و با لبخند بهت توجه میکنن و حداقل سعی میکنن کمکت کنن ، صداشون خیلی بلند نیست ولی شور و هیجان خاصی داره و نگاهشون افسرده نیست رو دوست داشتنی میدونم.

یاد شخصیت الف‌ها توی فیلم هابیت افتادم:|
چرا؟ نمیدونم[-|

من از ادمای با اعتماد به نفس که راحت به بقیه ابراز محبت میکنن و شوخن خوشم میاد:)
خیلییییییییی جذااااااابن ینی روشون کراش میزنم دلم میخواد باهاشون دوس شم خیلی خوبن*_*

از آدمایی خوشم میاد که هی نمیخوان خودشونو بهت ثابت کنن!.....(نه اشخاصی که هی میخوان بگن من زیبا ترم من کتاب بیشتری خوندم، من باسواد ترم ،من امکاناتم بیشتره ،من موهام بهتره ،من شونه م بهتره ،من سشوارم نسوزه!....... من من من من !......)...

باشه بابا شما از همه ی انسان های روی زمین بهتر!....اما چرا جار میزنی!....یه ذره آرووم بگیری و خودت باشی و با ارزش هم باشی مطمینا کشفت میکنن ، لازم به من من کردن نیست!)....

اول از همه هَکر ها:-"
مدال داران المپ ریاضی و کامپیوتر + تک رقمی های کنکور ریاضی
کسایی که زیاد قهوه میخورن:-"
کسایی که مثل تراکتور کار میکنن(۵صبح تا ۲ شب)
کسایی که در طول روز ۵۰۰ کالری دریافت میکنن
کسایی که بین ۳ تا ۵ ساعت در روز میخوابن
کسایی که به بیش از ۳ زبان مسلط هستن
کسایی که مسافرت زیاد میرن(تعداد زیاد ولی زمان اقامت کم)و با خودشون نهایت یک کوله پشتی میبرن
پ.ن:مورد داشتیم فقط با گوشی میرفته مسافرت:) کارت شناسایی و عابربانک رو هم تو جیبش میذاشته

آدمای کتابخونی که منطقی ان و برای هرچیزی که تو زندگی ازش پیروی میکنن دلیل دارن خیلی جذابن..
منظورم یه شخصیت جنجالی نیست اصلا یا کسی ک مدام در حال بحثه.اتفاقا برعکس..منظورم آدم وارسته ای هست که با خودش و هستی اطرافش به تعادل رسیده و بلده که در لحظه خوشبخت باشه..
(یه حالتی شبیه چیزی که روان شناسا اداشو درمیارن)

از این آدمایی که از چیزی که هستن راضین و نمیخان بخاطربقیه خودشونو تغییر بدن. حتی اگه من اخلاقشو دوس نداشته باشم

آدمای شوخ و شاد که تا میان تو یه جمعی حال و هوای جمع رو عوض می کنن. اونایی که رک ن ولی حرفاشون رو یه جوری با شوخی میگن که به هیچکسم بر نمی خوره *__*

کساییی که بعد از تموم شدن حرفشون ول نمیکنن برن، وایمیسن توام سفره دلتو وا کنی و با صبر تمام گوش میدن(^^)

افرادی که علاقه زیاد به هنر دارن
افرادی که عاشق فیزیکن
افرادی که از مدرسه متنفرن
افرادی که مقام پرست نیست و به داشته هاشون افتخار نمیکنند.
افرادی که عاشق کشف جهان هستن
افرادی که دنبال تغییر هستند

آخرین ویرایش:
آدمای مهربون...
اونایی ک جواب لبخندمو با لبخند میدن...
آدمای خوش‌اخلاق و خوش برخورد و مؤدب...

آخرین ویرایش:
آدمایی که روی مرزهای خودشون راه میرن و عادت به مسخره کردن دیگران ندارن زیاد حرف نمی زنن و وقتی حرف میزنن معلوم میشه چقدر پربارن به دیگران احترام میزارن نمی خوان خودشون با زمین زدن بقیه بالا ببرن ذهن محدودی ندارن و بقیه رو همون جوری که هستن می پذیرن ولی درعین حال هرآدمی رو وارد زندگیشون نمی کنن درمورد خودشون شناخت دارن و برای اهدافشون تلاش میکنن به آدمای ضعیف تر از خورشون آسیب نمی زنن شاید با آدم های زیادی در ارتباط نباشن ولی برای همون آدمای دور و برشون وقت میزارن مسئولیت زندگیشونو قبول میکنن و میدونن خودشون مسئول سرنوشتشونن و...

آدمای منطقی رو
آدمایی که اون چیزی که هستو میبینن نه اون چیزی که دوس دارنو
آدمای تلاشگر و افتخار آفرین
آدمایی واقع گرا
آدمایی که تفاوت رو درک میکنن

آدمایی که هیچوقت دروغ نمیگن و تحت هر شرایطی
آدمایی که با احترام باهات حرف میزنن و برات ارزش قائلن ...

Back
بالا